Scudo Sports

Sivas

@mavieu58 daha çok hangi tür yollarda bisiklet sürmek istiyorsunuz bilmiyorum ama, iki bisiklet arasında kalmanızın sebebi sabit/amörtisörlü maşa ise benim tavsiyem sabit maşalı bisiklet tercih etmeniz olacaktır. Bunun dışında eğer biraz daha bütçenizi arttırabilirseniz sedona 410'u da düşünebilirsiniz.

bugün ilk kez Yıldızeli yolunu kullandım. Köye git-gel yaptım, toplam 84 km ile günü tamamlamış oldum.
sabah sürüş.PNGöğleden sonra.PNG

Scudo
@omerfarukbulut hocam daha çok şehir içinde kullanmak istiyorum üniversiteye giderken de kullanırım arada da etkilik tarzı kamp şekli hafif uzaklara.Amacım hani çok hız yapmak değilde daha rahat sürmek o yüzden amörtisörlü araştırdım tabi daha hiç bayiye gidip incelemedim malum corona. Attığınız bisikleti de bulamadım internette stokta kalmamış sanırım.

Tabi bu sizin tercihiniz, çoğunlukla herkes dağ veya amörtisörlü şehir bisikleti ile başlayıp sonradan değiştirmeye yoluna gidiyor. Ben de ilk başta carraro sportive 227 almıştım, ama amörtisörlü maşayı kullanacağım yollara hiç girmeyince değiştirmiştim. Sedona 410 artık üretilmiyor galiba, ben de bulamadım.

yarın saat 16:00'da Paşabahçe'ye doğru bisiklet sürelim dersek katılım olur mu arkadaşlar, en azından tanışma fırsatı buluruz sonrası için bir şeyler konuşabiliriz.

yarın saat 16:00'da Paşabahçe'ye doğru bisiklet sürelim dersek katılım olur mu arkadaşlar, en azından tanışma fırsatı buluruz sonrası için bir şeyler konuşabiliriz.

Benim dahil olduğum küçük bir Whatsapp grubu var. Genellikle anlık/günlük sürüşler için oradan organize oluyoruz; müsait olan katılıyor. Özelden numaranızı gönderirseniz gruba dahil edelim.

Selamlar ben de Sivas'tayım. Şu an aktif olarak ulaşım amaçlı kullandığım eski de olsa bir bisiklet var. İleride carraro daytona 730 alarak sportif ve hobi amaçlı sürüşe de çıkacağım.

• Beğen
Tepkiler: makifir
@Voltaire özelden nasıl yazıyoruz kusura bakmayın yeni kayıt oldum bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba, Forumda ve Sivas'ta yeniyim. MTB kullanıcısıyım her aksam yalnız 50-60 km pedallıyorum. Var mı peşine takılacağım birileri? Yaş 23

Arkadaşlar merhaba, katlanır bisiklet kullanıcısının. Sivas şehir merkezinden, üniversiteye nasıl bir güzergah kullanmak gerekir? Gözlemlediğim kadarıyla otobüs yolu bisiklet için pek uygun değil. Fikirlerinizi almak isterim.

Merkezden Üniversiteye giden iki yol var ve bu iki yolda da bağımsız bisiklet yolu yok, mecburen araç yolunu kullanmanız gerekecek.

Iki yolu da aktif olarak kullanmaktayim, toki tarafindan gidis bana gore daha sakinken istasyondan gidiste ise emniyet seridinin genis olması rahat oluyor. Bi kaç kere giderseniz alışacaksınızdır; araclarin sesine, teget gecmesine. Her zaman oldugu gibi arkanizi kontrol etmeyi ihmal etmeyin, ozellikle iki yolda da kopru ustunden gecerken ( orda emniyet seridi yok), buyuk arac geliorsa beklemek gelmiorsa biraz hizlanmak ..👍🏼

• Beğen
Tepkiler: mathhocam
Sivas, bugün 2 Temmuz..
Bizler unutmadık "Madımak Katliamını" , ya sizin duygu ve düşünceleriniz nedir?

Çok üzücü bir olay. Daha da üzücü olanı ise kimsenin "böyle bir olay bir daha yaşanmaz" diyemiyor oluşudur.

2 Temmuz Sivas katliamında yaşamını kaybedenleri saygıyla anıyorum.Tekbir getirip insan yakan yobaz zihniyetin kökünün kuruması dileğiyle .

Geri