Scudo Sports

Siz Olsanız Hangisini Seçerdiniz ?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
(link)
(link)
(link)

merida matts tfs 100 : 1524.42 Tl
merida big seven 70 : 1524.42 Tl
sedona 820 : 1219.54 Tl

kıyaslama yapabilecek arkadaşlar fiyat-kalite kriterine göre yorumlarsanız sevinirim.

https://lh4.googleusercontent.com/-7XdrE0Xiils/VFP7UZgGvgI/AAAAAAAAU0M/FqbZlMt_RMQ/w1044-h450-no/bisiklet.jpg

Scudo
abi bu 3 bisiklet arasındaysa 2014 MERIDA BIG SEVEN 70 diyorum ben
başka modellere baktınmı ? mosso,carraro,sedona,whistle,bianchi modellerinede bak abi çünkü meridanın izmitte servisi yok parça konusunda sıkıntı oluyor ben çok çektim

@Melih Çolak

İnternetten araştırınca meridanın modellerini beğenmiştim. Aslında illa Merida oldun diye bişey yok. Sadece verilecek parayı haketsin. istiyorum. pek anladığım söylenemez. O yüzden yardım istiyorum.

Ben carraro kullaniyorum ve cok memnunum mtb modellerine bir bakin derim

(link)

Donanım olarak daha üstün,Ağırlık olarak da,fiyat olarak da.
Ben mossonun daha düşük modelni kullanıyorum.Tercih sebebim aynı donanımlarda daha uygun fiyatlı olmasıydı.

Merida fiyatlarına göre az daha eklerseniz 100tl kadar bu da güzel xt arka vites ve diğerleri deore. ağırlık da 12.1 kg

http://www.mossobisiklet.com/bisiklet-detay.asp?biID=11

Saim abi, Cube'ler biraz pahalı ama çok estetik, hem de kaliteli. Bir göz gezdir derim, carrarolara da bakabilirsin. Piyasada bir ton bisiklet var karar vermek zor bana göre :)

Bugün biraz çalışırken bisiklet bayisine gittim. Ghost, carraro ve bianchi modelleri satıyorlar. Oradaki arkadaş ilgilendi Sağolsun bana tavsiyesi bianchi Afx 8027 oldu. Ne dersiniz alınırmı bu bisiklet.

@Saim karagöz

Accel bisiklet şubesine gitmişsinizdir o da kendi bisikletini yani en fazla kar payı elde edeceği bisikleti önermiş diyorum ben

@Ali Ç.

Ne yapacağım o zaman kafam iyice karıştı. Hangi bisikleti almam gerek o zaman

@Saim karagöz

Ghost carraro bianchi lapierre bunlar accel bisikletin getirttiği bisikletler sıfır bisikleti caddedeki velespitten delta bisikletten bakabilirsiniz bence önce ne istediğinize karar verin

Marka takıntın yoksa " Btwin Rock Rider 8.1 " al , donanım olarak bunlara fark atar...

27.5'' jantlı mı olması gerekiyor?

sedona 840 al geç abi çok bakarsan işin içinden çıkamazsın :) bence en temizi sedona 840

Sedona 840 ile Merida Big Seven 70 arasında tercih yapacağım. Sedona 840 modelinin daha iyi olduğunu bilsemde en başından beri aklımda olan Merida Big Seven 70 olarak tercihimi kullanacağım galiba. Akşama kadar düşünüp en son sipariş aşamasında kararımı vereceğim. Ama ilk tercihim Merida'dan yana yana olacak. Umarım tercihimde yanılmam. Zor bu işler zor. :(

ben sedona 840 diyorum :) donanım olarak daha üstün
(link)

Herkes yorum yapmış ama kimse detaya bakmamış.

Merida TFS 100 26 inç
Merida BigSeven 29 inç
Sedona 820 27,5 inç.

İlk önce kaç inçlik bir bisiklet düşünüyorsunuz buna karar verin. Daha sonra bütçeniz maksimum ne kadar bunu da söylerseniz size arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır.

Bu arada marka takıntınız yoksa Salcano'ya bakın.

@Hasan Kılınç

Haklısın bahsetmemişim akış kendiliğinden gelişti. Bütçe maksimum 1500 tl 27,5 inch bakıyorum. İlk mesajlarımda 26 ve 27,5 inch karışıktı. merida nın nine modelleri 29 inch. Merida big seven 70 veya sedona 840 arasında kaldım. Ikisinden biri olacak bu kesin kararsızlık bu yönde.

Geri