Scudo Sports

Sizce bu iki lastikden hangisi daha akıcıdır

Hangisi daha akıcıdır

• Cst 700x45 1.75 Dişsiz daha akıcı olur

• Michelin 700x35 1.40 Dişli daha akıcı olur

• Toplam katılım
    39
aslında dişsiz lastikler dişli lastiklerden yolda daha güvenlidir. CST lastiğin hamuru 1000 km sonra özelliğini yitireceğinden o lastiğe o kadar güvenebilirsin. Petlas gibi düşün. O petlas yüzünden kaza yapmıştım ahh ah :)

Scudo
@Yavuz SOYLU bu hafta sonu 70 km denedim sıcaklık 0 civarıydı ve genelde ıslakdı bi sıkıntı yaşamadım ama zorada getirmedim tabii, sadece bi yolun kenarında karda tırmanışda denedim hiç tutmuyor, (zaten karda bir performans beklemiyordum sadece dişli ile arasındaki farkı anlamak için denedim) düzlükde dursanda karda yerinden kıpırdatamıyor, ama yaz için asfaltda iyi olucak gibi..

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Yaz için kesinlikle iyi olacaktır. bir sezon sorun çıkartmadan kullanabilceğine eminim. Benim arkadaşlarım cstlerin bir yazı rahat çıkardığını belirtmekte ama KKTC'nin havasından dolayı sanırım 50 dereceleri gören lastik çatlama yapıyor. Benim cstlerim 900 km de çatladı yanaklardan. biraz hava şartlarınada bağlı.
Şuan köşede duruyor. Ama maratonlarıma daha hiç bişi olmadı. ekim den itibaren yağmur çamur güneş sürdüm daha bir sorununu görmedim. Bisiklet toplamda 3000 km civarına geldi. yani 1600 km ye yakındır da maraton kullanıyorum. İlk cst alana kadar 2.2 orjinal lastiklerini kullanmıştım.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Arkadaşlar son durum olarak, lastikleri kullanalı 1500km oldu ve hiç eskime gözükmüyor şimdilik,

asfaltda ıslak ve kuruda akış ve tutuş performansı iyi, ama ağırlık nedeniyle ani hızlanmada ve yokuşlarda eski 600grlık continental 29X2.20 telsiz lastiklerime göre zorluk yaşıyorum, sonuçda aralarında iki lastikde ön ve arka lastikle toplam 1000gr fazlalık var, ama bununda diş yapısı sebebiyle onun gibi yüksek hızlarda hızı korumakda zorlanmıyorsunuz, race kingdede swhalbe smart sam 2.25 'e göre hızı korumakda zorlanmıyordum :D

Arazide kullanabiliyorum sadece yatık yerlerde yandan kayma eğilimi gösteriyor, birde yol kenarında emniyet şeridi dışında eğer yatık bölüm ve ordada haliyle çakıllar varsa teker balık sırtı olduğundan hemen kontrolü senden alıyor, bana öyle bir durum oldu ve geri yola dönmek için bisikleti çakılda yolun iç tarafına yatıramadığımdan, ALLAH'dan sağ taraf müsitdide düşmeden kontrollü birşekilde yolun dışına girdikden sonra, bisiklet dik bir şekilde hızımı iyice düşürüp tekrar yola döndüm,

şuanki düşüncem ağırlığı 1100grx2 olan bir lastik olması sebebiyle performans amaçlı bunu almazdım fiyatı ucuz olduğu için alınabilir belki ama, ben @hlksnrr arkadaşın bahsetdiği asfaltta kullanmak için yine uygun bir lastik olarak cst'nin 530gr'lık hem korumalı hemde reflektörlü bu modelini alırdım (link)

Yada diğer ilanda belirttiğim michelin transworld modelide olabilir..

Yeni konu acamiyorum burdan bi soru sormak istiyorum
Michelin protek 700x35c dis lastik kullanan var mi memnunlar mi yol tutusundan

Tesekkurler

Ben 29 mtb ye schwalbe marathon 700*2.0 taktım sırıtmadı,daha sessiz asfalt sürüşü var.Lastik inceldikçe görüntü bozuluyor.

@ahmetcan05 5 aydır kullanıyorum, 1100 km yaptım, asfalt toprak taşlık vs her türlü arazide kullandım 1 kez bile patlamadı, çok memnunum

Geri