Arkadaşlar son durum olarak, lastikleri kullanalı 1500km oldu ve hiç eskime gözükmüyor şimdilik,
asfaltda ıslak ve kuruda akış ve tutuş performansı iyi, ama ağırlık nedeniyle ani hızlanmada ve yokuşlarda eski 600grlık continental 29X2.20 telsiz lastiklerime göre zorluk yaşıyorum, sonuçda aralarında iki lastikde ön ve arka lastikle toplam 1000gr fazlalık var, ama bununda diş yapısı sebebiyle onun gibi yüksek hızlarda hızı korumakda zorlanmıyorsunuz, race kingdede swhalbe smart sam 2.25 'e göre hızı korumakda zorlanmıyordum
Arazide kullanabiliyorum sadece yatık yerlerde yandan kayma eğilimi gösteriyor, birde yol kenarında emniyet şeridi dışında eğer yatık bölüm ve ordada haliyle çakıllar varsa teker balık sırtı olduğundan hemen kontrolü senden alıyor, bana öyle bir durum oldu ve geri yola dönmek için bisikleti çakılda yolun iç tarafına yatıramadığımdan, ALLAH'dan sağ taraf müsitdide düşmeden kontrollü birşekilde yolun dışına girdikden sonra, bisiklet dik bir şekilde hızımı iyice düşürüp tekrar yola döndüm,
şuanki düşüncem ağırlığı 1100grx2 olan bir lastik olması sebebiyle performans amaçlı bunu almazdım fiyatı ucuz olduğu için alınabilir belki ama, ben
@hlksnrr arkadaşın bahsetdiği asfaltta kullanmak için yine uygun bir lastik olarak cst'nin 530gr'lık hem korumalı hemde reflektörlü bu modelini alırdım (link)
Yada diğer ilanda belirttiğim michelin transworld modelide olabilir..