Scudo Sports

Sizce garantiye girer mi?

Experiment 67

Aktif Üye
Tepki
106
selam arkadaşlar bende
manitou axel amortisör var ço kötü ve oldukçada ağır:(
disk freni vidaladığım yerler yalama olmuş vidayı değiştirdim vidada sorun yok amortisörde problem var
acaba garantiye girer mi?
çünkü yanlış kullanımdan olmuş olamaz
yardımcı olursanız sevinirim:D

Scudo
sonuçta o yerler durup dururken yalama olmaz değilmi varsa bir fabrika hatası ki oda zor görülüyor o zaman garantisi varsa girebilir ama maşa belli bir süre kullanıldıysa ve şu anda yalama ise garantiye girmez diye düşünüyorum

Eğer yalama olmuş ise kullanıcı hatasıdır... Ayrıca Türkiyede Manitou distribütörü bulunmadığından garanti için muahttap olacak bir firma bulamayabilirsin...

• Beğen
Tepkiler: Experiment 67
yandık o zaman :( peki
tornacıda diş açtırsam daha büyük bi sorun çıkar mı?

geçmiş olsun malesef garantiye girmez, bu manitoular da sık rastlanan bir durum , post mount un en sevimsiz yanı, 2 seçenek var birincisi alt ayakların değişmesi (bu parçayı bulmak türkiye de imkansız bulunsa bile tahminimce yeni bir axel kadar tutar). ikincisi ise tornacıda diş açtırmak, eğer ki diş açılabilirse sonrasında dikkatli kullandığın sürece (alyan vidalara allah ne verdiyse diyerek abanmadıkça) bir sorun çıkarmaz ayrıca vidaların ucuna Loctite benzeri bir sabitleyici sürüp (yeniden açılır cinsden tabi) deniyebilirsin (bunu diş açtırdıktan sonra kullanacağın vidalar içinde tavsiye ederim) bunların dışında delta bisikletede danış, yanlış hatırlamıyorsam eskiden manitou bayisiydi, belki yardımcı olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Experiment 67
garantiye girmiyormuş malesef
diş açtırmak 5ytl gibi bi ücreti var
amortisörü değiştireceğiz gözüküyo
performensı zaten çok kötüydü simdi yalamada olunca söylenecek söz kalmadı

Arkadaslar onceden de bahsetmistim. Fakat yardim eden olmadi diyebilirim. Kadromun mil yuvssi yani gobegin kenarinin kadroya oturdugu kisim yipranmis. Diger taraf ile orantisiz. Bu nedenle teker tam duz durmuyor. Birde kadronun bi tarafi hafif sararmis. Kendi kendine. Acaba20170707_185058.jpg 20170707_185029.jpg mosso ya yollasam garantiye sokarlarmi ugrasmaya deger mi20170707_185018.jpg

@alperenakal bence götürmende fayda var arkasından biraz koşturursun ama bence böyle bir durumun xt set mosso karbon dağ bisikletinde olmaması gerekirdi senden kaynaklı değilse ben bir bisiklete o kadar para yatırdıktan sonra oyle birşey olsaydı asla peşini bırakmazdım birde sakaryada nerden aldın acaba o bisikleti bende sakaryadayım da

İstanbuldan aldim

Geri