Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sizce hangi bisiklet?

Scudo
Konu dışı merak ettim ama Almanya'da salcano var mı? :D

Almanya'da satılsaymış uluslarası bir markaymış derdim.Güvenim artardı ama ben memnunum markamdan eskiği ve artısıyla :D

@nuruasakir salcanoyu cogu kisi begeniyor gordugum kadariyla, eminim yurt disina da ciksa uygun fiyatiyla buyuk musteri grubu toplamis olur

serviten kaybeder :) adamlar bisikleti garanti dışı bırakmak için herşeyi yapmışlar.salcanonun xrs030 dan yukarısı güzel altı sıkıntılı ebnim gözümde.

• Beğen
Tepkiler: BabekDesign
arkadaslar, sonuc olarak trekking bisikletlerden giant escape city (550 euro, altus, 12,5kg) ve kalkhoff balackwood (350euro, acera, 16,8kg) arasinda kaldim. Biri agresiv fiyatiyla digeri ise hafifliyi ve gorunusuyle one cikiyor. Amma karar veremememin sebebi arada 200 euro (650 tl civari) farkin olmasi. Sizce agirliga ve marka adina bu fiyati vermege deger mi? Agirlik sehir icinde suruslerde onemli midir? Beni nasil etkiler?

Diger taraftanta cross-fitness bisikletlerden hem ugun fiyati, hafifliyi (13,55kg) ile giant roam 3 rakiplerini (Radon scart 5.0, Cube Curve Pro, Fuji Traverse 1,5 D LE, Carver Sonic 110) geciyor. Ama bunu alirsam ekstra 50 euro'uda gozden cikarmaliyim, cunki stand, isik, camurluk almaliyim. Sonuc olarak fiyati 450 euro oluyor.

1) Giant Roam 3 - 450 euro (acera, 13,55kg)
2) Giant Escape City - 550 euro (altus, 12,5kg)
3) Kalkhoff Blackwood - 350 euro (acera, 16,8kg)

rusların bile stells diye bir markaları var hatta bir kaç marka daha var bizimde sedona salcano kron varken ve fiyatları ucuzken desteklemek lazım bence

arkadaslar, giant roam 3 kilitlenebilir suspansiona mi sahip acaba? bir de kadro garantileri var mi?

dusundum, tasindim, en sonunda karar verdim. Bunu alicam

http://images.internetstores.de/products/487084/02/89270a/Giant_Trinity_Advanced_Pro_1_Matte_Composite_Gloss_Black_01[1470x849].jpg?forceSize=true&forceAspectRatio=true

yalnis fotografi yuklemisim :) Bu olucakti :hhhhhh:

http://images.internetstores.de/products/469069/02/0df1ff/Giant_Roam_3_01[1470x849].jpg?forceSize=true&forceAspectRatio=true

• Beğen
Tepkiler: engin444
bu bisikleti kullananlar acaba bana kadro olcusunde yardimci ola bilir mi? boyum 182 cm, bacak boyum 80 cm. Online magaza gorevlisine sordugumda 53 cm (L) iyi olur sana dedi. Ama gecen 52 cm trekking bisiklet denedigimde (kadronun ust borusuna oturdugumda) bacak aramla boru arasinda mesafe kalmamisti. Bu arada denedigim kalkhoff marka bisikletti. Markalara gore boyun degistigini okumustum. Onun icin buraya da bir sorayim dedim :)

Focus Arriba 4.0 - 499 euro

(link)

Giant Roam 3'ten 100 euro pahali. Siz olsaniz hangisini secerdiniz? 100 euro'luk fark var mi sizce arada?

Arkadaşlar trek 4400 four serisi nasıldır

@BabekDesign Öncelikle daha hafif, donanım daha kaliteli, düz maşa ve en önemlisi Focus. 650 eurodan indirim yapılmış zaten. Ancak, sitede 50 cm lik kadro kalmış galiba, size bir parça küçük gelebilir. Denemek lazım bence.

• Beğen
Tepkiler: BabekDesign
Arkadaşlar bana da 800 900 tl ye bir dağ bisikleti önerir misiniz ?

@Zangoose
Giant Revel 2'ye baka bilirsiniz. Ama giris seviye bisiklettir

Geri