Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sizce hangisi (dış lastik)

Tuguj

Daimi Üye
Tepki
93
İsim
Aykut Baykurt
Bisiklet
Merida
1 aya kadar dis lastik alcam bisikletim kron xc 150 giriş seviye bisikletim var.2.10 lastikler cok yoruyor ne yazikki bende yeni lastik aliyim dedim .Sizin onerilerinizi bekliyorum sizce hangisi ? Yardimlariniz icin simdiden tessekurler
(link)
(link)
(link)

Scudo
1. seçenek işini görür. Diğerleri çok patlıyor. aynı gün 3 defa patlayarak isyan ettirmişti beni ama stu fiyatının çok üstünde iş yapıyor. Biraz pahalı gibi görünsede kullandıkça ucuza geldiğini göreceksin.

Ama 1.50 modelleri yok bunun 1.75 ile arasinda cok fark edermi? @Asusmune

İkisinin ortası olarak şunu öneririm. Zırhsız flashtan daha dayanıklı, STU dan daha hafif.

(link)

ilki. Hatta ilkini bende alacağım

1.75 ile 2.10 arasi fark ettirirmi performans acisindan gunde ortalama 15 km yol yapiyorum bazen daha fazla

Bide stu ile aps farki nedir acaba @BicycleLover @Hakan Boz

Bende olan bu APS bu da çok patlıyor.
@Hakan Boz

Birinde 1mm stu da 5mm patlak koruma vardır.

@Tuguj123

@Tuguj123

Aps zırhı daha ince. Ama herkes 5mm öneriyor. Bende 2.20 tekerlekten o 1.75 e geçeceğim. Bakalım nasıl olacak

@BicycleLover
Ben 2.10 dan 1.75 geçtiğimde ciddi konfor ve hız elde etmiştim. Kullanan arada farkı kesin hisseder

@Asusmune

1.75 le bozuk yolda sürebiliyor musunuz? Taşlı yol mesela denediniz mi hiç

@BicycleLover
Çok rahat kullanırsın. Dişli lastik çamurda lazımdır.Hem stabil, hemde asfalt yolda kullanmak için 1.75 idealdir.

Rubena daha iyi diyolar ondan dusunmuyorum forumda sanirim karsilastirmasi var arastirirsaniz bulabilirsniz @ayarsizsair
@BicycleLover acaba ne zaman gecmeyi dusunuyorsunuz gecerseniz haber verirmisiniz

Bekliyelim sizi ozaman

Arkadaşlar rubena stu nun yol tutuşu nasıldır?Yaza bende lastik almayı düşünüyorum race king 2.2 ile yol bitmiyo. Bi sorum daha var bu lastiğin 27.5 janta göre olanı varmı? Şimdiden teşekkür ederim.

Geri