Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

sizin için bisklet ne demek

Scudo
Bisiklet 2 silindirli insan gücüyle, çevreye saygılı olan, özgürlüğü 2 tekerin üzerinde yaşadığın bir tutku gibi birşey benim için. Bisiklet ile ilgili çok daha farklı şeyler söylenebilir.

Benim için bisiklet alışkanlık,tutku,özgürlük...

Bisiklet benim için herşey demek,özgürlük demek, hayat demek bisikletim olmasaydı hayatın hiç bi anlamı olmazdı herhalde:)

Bakır, öncelikle bu konu Atöyle değil, Forum Cafe konusu.

Diğer yandan, bisiklet benim için de çok şey demek ancak asla "herşey" demek olmamalı. Çünkü hiç bir ağaç, kökünü tek bir dal halinde salmaz. Hayata tutunmak için çok daha parçalı bir köke ihtiyaç duyar. İnsanlar da böyledir. Tek bir olgu insana hayata bağlamaya yetmez. Belki en kuvvetli dallardan birisi hayatında bisiklet olabilir, ona bir şey diyemem. Ancak sen sen ol, "herşey"ini bisiklete bağlama.

@HaliliOzturk
çok doğru söylüyorsun HALİL abi ama maalesef ben çoktan bağımlı oldum.aslında şu anda pekte maaleseflik bir durum yok,her şey güzel gidiyor.bisiklet anlatılmaz yaşanır:D:D:D:D

sosyal bir aktivite aracı pazarları hafta içi dersen ufak kaçamak spor aleti :)

daha çok özgürlük demek benim için..
ama herşeyim değil..

bulunduğum hayattan bir kaçış..başka bir yaşama ve başka hiç tanımadığım bir bene açılan bir kapı,kısaçası kaçış aracım

yol dostum, ev arkadaşım;) ...

• Beğen
Tepkiler: kalkmazdüşmez
Geri