Kameranın en büyük sorunu pozlama sisteminin düzgün çalışmıyor olması o yüzden inceleme yapan arkadaş "the dark side" uyarısı yapmış. Sanki SJ1000 2000'e göre daha iyi gibi görünüyor. Marka olan kameralar (GoPro, Sony Action cam, Contour) dışında bence en mantıklı seçim SJ1000 gibi görünüyor.
Hatırlatma olarak SJ1000'in inceleme videosunu tekrar paylaşayım.
Tesekkurler video icin. Gercekten dinamik aralik cok zayif. Metering yuzunden rezalet pozlama yapiyor, parlak gokyuzu karsisinda tum alt kisim karariyor. Fiyat cok uygun genelde ama pil zayifladiginda ya da yedek pil ihtiyaci oldugunda da kullanici eminim zorlanacaktir. Kask baglanti kismi da epey uzun. Mermi tipinde olusunu hic avantaj olarak kullanamamislar.
SJ1000 aldım ve gayet memnun kaldım hem gece hem gündüz video incelemesi yapıp siteyede ekleyeceğim inşallah,fiyatına göre bence tercih edilebilir bir ürün diğer modellerinde kendisine göre alıcısı olacaktır elbet:in:
SJ4000 de benim ilgimi çekti. Gotpro kullananlar için mantıklı bir kamera. Çünkü hali hazırda ki aksesuarları kullanma şansı var. Muhtemelen bağlantı kısmı standart goprolar da ki gibidir diye düşünüyorum. Çekim kaliteside fena gözükmüyor. Birde SJ3000 ile Gopro Hero3+ karşılaştırması var. SJ3000 de Sony Action Cam ile neredeyse aynı olmuş.
Verdiğim linkte daha ucuz. Yanında 2 adet yedek batarya bile alsanız yine para üstü kalıyor sizinkine kıyasla. Hem de Singapur'un posta servisi. 10-12 günde elinizde yani...
Sj1000 benim gibi sadece tur esnasında görüntü almak için kullanacaklara yeterli geldi. Hero3 gibi modellere göre çok uygun ve işimizi görecek seviyede diye düşünüyorum.