Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sjcam M20 2016 F/P Lideri Aksiyon Kamerası

Olgu Erhan

Aktif Üye
Tepki
128
İsim
Olgu Erhan
Bisiklet
Lapierre
Detaylar inceleme videomda arkadaşlar ( Destek için Youtube kanalıma üye olmayı unutmayın lütfen )

Satın aldığım link ve indirim kodu Youtube videosunun açıklama kısmında mevcuttur. :harika:

Önce çıkan ve Diğer Aksiyon kameralarından farklı özellikleri :
  • Tam Kutu set su kabı Aksesuarlar 93 $ a gelmekte, Fiyat Performans Lideri
  • 30 Mbps netlik kalitesi ( Xiaomi Yi kamerasında 25 )
  • Türkçe Menü
  • Daha uzun giden pil ömrü
  • Elektronik Gimbal ( Gyro )
  • RAW Formatında resim çekebiliyor ( Profesyoneller için )
Bu cihaza en yakın rakip Xiaomi Yi Kamerasıdır fakat şu an için 70-80 $ arası sadece kamerayı alabiliyorsunuz ve aksesuar su kabı ekleyince Xiaomi Yi 100 $ maliyeti bulmakta. M20 tam set 93 $ a geliyor. Xiaomi Yi de video titremesini düzeltme bulunmuyor. Gerçek Netlik ve kalitesi için aşağıda verdiğim kayıpsız netlik dosyalarını indirmelisiniz.

Scudo
tamam yeni favorim bu birde kameranın fps değerlerini yazabilir misiniz.

@selmantuncer

1080 de 60 fps en güzeli, daha aktif olmayan sahnelerde 2K 30 fps iyidir. Esas kayıpsız netlikleri indirin kalite için :

M20 kayıpsız netlik

(link)

(link)

(link)

Tek şarj ile çekim süreleri nedir acaba deneme şansınız oldu mu?

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlangıç için almaya kesinlikle değer diyorsunuz değil mi hocam? Bu arada tanıtım için teşekkür ederim uğraşınıza sağlık.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@therkut

2016 nın fiyat performans lideri tartışmasız, 30 mpbs netlik + elektronik gimbal + su kabı + extra bağlantı aparatları + türkçe menü daha ne olsun.

Ben 2015 te Xiaomi Yi kamerasını el üstünde tutardım M20 çok üstün özellikler ile geldi.

Tamamen o kamera çekilmiş :

• Beğen
Tepkiler: therkut
Şu an indirim kodu ile 87 $ ve sepete ekleyince 20 $ lık saat kumandası hediye olarak ekleniyor bedava.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Bende de sjcam 4000wifi var.. Bu kameradan daha üstün özelliklidir eminim.
distribitor garantili aldım. (link) 'dan .. eğer aksiyon kamerası almak istiyorsanız bence sjcam4000 e bakın.

@serhatoz sjcam 4000 tarih oldu ve netlik kalite anlamında bu cihazın yarısı etmez :suspus:

xiaomiden iyi gözüküyor özellikler felan.gyro da görüntü 120 derece felan cropluyor herhalde çok yakın xiaomi göre.kronik sorun yoksa alınabilir gözüküyor.xiaomi deki script olayı felan ayrı bi dünya ama

• Beğen
Tepkiler: Olgu Erhan
ama işte xiaomi türkiye de pek yok.. Gelmesini mi bekleyeceğiz.. sahte çok var diyolar. Varmı acaba alan eden.. Bi baksın :)

@serhatoz

Xiaomi Yi Türkiye'de var : (link)

Arkadaşlar resimleri normal çekme modu yok mu? hep oval gibi çekiyor..menüye o kadar baktım göremedim.

xiaomi yi ile aksesuar dışındaki farklar tam olarak neler ,videoları izledim ama tam olarak neden bunu veya diğerini almalıyız?

@hauy

Gyro özelliği ile öne çıkmakta.

• Beğen
Tepkiler: hauy
Hocam çok güzel inceleme tebrikler, mikrofon girişi varmıdır peki ?

@samet akkaya

Mikrofon girişi bulunmuyor malesef.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
ben SJ LAGENT SJ6 aldım :) 4k video titreşim önleyici artı mikrofon girişi vs herşey mümkün :)

• Beğen
Tepkiler: Olgu Erhan
Geri