Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Skate Parklar Ve Bmx Binilecek Yerler

Scudo
@kwneis

grafiti , breakdance bi de bmx oh oh olm sen tam sokak çocuğuymuşun(yani sokak tarzı takılıyon:urban yeah:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

normaldir dans etmesini sokaklarda öğrendim graffiti sokaklarda öğrendim şimdi bmx alıcam onuda sokaklarda ilerliyecek :D:D Piçmiyim Ne :D:D:D

çengelköy havuzbasi park anadolu yakası rampalarımızı biz kuruyoruz :Dstreette yaparsınız flat ta zemin iyi:Dee burdan justin miller a selamlar flatlan 4ewer..:D

İzmit Seka Park. - İstanbul Caddebostan.

Aslında Kadıköy Bisiklet Evi'nin hemen yanında kocaman apartmanların arasında kalan çok güzel mermer zeminli bi yer var,izin alınıp oraya rampa kurulamaz mı?

@burnout_54

keşke öyle bişe olsa =) orası otopark alanı bildiğim kadarıyle..
keşke olsa hakkı abinin neler yapabileceğini tahmin edebiliyorum =)
flat hareketleri orda güzel sergileyebilirsin sadece ama street için kocamaaaan otopar var dükkanın önünde :D

oluyor =) orası güzel bi mermer daha kaygan olduğundan tekerler vs daha iyi kayıyor hareketler seri olur vs sanırım :s

Ben Hakkı Abinin yerinde olsam orayı bi şekilde alıp,rampa vesayire akrobasi için uygun biyere dönüştürürdüm,hem dükkanın çok güzel bi ortamı olur,hem de çok daha fazla müşteri:)

burnout_54 ah ne güzel süper diyorsun valla.. ama emin ol hakkı abi bizlerden daha önce binlerce milyonlarca kez düşünmüştür.. ama para para para işte =)
emin ol parası olsa daha güzel şyler yapacağına eminim hakkı abinin..

istanbul-beişktaşta barış parkı die buyuk bır park var evlendırme daıresı ve mıgrosun karsısında orda merdıven ınıslarını calısabılecek uzun ve guzel merdıvenler var merdıvenlerın bıttıgı yerde ıse flat ıcın bos mekan mevcut

eskişehir vilayet meydanı - afm migros- a.üniv.

ankara eryaman dolphin avm nin orda bmx ve kaykaylar için yapılmış yer var atlama yerleri falan.

• Beğen
Tepkiler: bikerboy
Geri