Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Soğuk havalarda giyim

Kışlık giyim biraz maliyetlidir, kadıköy'deki ansal sport'a bakın derim, kışlık polarlı tayt, üst falan en hesaplı bulabileceğiniz yerdir.

Scudo
Arkadaşlar merhaba, ürün bugün itibariyle elime geçti. Gelmesi 1,5 hafta falan sürdü, bu çok iyi bir zaman. Düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Fakat benim şöyle bir problemim oldu, bu ürün bana biraz dar geldi:) Giyebilirim ama bir büyük boyu olursa daha rahat olacak. Bu sebeple bu ürünü satıyorum. Ayrıntılı fotolarını da koyacağım fakat linkten bakabilirsiniz: (link)
150 liraya vereceğim. XL bedendir. Normal jersey da L ya da XL giyenlere uyar diye düşünüyorum. Bursadan almak isteyen olursa çok iyi olur görerek alabilirler. Satamazsam giyerim artık ne yapalım.

hayırlı olsun, 1.5 hafta çok iyi bir süre, ben ürünü düşünebilirim ancak sizin boy ve kilonuzu öğrenebilirmiyim? normalde M beden giyiyorum bana biraz büyük gelebilir XL

@ANIL GELENLER

Pantalonun ölçülerini veren bir site buldum burda, oradan bakabilirsiniz ölçülerinize. Üst kısmının da ölçülerini veren bir site vardı ama onu bulamadım şuan. Ben de normalde L giyerim ama bu çinlilerin ölçüleri iyi olmadı :)

@Sabri AYDIN

üstünün ölçüleri için de bu siteye bakabilirsiniz.

(link)

@ihsan demir

hocam merhaba, bildiğiniz gibi benim ürün geldi ama küçük geldiği için satıyorum. Herkez bana ürünü soruyor ben de övüyorum. Sizin elinize geçtiğinde yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim, çünkü şuan satmak için övüyormuş gibi bir durumdayım ama ürün gerçekten iyi, saygılar.

dün sabah 7 de
hava çok soğuk da değildi
13 derece falan
rüzgar da yok
buna rağmen dizlerim üşüdü
tedbir almak lazım

soğuk hava için tasarlanmış ürünler var.
koşu pantalonu aldım. forma ve rüzgar ve su geçirmez bir mont.
pazar sabahı serindi, hava deneme fırsatım oldu. galiba iş görecekler.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Sabri AYDIN

Ben bu linkteki ürünün sadece altını aldım. Ürün beklediğimden daha iyi çıktı. Kesimi, dikişi ve kumaşı gayet güzel. İçi polarlı ve rahat, baya kalın bi yapısı var. En güzel tarafı kesimi. dizin üstüne kadar tam oturuyor, yukarı bölümler biraz daha rahat. Giyince aynen şu resimdeki gibi duruyor:

http://image.dhgate.com/upload/201010/14/ff8080812a6ab9f1012a6f00a6f25670/productimg1287696722301.jpg

Geri