Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Soho bisiklet Amerikan markası mı?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
2
Geçenlerde Emre arkadaşım Soho bisiklet aldı, özellikle Amerikan malı olmasından dolayı ve bisikletin özellikleri bu satın almaya sebep oldu.
Forumu okurken dikkat ettim de bu Amerikan malı değil deniliyor.
Burada insanlar yanlış mı bilgilendiriliyor diye bu konuyu açtım.
Gerçi bisikletin jantıda hemen bozulmuş giye duydum.

Scudo
Sitesinde designed in usa yazıyor. Dahonun kadrosunda da aynısı yazıyor, altında da made in eu yazıyor.

@gunes1001

O başlık içinde arada kaldığı için açtım konuyu, gülenbirsmileybendeekliyeyimgençkardeşimeayıpolmasınbarismileyi:)

@muhiddin
Dizayn USA mı? :)

@asusmune

Olabilitesi var:)

Jantimda sorun çıktı 2 gün içinde yenisi ile değişti bu markanın kron ile kesinlikle alakası yok birileri iyi bir is yapınca bok atmaya çalışıyorlar tern e yada dahona o kadar para vermeyin Soho size yeter

@emrejon

Sn @emrejon, bu forumda hiç kimse, neden göstermeksizin bir markayı kötülemiyor. Soho, bisiklet olarak kaliteli sınıfında olabilir.
Ancak bir üyemiz, Soho Bisikletin, Kron Bisiklet ile bağlantılı olduğunu delilleri ile ortaya koydu. Ve biz de sorduk; Bir marka kendisini neden yabancı menşeli bisiklet markası olarak tanıtır?

Buna neden ihtiyaç duyar?

Tüketici olarak Soho Bisiklet ile ilgili, ürünün kalitesi, menşei, servis ağı, müşteri hizmetleri gibi konularda soru sormak ve cevap aramak, almak en tabii hakkımız değil mi?
Ben Soho Bisiklete karşı herhangi bir önyargı taşımıyorum.

Ancak,kendisini müşteriden gizleyen, spesifik detaylar hakkında açık olmayan bir markaya karşı seviyeli olmak da, en tabii hakkım(ız) değil mi?
Siz Soho Bisikletin üretim yeri, servis ağı, müşteri hizmetleri gibi 3 önemli kriteri aydınlatacak bilgiye sahipseniz, lütfen bu bilgiyi bizimle paylaşın ki; bir markaya olan güvensizliğe dayalı önyargı ortadan kalkmış olsun.

Esen kalın.

Daha önce yazıp çizen arkadaşlar için bir anekdot paylaşmak isterim.
Firmanın Global sitesinde firma ile bilgileri detaylı olarak verilmiş.
(link) buradan inceleyebilirsiniz.
Yok Türk malı vs birşey olmadığı ortada zaten :) Burada Bisikletlerin özet olarak hedef pazarın avrupa oldugu ve bisikletlerin montajının Türkiye yapıldığı. Diğer pazarlar için üretimin (tern ve dahonda olduğu gibi )çinde yapıldığı ve oradan diğer pazarlara gittiği açıkça yazılmış. Son olarakta Firma Bisikletin kutudan herşeyiyle montajlı olarak çıktığından bahsetmiş.
yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım.

SOHO Bicycles are proudly designed in southern California. Manufactured from parts sourced predominantly from Europe and China. Bikes you see on this website may not be available for purchase in all markets, countries or territories. Bikes destined for Europe and M.East get their final assembly done in Turkey and the rest are usually assembled in China. Bikes are fully assembled and ready-to-ride out of the box with folding pedals included.

@SOHO-TR hocam merhaba ben bir önceki mesajı yazan üye kadar kaba olmayacağım öncelikle belirtmeliyimki katlanır bisikletler ile bir ilgim yok konu ilgimi çektiği için buradayım ve bu mesajı yazma sebebim sadece bir tavsiye, her konuya benzer veya aynı mesajı atmak yerine sizi ve markanızı ilgilendiren, konu içerisinde sizin markanız ile ilgili bir mesaj geçerse bu konuya yazdığınız mesajı yazmanız daha uygun olur ve diğer kişiler tarafından daha uygun karşılanır diye düşünüyorum.Bisikletforum ANKARA konusuna da benzer bir mesaj bıraktınız ve mesajınızın konu içeriği ile alakası yok bu nedenle bu tavsiyeyi yazmayı uygun gördüm.Aksi taktirde çoğu konuya bu tarz mesajlar yazarsanız ben dahil diğer üyeler ve potansiyel müşterileriniz tarafından hoş karşılanmayacağını belirtmek isterim

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Arkadaşlar soho bisiklet kullanan var mı? Kaltesi hakkında bilgi verecek bar mı?

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bu marka %100 Türk markasıdır emin olabilirsiniz

Bisikletleri kaliforniya’ya goturup turistik yerlerde resimlerini cekmisler, bu cabayi taktir ettim ama instagrama turkce tagler koymak biraz acemice olmus :D bir de en hasso amerikan bisikletinin bile internet sitesinde o kadar amerikan bayragi yok.

Son düzenleme:
Bilmeyenler için söyliyim montajı tükiyede Parçaları tasarımı ince kıl tüy işleri california da yani toyota corolla hyundai accent yada fiat egea gibi düşünün :)

Konuyu okuyunca siteye girip bi bakmak istedim. Site.com uzantılı ama türkçe açılıyor, garibime gitti. Malum com.tr olmalı, ya otomatik türkçe adrese yönlendirmeli. Vpn açıp denedim aynı. Bir amerikan firmasının ana sayfasının türkçe olmasıda ilginç geldi. Kalitelimi, alınır mı, alınmaz mı bilemem ama sinek küçüktür ve mide bulandırır.

yaklaşık 1 yıldır soho 7.1 ts kullanıyorum. çok memnunum. hafiflik ve katlanma kolaylığı benim için çok önemliydi. yokuşları da çıkıyorum uzun süre şehir içinde kullandığımda oluyor.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Geri