IntroPrint
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- B.Y
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bir gün kendimce ıssız yollarda bi tur atıyım diye çıktım bi köye geldim. Gelene kadar karşıma bir sürü köpek çıktı ama ya havladılar boş boş ya da benden korkup kaçtılar. Köyün içine girdim kulübesi olan 2 tane siyah köpek vardı uzaktan beni gördüklerinde ikisi de havlamaya başladı yine korkmadım "havlayan köpek ısırmaz" diyerek kendimi avutuyorum. Yaklaştığımda bisikleti elime aldım onlar da birisi önde birisi arkada duruyordular. Yaklaşınca öndeki köpek havlıyor arkadaki havlamamaya başladı .Havlamayan köpekten tırsmaya başladım çünkü öyle bi bakışları vardı ki her an koşacak gibiydi ve hırlıyodu. Yavaş yavaş da geliyodu ama sıkıntı çıkarmadı. Her neyse az daha ilerledim, onlar da havlamayı bıraktı. Bindim bisiklete yavaş yavaş gidiyorum ama bi yandan da dönüşüm nasıl olur bu sefer saldırırlar mı onu düşünüyorum. Azıcık ilerledim baktım yol yok. Dedim mıçtıkkk. Mecburen döndüm geri tırsarak gidiyorum köpeklere yaklasinca yine bisikleti elime aldım. Uzaktan bi abi fark etti bana el ediyor bişey yapmazlar geç gibisinden. Abi köpeğin bakışını görse polis çağırır o derece. Yavaş yavaş ilerlerken kafamda bütün planları da kurdum "koşarlarsa şu duvara tirmanirim, şuraya kaçarım" falan. O arkadaki köpek bana iyice yaklaştı hırlayarak arkamdan geliyo aramızda 4-5 metre var. Diğerinden bir gram korkmuyorum ama. Bisikleti köpekle arama almaya çalışıyorum bi yandan da hoşt falan diyom ama korkudan sesim bile çıkmıyor köpek belki de ondan cesaret aldı bide yere sürünerek geliyo kediler bi yere atlamadan önce yere doğru çökerler ya o şekilde. Neyse gittim azıcık daha onların alanından ayrıldığımı hissettim bir yerde durdular çünkü. Atladim bisiklete basarak gidiyom arkamdan halâ havliyolardi. En son o zaman ıssız yerlerde bisiklet sürdüm. Normalde köpeklerden korkmam o olaydan sonra fobi oluştu. Ama işte bence o köpek istisnaydı. Bu da böyle bir anım.