Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Somun-civata, mandal değişimi

Tepki
1
Merhaba bugün aşağıdaki bisikleti aldım. 20" Btwin Bfold 5. Resimdeki somunları "quick release" diye bilinen mandalla değiştirmek için. Sadece linkteki mandaldan almam yeterli mi?

http://www.btwin.com/en/9168-10868-large_velo/b-fold-5.jpg

(link)

Scudo
Yeterli değildir niye derseniz şu anda göbekte takılı olan mil kalın ve sabit mildir siz bunu içi boş quick release mandallı mil girecek mil ile değiştireceksiniz bu konuda bilginiz yoksa bisikletçinize danışın lütfen

Merhaba, mosso legarda bisiklet aldim, gidon üzerindeki paslanan civatalari değiştirmek istiyorum aliexpress harici bir yerde bulamadım, beylikdüzünde oturuyorum,16140708021044619329887981743883.jpg nasıl temin edebileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi

Merhaba, mosso legarda bisiklet aldim, gidon üzerindeki paslanan civatalari değiştirmek istiyorum aliexpress harici bir yerde bulamadım, beylikdüzünde oturuyorum,257090 dosyayı görüntüle nasıl temin edebileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi
Hocam sök onları yakınında Civata cı ara google da , orda sana ölçüp aynılarını verirler

• Beğen
Tepkiler: Arinox. ve DeaKeN
Merhaba, mosso legarda bisiklet aldim, gidon üzerindeki paslanan civatalari değiştirmek istiyorum aliexpress harici bir yerde bulamadım, beylikdüzünde oturuyorum,257090 dosyayı görüntüle nasıl temin edebileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi
Hırdavatçılarda bulunur yazık o kadar uzaklarda aramaya gerek yok , bursada kartal civata yada tokgözlerde bulunur , istanbulda daha da rahat bulunur

• Beğen
Tepkiler: Arinox. ve DeaKeN
Bauhaus Beylikdüzü'nde olabilir. Bauhaus'ta envai çeşit civatanın bulunduğu bölüm var. Ben,furş kapağı için oradan almıştım.

• Beğen
Tepkiler: Arinox.
Aldıklarınız da kısa sürede paslanacak orjinaline yakın olanını da bulamazsınız. Önemli bir bölüm orası riske girmeyin.

• Beğen
Tepkiler: Arinox.
Bauhaus Beylikdüzü'nde olabilir. Bauhaus'ta envai çeşit civatanın bulunduğu bölüm var. Ben,furş kapağı için oradan almıştım.
Teşekkürler, söküp bakicam süper oldu
Aldıklarınız da kısa sürede paslanacak orjinaline yakın olanını da bulamazsınız. Önemli bir bölüm orası riske girmeyin.
Belki söküp temizleyip boyayabilirim

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
@Arinox. ölçüler elinizde varsa ücretsiz temin edebilirim size. Uygun ölçüler elimde varsa. Ben de Büyükçekmece de oturuyorum.
Çok teşekkurler, bu gün söküp temizleyeceğim ölçülerine bakip yazayim, siz de para verip aliyorsunuz sonuçta, ücret konusunu konuşuruz tekrar teşekkürler

merhabalar nalburdan bulursunuz ama krom vidalar somunlar var onlar paslanmaz ama yalama yaptırmayın normal vidaya göre daha kolay yalama yapar ama bi sıkıntı olmaz çok zorlamadığınız ve düzgün aletle sıktığıız takdirde

Bu arada bazı arkadaşlar yeni aldıklarında paslanacak demiş , paslanmazda bulma şansınız var

marine cilere git orada bulursun

Geri