Erdem İnanc
Üye
- Tepki
- 1
Hocam sök onları yakınında Civata cı ara google da , orda sana ölçüp aynılarını verirlerMerhaba, mosso legarda bisiklet aldim, gidon üzerindeki paslanan civatalari değiştirmek istiyorum aliexpress harici bir yerde bulamadım, beylikdüzünde oturuyorum,257090 dosyayı görüntüle nasıl temin edebileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi
Hırdavatçılarda bulunur yazık o kadar uzaklarda aramaya gerek yok , bursada kartal civata yada tokgözlerde bulunur , istanbulda daha da rahat bulunurMerhaba, mosso legarda bisiklet aldim, gidon üzerindeki paslanan civatalari değiştirmek istiyorum aliexpress harici bir yerde bulamadım, beylikdüzünde oturuyorum,257090 dosyayı görüntüle nasıl temin edebileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi
Bauhaus Beylikdüzü'nde olabilir. Bauhaus'ta envai çeşit civatanın bulunduğu bölüm var. Ben,furş kapağı için oradan almıştım.Merhaba, mosso legarda bisiklet aldim, gidon üzerindeki paslanan civatalari değiştirmek istiyorum aliexpress harici bir yerde bulamadım, beylikdüzünde oturuyorum,257090 dosyayı görüntüle nasıl temin edebileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi
TeşekkürlerHocam sök onları yakınında Civata cı ara google da , orda sana ölçüp aynılarını verirler
Aldıklarınız da kısa sürede paslanacak orjinaline yakın olanını da bulamazsınız. Önemli bir bölüm orası riske girmeyin.Merhaba, mosso legarda bisiklet aldim, gidon üzerindeki paslanan civatalari değiştirmek istiyorum aliexpress harici bir yerde bulamadım, beylikdüzünde oturuyorum,257090 dosyayı görüntüle nasıl temin edebileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi
Teşekkürler, söküp bakicam süper olduBauhaus Beylikdüzü'nde olabilir. Bauhaus'ta envai çeşit civatanın bulunduğu bölüm var. Ben,furş kapağı için oradan almıştım.
Belki söküp temizleyip boyayabilirimAldıklarınız da kısa sürede paslanacak orjinaline yakın olanını da bulamazsınız. Önemli bir bölüm orası riske girmeyin.
Çok teşekkurler, bu gün söküp temizleyeceğim ölçülerine bakip yazayim, siz de para verip aliyorsunuz sonuçta, ücret konusunu konuşuruz tekrar teşekkürler@Arinox. ölçüler elinizde varsa ücretsiz temin edebilirim size. Uygun ölçüler elimde varsa. Ben de Büyükçekmece de oturuyorum.