Scudo Sports

~~~ Son Değişimlerle İşte Tatar İzzet'in Fotoğrafları ~~~

Bisikeltin her parçası paradan kaçmadani büyük bir zevke toplandığı her haninden belli ;) Vural abi tek tavsiyem. O kadroya yakışır daha agresif bir amortisör alman ;)

• Beğen
Tepkiler: sadana ve vgulgec
Scudo
hayırlı olsun gerçekten harika olmuş...
Çok özenle toplanmış belli..

• Beğen
Tepkiler: vgulgec
@dgt97

aynen kardeş:D sağolasın

@bisikletcanavari

eyvallah kardeş

@d.berkay

sağol kardeşim ALLAH razı olsun

Vural abi çok şık olmuş.. Ben de bu R7 ler hakkında bilgi alabilecek birini arıyodum.
Çokl bilgim olmamakla birlikte bu manitouların skareb olan eski modellerinde gidondan yükseklik ayarı var. (bir arkadaşımda görmüştüm) SPV sistem ona mı deniyor?Normal giderken gidondaki düğmeye basıp maşayı bastırdığınızda maşa kapanıyor ve bisikletin ön tarafı alçalıyor. Daha sportif bi sürüş imkanı sunuyor.
gidona ağırlık vermeden düğmeye tekrar bastığınızda ise maşa eski haline geri dönüyor. bu sistem şu anki manitoularda mevcut mu ? varsa hangi modelinde?

• Beğen
Güle güle kullan Vural abi... İnş mutlu mesut yaşarsınız...

Bu arada şuanda bisikeltin üstünde Türkiyedeki en hafif jant setlerinden birinin durduğunu söyleyebilirim :) O setini ben takabilmiş olsaydım 9.ye gelmiş olacaktı İzzet :)

• Beğen
@atbabacan

bisiklet ustundeki masa benimdi. spv (stable platform valve) terralojik benzeri bir teknoloji ama calisma prensbi biraz farkli. terralojik alttan gelen darbelere tepki verirken spv belli bir esigin ustundeki darbelere tepi veriyor. masanin cok konforlu oldugunu soyleyebilirim, vural abide dogrulayacaktir bunu. turkiyede fazla bulunmuyor ama platinium spv modelini buluraniz kacirmayin (R7 ve skareb icin).

@sPinErGy_26

sağolasın kardeşim darısı ve daha iyisi sizin olur inşaALLAH

@atbabacan

kardeş sağolasın maşa konusunda spv demek otomatik kilit demek alçalma kalkma değlde darbe gelmeyen ortamda kendini kitliyor daha iyi oluyor

@sottozero

sağol dostum tşk ederim

@Hasan Çağrı

sağolasın tatarın kirvesi :D bende daha o kadara inmedi 10.200 geliyor :rolleyes:

@hkm__arslan

sahibine benzemiş :D

Cok guzel bir FSR. Ozel bir bisiklet Epic FSR,FSR bir zamanlar isim hakkindan dolayi Amerikada dukkanlarda satilmiyordu,insanlarda yurtdisindan getirtiyordu. Keyfini cikar.

• Beğen
Geri