Scudo Sports

~~~ Son Değişimlerle İşte Tatar İzzet'in Fotoğrafları ~~~

Scudo
son haliyle daha bir güzel olmuş Vural abi, güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: vgulgec
Valla parça listesini gördüm. Benim listenin yakınında ama en azından sen bitirmişsin bisikleti ben bitirememiştim. :)

O jant setinin tellerini değiştirdiğin zaman birde kcnc fren seti al sana 9 kilo :D Hatta Schmolke gidon Syntace Boğaz ve 4ti pedallarla 9 un altındasın :)

• Beğen
yaw yeter yeter ama : ((( işkenceye son verin :p benim ayıya rejim yaptırmam lazım : (( :D

Süper bir çalışma olmuş ellerinize sağlık...

bol pedallı günler güzel bir bisiklet çıkmış ortaya...

bende başladım toplama ya bakalım ne çıkacak hedef 9 kg. yolun başında sayılırım daha sene ye biter inşallah.

Parça listesinde frenlerin ağırlıklarını anlayamadım :) Ön/arka kalipere 150gr demişsin bide rotorların ağırlıkları var ama gerisini göremedim ?

• Beğen
@raven1442

Abi kaliperler 450gr yazıyor ama vidalar dahil mi değil mi bilmiyorum.
Birde rotorlar ön arka 260gr bence amaonlarada rotor kapakları dahil mi değil mi tam kestiremedim.

Birde Vural abi parçaların hepsini tarttıysan tam değerleri yazarsan sevinirim. Mesela sele borusundan bende varken 205gr tartmıştım.
Birde jant telerinde comp/revo karışık mı yoksa hangisi? Benden sonra örümü değiştirmediysen set ritchey teller ile örülü.
Son olarak gidon modeli ec70 olucaktı sanırım...

@Hasan Çağrı

etme eyleme kardeş aklıma sokma bak böle şeyler :)

@Hasan Çağrı

evet vidalarla 450 gr set --rotorlar kapaklarla 260 --parçaları tek tek tarttım sele borusu üzerinde bir mod yapıldı onları daha takmadım bir selem vardı satışta onun ti vidası ve vida kelepçelerini taktım 186 geliyor aynı vida ve kelepçeden getirtiyorum onlarla 186 geliyor sele borusu şuanki ağırlığı 223 gr :eek: --gidon ec -70 değil sanırım monkey lite xc yazıyor --tellerde değişiklik yok aynı şekilde duruyor revolarla sanırım 100 gr aşağı iner jantlarda

bunlardan başka değişiklikte düşünmüyorum yeterli bu kadarı :eek:

Kusura bakmayın 450 'yi 150 olarak görmüşüm :D
Revo teller ile ön arka toplamda dediğin gibi 90-100gr kadar hafiflersin ama biraz esnek olur tekerler. 20-30gr.mı görmezlikten gelip Revo yerine Comp. kullanmanı tavsiye ederim. Hasan'ın dediği gibi 100gr civarında bir Schmolke gidon, olmadı daha makul fiyatlı Easton Ec90 düşünebilirsin. Ama tabi bunlar rizer değiller, sürüş kaliteni nasıl etkiler ayrı konu. 10-15gr hafiflemek için boyuna masraf yapmaya değmez diye düşünüyorum ama mecburen yapman lazım galiba. Bahsi geçen gidonlar ince profil. Bu arada bacakların güçlü mü bilmiyorum ama böyle bir bisiklete 9lu 12-25 bir DuraAce ruble alırdım :), nerden baksan 70-80gr da böyle hafiflersin.

• Beğen
Vural abi arkavitesteki değişimler ne oldu açıklarmısnız? Sanırım banlandı:eek: onun yerine diğer arkadaşlar açıklayabilir mi_? Arka aktarıcı kaç gram hafifledi acaba? İdris Aca Bey peki siz cevap verebilir misin? ne gibi değişimler yaşandı...vs

• Beğen
@Güney Tuncer

gidon filan değilde rubleyi dediğin gibi yaptım zaten yolda geliyor inş..=)

@Erman ÜNAL

tatar düzeni değil aslında bozuk düzeni bozarım diyor konusunda :D yoksa düzen müzen bozmak biz göre değil bizim tatar bozsa bozsa kendini bozar :D

Geri