Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Son kez tavsiye beklentisi

Mustafa Güldal

Aktif Üye
Tepki
44
Arkadaşlar son kez yardım istiyorum.
Kadronun sağlam olmasını istiyorum çünkü sert kullanıyorum bisikleti.
Scott 2013 Aspect 640-------------------------------------1.640
Scott 2013 Aspect 940-------------------------------------1.729
Focus Whistler 2013----------------------------------------1.430
2013 GIANT REVEL LTD 0-----------------------------------1.749
2013 GIANT REVEL LTD 1-----------------------------------1.528
2013 FOCUS BLACK HILLS-----------------------------------1.596
2013 MERIDA BIG NINE TFS 100 DISC------------------------1.576

Arkadaşlar durduk yere fazla para vermek istemiyorum.Kullanım amacım çakıllı,engelli yollar ve gerektiğinde uzun yollara da gitmek.

Scudo
Bu Scott'ı tavsiye ederim dibine kadar hak ediyor parasını eğer bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz buna bakın.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Mustafa Güldal

Bunu düz 2000 e 12 taksitle alırsın 1750 liralık belirlediğin 2 model var onları da 12 taksit yaptırdığını düşünsek ayda 145 ödeyeceksin diğerinde 250 liralık bir fark var onu 12 ye böl ayda 20 lira fazla ödersin yani 165 e gelir karar senin tabi :)

• Beğen
İnternet sitelerine baktığımda 8 aya kadar fiyata ekleme yapılmıyor ancak 12 aylık falan olunca 200 lira farklı oluyor :(
Ayrıca Aspect ile çok farkı var mı Scale modelinden ?

Kronda bakabilirisn diye düşünüyorum kronunda ömür boyu kadro garantisi mevcut bide söyle bişey var yük tamamen kadroya binmez aslında atlama zıplamalarda zert inişlerde ön amortsor kadar jant setleride cok fazla emicidir yani cok hor kulanıosanız jant setinizin teker göbeklerinizin saglam olması kadrodan daha cok önemlidir diye düşünüyorum saglamlık acısından.

@Mustafa Güldal

İstanbul'da oturuyorsunuz sanırım, bu linkini verdiğim bisikletçinin 3 tane şubesi var Göztepe - Bostancı - Ortaköy. Size en yakın olanı hangisi ise gidip konuşmanızı tavsiye ederim 2000 lira + 12 taksit kesin yapacaklardır. Aspect 640, 27 vitesli sistem var maşası xcm bu maşa hakkında olumsuz görüşler var ve o bisikletin 13 kilo üstünde olduğunu düşünüyorum. Scale 670, 12.5 kg xcr maşa mevcut güzel bir maşadır, 30 vitesli sistem var karizma bisiklettir internette bolca gerçek resimlerini bulabilirsiniz, üzmez ayrıca modelin 29 jantı da mevcut (Scale 970). Diğerleri ile kıyasladığımızda ayda 20 lira daha fazla geliyor taksit ben değer diyorum çok büyük bir miktarda değil.

@Uğur Recep AKGÜL

Scott kadrolar da çok sağlam + garantilidir dünyanın önde gelen markalarından nede olsa.

• Beğen
Scottlar zaten cok saglam berke onun bahsini acmaya bile gerek yok ben sadece scoot a nazaran kron da saglamdırda daha ucuzdur biraz fiyat düşürür gibisinden kronu söledim yoksa scoot zaten tartısılmaz ama pahalı biraz işte.

• Beğen
@Uğur Recep AKGÜL

Bu tarz dünya çapında olan markaların hepsi burada pahalı zaten :) Scott'dan pahalıları da var 3000 lira yazılan 27 vites sistem bulunan specialized lar mevcut. :)

• Beğen
Arkadaşlar çok sıktım biliyorum ama hala alamadım bisikletimi.Almışken çok iyi kışın karda kışta paslanmayacak,zarar görmeyecek bir şey istiyorum.
2014 modeller de çıktı iyice kafam karıştı.2013 ile 2014 arasında kadro olarak sanırım pek fazla fark olmayacak.
Son karar olarak scott scale 670'e karar vermiştim Berke1903 arkadaşımın tavsiyesiyle.
2013 MERIDA MATTS TFS 500 DISC de hoşuma gitti 1 aylık araştırmalarımda.Berke1903 arkadaşım eğer burdaysan onun hakkında da yorumunu istiyorum.Bugün sonuçlandırmak istiyorum alacağım aleti.

Focus veya Scott en iyi seçim olur bence...

merida hakkında bilginiz var mı ? scott scale 670 veya merida tfs 500 arasında kalsanız hangisini seçerdiniz ?

Merida maşa'sıyla bir tık önde,benim önerim Merida'dan yana..tabi içinize sineni almakta fayda var..

@Mustafa Güldal

Hemen hemen aynı , yazdığım gibi Merida'da maşa farkı var

@Çağlayan

Sanırım Merida 29 inç.Sizce 170 den kısa birisi için kötü durmaz mı 29 inç ? :(

@Mustafa Güldal

İç bacak boyunuza uygun 29'er alırsanız,hiç sorun olmaz,ancak biraz daha bekleyip 2014 model 27,5 inch bisikletlere bakmanızı tavsiye ederim..

@Çağlayan

2014 modeller bütçemin ilersinde olur hocam muhtemelen.2013 mantıklı olacak sanırım.
az önce araştırırken giant xtc elite de gözüme takıldı.Acaba o nasıldır ? gittikçe kafam karışıyor.
Ve bu inç. farkı ne kadar etkiler sürüşü ?

Focus. Alman malı, kaya gibi ve iyi malzemeler kullanıyor.

@Mehmetali07

Hocam şimdi de Focus çıktı kafam deli gibi karıştı :) Focus'un scott scale 670,merida tfs 500 ile kapışan modeli hangisidir ?

Geri