Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonbaharda Uludağ

süper bir gezi olmuş ayağınıza sağlık.
uludağda mangal yaptığınız yer çok güzelmiş derede harika görünüyor burası oteller bölgesindemi tam olarak milli parkın neresi burası ??
ben daha evvel sarı alan tarafına bisikletle tırmandım en güzelde iniş herşeye deyiyor ama resim çekememiştim sizin resimleri görünce sanki tekrar yeniden uludağa tırmanmiş gibi oldum.
fotograf makinanızın cözünürlüğü gayet iyi resimler mükemmel cıkmış..
paylaşım için teşekkürler kazasız sürüşler diliyorum...

Scudo
@memiş yenigöl

Sarı alana gelmeden tahmini olarak 2-3 km öncesinde yol kenarında bir yerdi. Uludağda böylesine güzel yerler bulmak zor olmuyor açıkcası... İlginiz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Merhaba.:)
Sevgili kadir abi ve ona eşlik eden arkadaşım ayaklarınıza sağlık.Muhteşem bir tur olmuş.
Kadir abiyle Garipçe yolunda pedallamak bir kere kısmet olmuştu.İnşallah onunla birlikte "kankam Korsan Hasan ve ibrahim" komple takım ruhuyla Uludağa pedallarız.Ancak benim bisikletimi az daha hafifletmem lazım:)
Herşeyden önce fotoğraflara harcanan emek anlatıma harcanan özen için teşekkürler.Allaha emanet olun arkadaşlar.
Tüm bisiklet severlerin yolu hep açık olsun tekerlerine diken değmesin.

@RECEP İŞLEK

Kıymetli kardeşim Recep çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.
garipce köyüne gittiğimiz gün çok güzel eğlenceli bir gezi yapmıştık..
önerdiğin ekiple kışın bir uludağ gezisi çok güzel olur.
kendine iyi bak görüşmek dileği ile yolun açık olsun

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
@osman yalçın

Şiddetle tavsiye ederim :)

@TurgutRiis

Deseniz de başından beri konuşuyor zaten güzel fotoğraflarınız... Hepsi biribirinden güzel, Uludağ'a çağırıyorlar insanı... "Kadir beyin turu ızgarasız olmaz..." derken, ateşin dumanını gördüm... :D Afiyet olsun... Kadir bey, bir gün kısmet olursa sırf bunun için sizle tur yapmak istiyorum bilesiniz... :D Çok teşekkür ederim size, bu güzel iki günü bizlerle paylaştığınız için... :in:

@Ahmet Salih Özenir

Güzel yorumunuz için tekrar teşekkürler. ben Kendi adıma sizin gibi tur konusunda duayen olmuş biriyle aynı turda yer almaktan büyük mutluluk duyarım.

Hakikaten güzel bir gezi olmuş. Görmediğim yerlerden biridir Uludağ. Ancak bu mevsimde en az Uludağ kadar güzel olan Abant'a ve Yedigöller'e 1997'de gitmiştim. Uludağ'ı ve daha önce gittiğim oraları görmeyi çok isterim. Bu arada mangal sefanız çok güzel. Bir dahaki gidişinizde eti önceden soğan rendesi, az sıvıyağ, kekik ve karabiberle terbiye eder, 1 gün dinlendirdikten sonra şişe dizip mangala atardım. O zaman lezzetin Nirvana'sına varırsınız.

@Cem Şentin

İnşallah istediğiniz turu gerçekleştirirsiniz...Mangal Yapmak ayrı bir sanat bence. Umarım bizde böyle ufak deneyimlerle ve sizin gibi işi bilen dostların tafsiyeleri ile bu sanatı ilerletiriz.. teşekkürler.

@Ahmet Salih Özenir

Teşekkürler Ahmet bey..
Daha yeni ege kıyılarında kısa bir gezi yaptım, ama akdeniz mersine kadar uzanamadım, umarım sizinle bir gün gezi yapar ve her gezimizde olduğu gibi sizinlede bir mangal keyfi yaparız.. kendinize iyi bakın kazasız sürüşler diliyorum...

@Kadir AYINTAP

:D :D Çok memnun olurum Kadir bey... Ne mutlu bana, ızgara için oralara gelmeme gerek kalmayacak... :D Gezinizi de kutlarım, yolunuz ve bahtınız açık olsun... :in:

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
çok güzel bir gezi. sonbahar ve uludağ fotoğraflarına bayıldım. bir de mangal keyfinize diyecek yok..:) hepimize nasip olsun. nice böyle güzel turlar yapmanız dileğiyle, ayaklarınıza sağılık...

Geri