Scudo Sports

Sonunda:=) 2012 Astro 240/241

Scudo
Hayırlı olsun güle güle kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
Hayırlı olsun. Kazasır belasız surusler dılerım.
Bısıklet konusunda soyleyecek bıseyım yok ama lastıkler konusunda bır tavsıyede bulunabılırım.
Aynı lastıkler benım 212 hd'de vardı. Lastıklerı kullandıgım 4 ay boyunca tam 11 defa patladı.
Sımdıkı lastıklerımı 5 aydır kullanıyorum hıc patlamadı :) :) :)
Degıstırırsen daha ıyı olur dıye dusunuyorum...
Yıne de tercıh senın...

• Beğen
gayet güzel bisikletler, kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...

@Hasan TÜRKER

Teşekkürler.Şuana kadar 250 Km yaptım arazi-asfalt karışık. lastikler iyi ama çoğu kullanan arkadaş sizinde söylediğiniz gibi lastiklerden şikayetçi.Bir kaç aya tur lastikleri alacam,şuan eksik parçaları tamamlıyorum.Bu arada bisikletin satış fiyatı 745 lira...

@Hasan TÜRKER

bana da çok sitem ettiler ama ben 2 aydır bu lastikleri kullanıyorum. gerek yol gerekse arazi.. sadece 2-3 kere patladı.

eğer patlama konusunda sorun yaşarsa arkadaşımız ona içine bir iç lastik sarmasını öneririm.

dipnot:bana göre raceking 2.2 ve 2.0 lastikleri bence arazi lastiği değillerdir . daha doğrusu çoğunluk olarak yol ve hafif arazi şartlarında kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Çok kullandım arazide , çıkışlarda genelde patinaj yapıyor nedense ve mucurlu yollarda ve ıslak zeminlerde düşme olasılığınız biraz artıyor.

bisikletler güzelmiş bu arada . Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah

• Beğen
@Cengiz Gökalp

Hocam 530 km'de bisiklet Allah Nazarlardan Sakınsın lastiklerim halen patlamadı :=) Dediğiniz gibi hafif arazide lastikler iş görüyor hatta çamurda'da iyi ama benim kadro dar olduğundan ve lastikler kalın olduğundan taş ve çamur sıkışmasından yol alınmıyor...Bundan sonrada çamura sokmam zaten lastikler yolda sorunsuz gidiyor akıyor resmen.

Benimde 2.2 ler ilk 1-2 ay patlamadı ama 1 ayda 5-6 kere patladı :D Genelde arazide diken batması sonucu patlıyor bendekiler :D

• Beğen
Çek bi duble Salcano (aman pardon döner) diyesim geldi.:D Çok güzeller arızasız kazasız iyi günlerde kullanın.

• Beğen
Hayırlı olsun bende bu modelle astro 212 hd arasında kararsız kaldım. Astro 212 hd bana daha cazip geldi hidrolik disk fren olması sebebiyle. Siz herhangi bir araştırma yaptınız mı bu konu hakkında yaptıysanız paylasırsanız cok memnun olurum. Bol pedallı günler.

@Seyit Ünlü

Teşekkürler.Ben de hidrolik frenlere gösterişi dolayısıyla bi ara bakmıştım.Fakat o günlerde hidrolik fren kullanan arkadaşların bir çoğu konu açmıştı; balata sorunu,yağ fiyatlarının pahalı olmasından dolayı bende bi tiksinti oldu.V fren sorunsuz ayarlamalarını hemen herkes yapabiliyor.Astro 212 geçen sene en çok satılan bisikletlerin başındaydı(Fiyat,donanım)Kullanan çoğu arkadaş memnuniyetlerini dile getiriyordu.Birkaç kişide arka jantta yalpalama yapıyor demişti başkada bir şikayetini görmedim:=)

Geri