Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda Aldımmm Hayallerimi süsleyen amatör Carraro cr 022 race

Aldora Road Team

Daimi Üye
Tepki
140
İsim
Üzeyir Sağlık
Bisiklet
Carraro
Abiler bisikletimi almış bulunmaktayım öğrenci olduğum için bu kadar oldu nasipse 2-3 sene dayanabilirse daha üst modeller düşünüyorum Daha hiç tur yapamadım bisikleti dün aldım pazar gününü hızla beklemekteyim rabbim ömür verirse :D

http://(link) (link)

(link)

Scudo
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Daha ğzerine binmeden yenileme planını yapmışın bile. Son zamanlarda forumda moda oldu bu. :)

Abi naparsın market bisikletlerine alıştık 1-2 ayda gına getiriyorlardı bakalım aynısnı bundan beklemiyorum ama artık idare etsin yani :D

@Uzeyir Sağlık

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler olsun, fıstık gibi bisiklet, umarım daha da iyilerine sahip olursunuz. Hep daha iyilerini hayal etmekten de asla vazgeçmeyin :harika:

çok teşekkür ederim abiler bir şey sormadan edemeyeceğim ön tekeri hafifçe çevirdiğimde sanki boncuk sesi geliyor mesela nasıl tarif edeyim hızlıca çevirince bir şey yok fakat hafifçe fren sıktığımda içeride boncuk varmış gibi boncuk oradan oraya gidiyor gibi neyin habercisi bu umarım bişi yoktur.

Hayırlı olsun. İyi günlerde binmeni dilerim kardeşim. CCC Sprandi Polkowice takım suluğu ne yakışırdı ama buna :)

dostum gule gule kullan cok estetik zarif durusu var bende alacagim ne alacagimi bilmiyorum:s

• Beğen
Tepkiler: Aldora Road Team
Abiler çok ama çok teşekkür ederim Rabbim hepinize istediklerinizi nasip eylesin

Ağabey çok teşekkür ederim beni tam yerimden vurmuşsun bu arada o konulara girsek çıkamayız :D Nokia 3300 kullanıyorum hala sordular tercih yaptım bisikletten yana antrenmanlarımı düzenli yapmayı keyifli sürüşler yapmayı evde oturup telefonun başında oyun oynamaktan v.b keyifli buluyorum ha olsa fena olmazmıydı efsane olurdu :D Onada gelir sıra inşallah

Geri