Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

sonunda ben de bisikletimi aldım :)

ParanoidEyes

Aktif Üye
Tepki
28
:) sonunda triban 3 mü aldım :) yardımcı olan tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkürler :) 51 kadro almam gerekirken tekerinin küçük olmasından dolayı 54 aldım.. yalnız ellerimde çok fazla ağrı oluyor buda gidona yuklendıgım ıcın sanırım gidonla sele arasını nasıl kısaltabilirirm onun yollarını arıyorum..
sağolsun ilgili arkadaşın güzelliği ile birde bu pedaldan taktık (link)
ama ayakkabı numaraları olmadığı için aykkabı alamadım.. birde bu yanlış bir tercih oldu sanırım çünkü ben günlük işlerim içinde (üstünden inmeyi düşünmüyorum bisikletin :)) kullannıcam, yol bisikleti ayakkabıları gunluk kullanımada uygun değil :(

Scudo
Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin.

• Beğen
Tepkiler: Cebrail Tunç
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Bisikletiniz yollarda eskisin. İyi pedallamalar. :)

@kemal karga

hayırlı olsun kazsız pedallamalar ;)

@kemal karga

Kemal bey arkadaşların gözünden kaçmıştır. :) Hayırlı olsun. Kazasız belasız bol pedallamalar dilerim :)

Hayırlı uğurlu olsun Kemal Bey. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim..

Resim atın ondan yazmamıştır kimse. :p

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Hayırlı uğurlu olsun. Kaskınız yere hiç değmesin inşallah :)

hayırlı olsun arkadaş güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin, tekerine taş gelmesin, akortun bozulmasın.

teşekkürler :) ama iki adet sorunum var birincisi pedallarım spd pedal ayakkabım yok mutlaka alıcam ama bıraz zaman alıcak almam . uygun platformda bulamadım takıcak.. spd pedalı uzun suruslerde kullanıcağım zaman takıp, gunluk kullanımım için de normal bir pedal alıcam. triban 3 ün dechatlonun sitesinde görünen terlik şeklindeki pedalları veye kemerli pedallar nasıldır normal pedaldan biraz daha iyi midir ne önerirsiniz? 2 . sorunumsa elerim 10 dakıklaık suruste bile çok agrıyor tek elime eldiven giyip test ettim iki elimin agrı derecesi aynı oldu. pedal platfromu ararken gittiğim bisikletçiler alışma süreci olduğunu söylediler ama bana fazla yüklendiğim içinmiş gibi geliyor gidonu kendime nasıl yaklaştırabilrim?

@Ömer KARAN
teşekkürler :) ama iki adet sorunum var birincisi pedallarım spd pedal ayakkabım yok mutlaka alıcam ama bıraz zaman alıcak almam . uygun platformda bulamadım takıcak.. spd pedalı uzun suruslerde kullanıcağım zaman takıp, gunluk kullanımım için de normal bir pedal alıcam. triban 3 ün dechatlonun sitesinde görünen terlik şeklindeki pedalları veye kemerli pedallar nasıldır normal pedaldan biraz daha iyi midir ne önerirsiniz? 2 . sorunumsa elerim 10 dakıklaık suruste bile çok agrıyor tek elime eldiven giyip test ettim iki elimin agrı derecesi aynı oldu. pedal platfromu ararken gittiğim bisikletçiler alışma süreci olduğunu söylediler ama bana fazla yüklendiğim içinmiş gibi geliyor gidonu kendime nasıl yaklaştırabilrim?

@Berke Kazankaya

teşekkürler

@AykutÇ.

teşekkürler

@meseduzu
teşekkürler :)

@meseduzu

@meseduzu

@kemal karga
Bence ikinci bir pedal almaya gerek yok. Sürekli pedal takıp çıkarmak pek mantıklı değil bence. Spd pedalı ayakkabısız normal ayakkabıyla kullanın derim. Zira ben öyle yapıyorum. İkinci olarak alışma süreci doğru olabilir. Amortisörsüz maşası olan bir bisiklete geçtiniz. Ağrı yapacağını pek zannetmesem de olabilir belki. eğer illa gidonu kendinize doğru yaklaştırmak istiyorsanız bunu gidon boynunu değiştirip daha kısa bir gidon boynu takarak yapabilirsiniz.

@kemal karga
Bence ikinci bir pedal almaya gerek yok. Sürekli pedal takıp çıkarmak pek mantıklı değil bence. Spd pedalı ayakkabısız normal ayakkabıyla kullanın derim. Zira ben öyle yapıyorum. İkinci olarak alışma süreci doğru olabilir. Amortisörsüz maşası olan bir bisiklete geçtiniz. Ağrı yapacağını pek zannetmesem de olabilir belki. eğer illa gidonu kendinize doğru yaklaştırmak istiyorsanız bunu gidon boynunu değiştirip daha kısa bir gidon boynu takarak yapabilirsiniz.

bisiklette ayarlamanız gereken ilk şey seleniz. pedalınız yere paralelken (pedala duğru yerden bastığınızı varsayıyorum) dizleriniz pedala bastığınız yer ile aynı hizada olacak. ondan sonra eğer bisiklet uzun geliyorsa (ki bu 54 kadro aldığınızdan dolayı olmuştur muhtemelen) gidon boğazınızı kısa olanla değiştirin. ama gidip en kısasını almayın. varsa arkadaşlarınızdan deneyin. 1cmlik fark bile çok şey farkettiriyor çünkü. bu da yetmeze eğer gidon boğazınızın altına spacer yerleştirin. bu şekilde gidonunuz biraz daha yükselmiş ve reach mesafeniz kısalmış olacak.

ayrıca kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile :)

@Ahmet O

teşekkürler
hiç yol bisikleti kullanan biri yok etrafımda :) ayarlarıda tam olarak yapılmadı kapanış saatine denk geldiği için çok hızlı toparlanıp kasaya yetiştirdik bir hafta kullan gel ayarlarıı yaparız demişti yetkili spacer hakkında araştırmalarım devam etmekte an itibarıyla :)

Hayırlı olsun bisikletiniz... Triban 3 ü perşembe günü bende aldım. Aynı sizin gibi 51 kadro uyarken lastik sebebi ile 54 istedim... Umarım çok sıkıntı olmaz... Sizde durum nasıl kadro boyunda? gidon sele arasını kısalttınız mı mesala?

Hayırlı olsun. Yurt dışından temin edebileceğiniz klasik spd ayakkabılar var. Varsa yurt dışından tanıdığınız "Gelirken Iphone alsana" ister gibi isteyin :) Kazasız belasız keyifli sürüşler..

Geri