Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda birinci oldum

tebrikler,hakedenin kazandığına sevindim:D

• Beğen
Tepkiler: sare
Scudo
Tebrikler canım arkadaşım.içten kutluyorum.

'''Hayata gülümse.'''

• Beğen
Tebrik ederim harika bir başarı.Bende 17 senelik bir üçbantçıyım.Lokal tuırnuvalarda bir çok şampiyonluğum,genel klasman birinciliklerim var.Son 5 senedir oynamıyorum.Şimdi bu yazıyı görünce kalbim çarpmaya başladı aniden.
Üç bant gerçekten çok asil ve bir o kadarda zor bir spordur.Olağanüstü derecedede zevklidir.Yerel olsun genel olsun bir turnuva kazanmak çok önemli bir başarıdır.Ciddi ve sürekli bir antrenman süreci,emek ve konsantrasyon gerektirir.Seni canı gönülden tebrik ediyorum çok sevindim.
Kaç genel oynadın?

• Beğen
@acumur

genel olarak yani hiç nevşehir dısında oynamadım çünkü bu seneye kadar hep il birincileri ve il nufusuna göre adam çagırdıkları için ben gidemiyordum ama simdi bölğe turnuvalarını paralı yapmışlar ve herkez katılabiliyormuş.ilde resmi turnuvalarda 3 üçünçülük bir ikincilik ve son olarakda birinciliğim var.konya ve ankara olmak üzere iki turnuvada seyrettim ama oranın heyecanı gerçekden çok farklı.

Nuri Abicim tebrikler... Başarılarının devamını dilerim..

Sevgiler...

Tebrik ederim. Bilardo'nun sadece bodrum katlarında, duman altı yerlerde, hayattan beklentisi kalmamış, okulu asan gençlerin yaptığı bir uğraşı olmadığını çok iyi açıklıyor.

• Beğen
tebrik ederim..bravo..devamı gelir iişallah..

tebrikler umarız böyle güzel dereceleriniz devam eder

@nuriaktürk

Kaç genel oynadın derken ıstaka ortalamanı sormuştum.
Turnuva boyunca bütün maçlarını kaç ortalama ile bitirdin.Turnuva genelin kaç yani.

Tebrikler Nuri, ben de 1994 İzmit gençler karambol şampiyonuyum. Çok uzun süredir gündemimde olmayan bir konu bu. Heyecanlandım walla.

@acumur
ok yanlış anladım ben onu yarın ögreneyim yazayım final grubu ilk maçım 0.730 du diğer iki maçıma hiç bakmadım heyecandan.

@Mantis

teşekkürler arkadaşlar. evet karambolde güzel ama üç bant birazdaha zevkli oluyor

Selam Nuri Arkadaş,
Seni tebrik etmeden önce sana bir "maşallah" diyeyim, bu ne hünerlilik hani derler ya on parmağında on marifet. sanırım yakınların senle daha bir onurlanmıştır. Kutlarım ...Hersey gönlünce olsun ...

Tebrikler. Başarılarının devamını dilerim.

Geri