7haiku
Daimi Üye
- Tepki
- 369
- İsim
- Ömür
- Bisiklet
- Diğer
Herkese merhabalar. Birçok arkadaşımızdan yardım alarak -sağolun- artık bütçeme göre birkaç modeli net olarak belirledim, son tavsiyelerinizi, fikirlerinizi almak istedim. Kullanım alanım ev, kütüphâne, spor merkezi gibi aralarında 2-4 km. lik mesâfeler olan, şehir merkezinde kullanacağım bir bisiklet. Bolca kaldırım inip-çıkacağımı düşünerek ve çocukluktan kalma özlemle MTB de düşündüm. En uzun gideceğim mesâfeler 20-30 km. ancak olacaktır. Seçeneklerim şunlar:
1- Öncelikle, Mosso' larda 100-130 lira arası indirim yapıyorlar... Düz maşa olsun istedim:
(link)
2- 27,5 jant alırsam, yanına da şehir lastiği alıp arada kullanırım diye düşündüm:
(link)
3-Şunda uzun zamandır gözüm vardı, 16"kadrosu kalmadığı için alamamıştım, 18" olursa bakacağım:
(link)
4- Ankara Performans Bisiklet şunu çok övdü, hattâ şöyle dedi: "İddia ediyorum Kron XC 150-200' den daha iyi, 300' le de yarışır. Bence hak ettiği fiyat 1000 lira civârı." Kadrodaki kaynak yerleri neredeyse görünmüyor, işçiliği iyi gibiydi. Parçaları Tourney, birkaç yıl önceki bir model:
(link)
5-Son olarak da Salcano Astro' nun 2014 modeli:
(link)
İki gün içinde değişiklik olmazsa bunlardan birisi alacağım gibi.
Şimdiden teşekkür ederim. Hepinize saygılar, sevgiler
1- Öncelikle, Mosso' larda 100-130 lira arası indirim yapıyorlar... Düz maşa olsun istedim:
(link)
2- 27,5 jant alırsam, yanına da şehir lastiği alıp arada kullanırım diye düşündüm:
(link)
3-Şunda uzun zamandır gözüm vardı, 16"kadrosu kalmadığı için alamamıştım, 18" olursa bakacağım:
(link)
4- Ankara Performans Bisiklet şunu çok övdü, hattâ şöyle dedi: "İddia ediyorum Kron XC 150-200' den daha iyi, 300' le de yarışır. Bence hak ettiği fiyat 1000 lira civârı." Kadrodaki kaynak yerleri neredeyse görünmüyor, işçiliği iyi gibiydi. Parçaları Tourney, birkaç yıl önceki bir model:
(link)
5-Son olarak da Salcano Astro' nun 2014 modeli:
(link)
İki gün içinde değişiklik olmazsa bunlardan birisi alacağım gibi.
Şimdiden teşekkür ederim. Hepinize saygılar, sevgiler