Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda Carraro CR-Race 032

@Mert Dönmez

Liste fiyatı 2100 civarı ama 1700-800 civarına alınabiliyor.

Scudo
Arkadaşlar bir şey soracağım 052 tiagranın bu renkte olanı mevcutmu sırf şık olduğu için tiagradan soraya geçmek ne kadar mantık lı ?

@Hakan Acar

Hakan Bey merhabalar :) geçen yaz carraro sportive 225 almıştınız yanlış hatırlamıyorsam. hatta sizin fotolarınızı gördükten kısa bir süre sonra ben de almış idim ve hatta sportive kullananların sayısı oldukça çoğaldı mağlum :) bilmiyorum,bisikletiniz hala duruyor mu yoksa sattınız mı? ama, benim 225 hala duruyor ve satmayı da düşünmüyorum, hatta her geçen zaman yeni aksesuarlar ekliyorum bisikletime :) gel gelelim bugünlerde bir kardeşi olsun istiyorum :) şaka bir yana birde yol bisikletim olsun istiyorum. böylelikle, eşimle beraber geziniriz diye düşünüyoruz. hem de ben içimde uhde olan yol(yarış) bisikletine kavuşmuş olurum :) şimdiii: benim bütçem max. 1500 tl. bu fiyat aralığında, carraro 052, carraro 032 ve bianchi slr 500 arasında gitgeller yaşıyordum. taa ki, eşimin 032 yi görmesine kadar. bayıldı rengine. mat beyaz da gerçekten yakışıyor bir yol bisikletine. bu sebeple sanırım yakın zamanda 2. bir bisikletim olacak. bu işlerden iyi anlayan, foruma da üye bir arkadaşım 052 ile 032 arasında çok aman aman bir fark olmadığını söyledi, hatta görsel olarak 032 yi beğendiğini ekledi. umarım tercihlerimiz bizi memnun eder. size de şimdiden hayırlı olsun diyorum, kazasız ve keyifli pedallar diliyorum...
unutmadan bir de ekleme: carraro 052 için 1750 tl, 032 için 1480 tl, bianchi slr 500 için 1350 tl fiyat aldım, tabii 9 taksitli son fiyatlar bunlar...

@erphan

Tekrardan merhabalar.Gecen yıldan sizleri elbette hatırlıyorum.
Konumuza gelmiş olursak, bisikletimi satışa koydum eğer satılırsa 052 alıcağım aslında 032 almak isterdim ancak sora set ile tiagra set arasında fiyat farkı olduğu için tiagra set almak istiyorum.Bisikletin görünüşü tabi önemlidir ben gecen yıl 032 alıcakdım ancak o zamanlar bütcem ne yazıkki o kadar değildi.O yüzden bu yıla aksadı.052 deki renk kombinasyonu benim hoşuma gitti denilebilir.Açık mavi ve Açık siyah (yanlış görmüyorsam) renk uyumu hoşuma gitti.
Birde birşey sormak istiyorum 052 1750 tl taksitli haliyse cok iyi denilebilir.Gecen yılki bisikletimi aldığım yere gidicem bi pazarlığa giriceğim umarım.Eğer 1800 üstü derse büyük ihtimalle başka yerlere bakıcağım.
Eşinizle keyifli turlar diliyorum.Allah kazasız belasız sürdürmesi dileğiyle. :)

Bende ayın 4'ünde 052'ye geçiyorum.Bir çok alternatif buldum , aklımda toplamak vardı ama zaman olmadığı için , bana göre F/P ürünlerinden biridir 052.2.el olarak alternatif Corratec dolomıtı düşündüm fakat 052'de karar kıldım.Aralarında biraz fark var kadro set bakımından ama 052'de başlangıç olarak gözüme iyi geldi.Mtb ve turdan sonra bakalım yola alışabilecekmiyim :)

@mehmet.ali

Bisikletin üzerindeki sele nin markası ve modeli ne acaba yazıyor mu? Önceden sele royal seta oluyordu üzerinde ama değişmiş sele. Sele royal seta da güzel seleydi bence ama bu seleyi merak ettim şimdi.

Selenin altında justek handmade in china yazıyor çok kaliteli değil fakat konforu güzel ağrı felan yapmadı hiç.

@aykut alihocaoğlu

aslında bana son 1500 tl olur dediler, ben de hediye vs. istemiyorum deyince 1480 tl kadar düşürdüm fiyatı. yalnıızzz, burası Türkiye :) bu model aslında 2012 senesinden beri satılan bir model; oportünist, şark kurnazı satıcı, belki de bana 2012 model 032 yi bu fiyata vermek istemiş olabilir. ( bu modelin 2012 si ile 2014 ü arasında özellikle grupset farkı vardır)tabii ürünü alırken uyanık olup bu tip şeylere de dikkat etmek gerkiyor. böyle durumlarda, mümkünse açılmamış, kapalı kutuda, sizin yanınızda ( bu esnada aceleye getirmeye çalışırlarsa, kontrolu kaybetmeyin, panik olmadan, gerekirse ürünü almayacağınızı falan söyleyin) açılmasını talep edin. vs.. çok mu paranoyakça? hayır, bilakis burası Türkiye :)

Ya bu beyaz yakışıklıyı gördükçe hiç niyetim ilgim alakam yokken birde yol bisikleti aldıracaksın bana . Tahrikleri kapılmıcam hayırrrr :D

• Beğen
Tepkiler: barisicyuz
@mehmet.ali,
kardeşim, bisiklet zaten yakışıklı filan ama, senin şu avatar yaptığın fotoya bayıldım walla :) öyle fotoğrafçılıktan falanda çok anladığım yoktur ama, güzel bir enstantane olmuş. artık, almak istediğim bisiklet bu olduğundan mı bilmiyorum, güzel bir foto sonuçta. yazıyorsun, okuyorum, keyifle sürüyosun, yeri geliyo yürüyosun :) keyifle de seyrediyorsun, ama bizler de keyifle bakıyoruz bu fotoya:)sağ olasın...

Bisiklet çok şık gerçekten..
Ben de bu bisikletten almayı düşünüyorum. Bu kadroya hayran oldum resmen. Fakat korkum şu. Sadece kadroya odaklanıp, en az kadro kadar onemli diğer donanımları es geçmek. Aşk insanın gözünü kör eder ya. Benim ki de o misal. Beyaz kadrolara hayranım zaten. Bir de bu bisiklet çok güzel be kardeşim. Peki sizce bu bisikletin donanımı nasıl? Yani bu paraya çıktığınızda, şu bisikletin donanımı buna fark atar diyeceğiniz bir model var mı?
Az çok farktan bahsetmiyorum. Hizda, ağrlıkta veya sağlamlıkta, kullanım kolaylıgında ciddi fark yaratan bir donanıma sahip başka bir bisiklet var mı?
mesela, yanlış hatırlamıyorsam bu bisiklet 10 küsür kg, var mı aynı para yaklaşık aynı donanım 8-9 kg olan? gibi.

@Fatih Tepeköy

Fatih Bey
Sora donanımlı yol bisikletleri genellikle 1100 TL den başlıyor 2 milyara kadar çıkıyor.Açıkcası race 032 nin fiyatı standart ve kaliteli bir markadır.Yol bisikletlerin kilosunu tam bende bilmiyorum ama 8 9 kilo arası olması lazım.
Daha bende test etmedim ama rahat olduğunu tahmin ediyorum tabi yol bisikleti ilk sürecek olan kişilerin bir kaç test sürüşünde belinde ağrı olabilir hafifden ancak sonra o ağrı yok oluyor ve keyfine bakıyor.

yıl farkı olabilir vitrindeydi bisiklet ama yol bisikletine yeni başlayacağım ha 2012 ha 2014 fark edermi ? arada iyi fiyat farkı var çünkü.@erphan

Arkadaşlar,

XRS 030 Tiagra ve Carraro modelleri için çok uygun fiyatlar gördüm malesef bulunduğum yerde bu fiyatları göremiyorum ve kazıklanıyormusum gibi hissediyorum, Bu fiyatı aldığınız firmayı Pm'le paylaşabilirseniz kısa süre içerisinde bisiklet sahibi olmayı planlıyorum

Teşekkürler

Sıcak sıcak yeni fotoğraflar :)

https://farm8.staticflickr.com/7445/14010179809_dad1c47361_h.jpg

https://farm6.staticflickr.com/5590/14010249817_2ce1752d8c_h.jpg

https://farm3.staticflickr.com/2939/14010192638_684c049b11_h.jpg

https://farm8.staticflickr.com/7398/14010172549_1cb715ec5e_h.jpg

çok güzel, şu modele tiagrayı koysaymışlar ya.. sanırım 052 alacağım ben de nasipse.. ama bu da çok güzelmiş.. hayırlı olsun.

çok güzel görünüyor, kazasız belasız sürüşler :)

ne kadara mal oldu acaba?

çok güzel görünüyor, her fotoda ayrı bir yakışıklı kerata.

Bisikletçi ile konuşulsa kutudan çıkarırken, sora yerine tiagra tak desek, fiyat farkını ödesek, kabul ederler mi?

Güzel fotoğraflar :)

Geri