@Hakan Acar
Hakan Bey merhabalar
geçen yaz carraro sportive 225 almıştınız yanlış hatırlamıyorsam. hatta sizin fotolarınızı gördükten kısa bir süre sonra ben de almış idim ve hatta sportive kullananların sayısı oldukça çoğaldı mağlum
bilmiyorum,bisikletiniz hala duruyor mu yoksa sattınız mı? ama, benim 225 hala duruyor ve satmayı da düşünmüyorum, hatta her geçen zaman yeni aksesuarlar ekliyorum bisikletime
gel gelelim bugünlerde bir kardeşi olsun istiyorum
şaka bir yana birde yol bisikletim olsun istiyorum. böylelikle, eşimle beraber geziniriz diye düşünüyoruz. hem de ben içimde uhde olan yol(yarış) bisikletine kavuşmuş olurum
şimdiii: benim bütçem max. 1500 tl. bu fiyat aralığında, carraro 052, carraro 032 ve bianchi slr 500 arasında gitgeller yaşıyordum. taa ki, eşimin 032 yi görmesine kadar. bayıldı rengine. mat beyaz da gerçekten yakışıyor bir yol bisikletine. bu sebeple sanırım yakın zamanda 2. bir bisikletim olacak. bu işlerden iyi anlayan, foruma da üye bir arkadaşım 052 ile 032 arasında çok aman aman bir fark olmadığını söyledi, hatta görsel olarak 032 yi beğendiğini ekledi. umarım tercihlerimiz bizi memnun eder. size de şimdiden hayırlı olsun diyorum, kazasız ve keyifli pedallar diliyorum...
unutmadan bir de ekleme: carraro 052 için 1750 tl, 032 için 1480 tl, bianchi slr 500 için 1350 tl fiyat aldım, tabii 9 taksitli son fiyatlar bunlar...