Scudo Sports

Sonunda geldi Canyon

Hayırlı olsun , çok güzel bisiklet , iyi günlerde kullanın.Ben şahsen çok kalın jantlara karşıyım coratecdeki jantlarla çok daha iyi görüneceğini düşünüyorum , biara takıp deneyin :)

Scudo
Şu an Samsundayım iş için sahil boyunca düz yolda bu jantlar daha hızlı gidiyor , evime dönünce ince yanakları takıp yokuşlarda da deniyeceğim elbette...

bir canyon aeroad sahibi olarak gümrük mevzuğundan şöyle bahsedeyim ki ben canyonu almanyadan koblenzden aldim. siz internetten canyonun siteesine girdiğinizde orda bisikletlerin vergisiz fiyatlarını görürsünüz çünkü orda tr ye gönderileceğinden ab dişi olduğu için ülkemiz vergiyi de direk düşüyor. ama tunç arkadaş finlandiyaya gönderdiyse vergili fiyattan ödedi ve vergi iadesini alamayacak. bense almanyada vergili fiyatıyla ödeme yapip bazi import export belgeleri doldurup alman gümrüğünde kaşeletip tr den tekrar canyona gönderdim ve ödediğim gümrüğü, vermiş olduğum i-ban nosuna geri gönderdiler. tr ye de girerken yanınızda getirdiğiniz için fiatı ne olursa olsun kimse karişmiyor çünkü bir bisiklet getirme hakkınız var.

güle güle kullanmanız dileğiyle bu arada kazasız belasız olsun.

Hayırlı olsun,kazasız pedallamalar...

@tunç tuncay

Vay be :) Şöyle adam gibi bir yokuşta rüzgar arkadan olursa 110 rahat olur heralde ama Allah korusun :)

Valla bilmem limiti nedir ama 80 de bile tedirginlik yaratıyor hadi çok zorlasam 90 bulurum diyorum ama 110 nasıldır hiç bilemiyorum :) Sanırım 90 dan sonrası beni aşar gibime geliyor.

Sen buna bİsİkletmİ dİyorsun arkadaşım ..uÇak bu uÇak :))
Allah kaza bela vermesİn .

Hafif inişte 80 mi? :D Sağlam bir eğimde 100 rahat olur o zaman. :D

hayırlı olsun

@oralhurhun

Bende almanyadan bisiklet getirmeyi düşünüyorum. Dış ticaret gümrükleme şirketinde çalışıyorum. Ancak hangi belgeleri doldurduğunuzu nasıl getirdiğinizi, süreci anlatabilir misiniz

firma fatura ve export certificate(malın yurt dışına yollandığına dair bir belge ) veriyor bisikletin yanında bu belgeleri kaşeletip kargolamak gerekiyor. Ama başka bir firma duty free belgeside düzenler ise onun vergisini direk ülkeden ayrılırken hava alanındaki duty free ofislerinden alıyorsunz

tekrar hayırlı olsun :) benim merak ettiğim şey 75-80 km lerde iniş yaparken pabuçların sağlamlığı benimkiler 1 seferde bitti %18 eğimli yoldan salladım makinayi ön pabuçlardan bi duman çıkmış akıllara zarar gerçekten korkutucu :) sizinkini merak ettim ne kadar sağlam ?

@Melih Çolak
hala kullanıyorum biten bişi yok sanırım:) tabi çok sert frende yapmadım zaten iniş bitince kendiliğinden yavaşladı ama %18 eğim ciddi bir eğim elbette benimki uzun %4 civarı bir eğimdi

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@tunç tuncay

süreci tam olarak anlatır mısınız

canyona sipariş edince size teslim tarihi ve bisikleti nerden alacağınızı bildiriyolar eğer adresi eu dışı bir ülke olarak verirseniz ve kdv yi geri alacağınızı mail atarsanız fatutrayı ve export certificati hazırlıyorlar sizde bu belgeleri hava alanından çıkarken gümrüğe bisikleti gösterip belgeyi onaylatarak ülkeye dönüyorsunuz sonra canyon ofisine o belgeleri dhl ile yolluyorsunuz ve türkiyedeki bir hesap nosu detaylarına canyona mail atıyorsunuz onlarda kdv iadesibi belgeler ellerine ulaştığında yapıyorlar hepsi bu ama canyon dışında bir firmadan alıp direk duty free belgesi alabiliyorsanızda hava alanında aldığınız ülkeden ayrılmadan duty free ofisine gidip kdv tutarınızı nakit olarak elinize sayıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: erdsde
Süper gözüküyor güle güle kullanın,kazasız belasız inşallah. Ne malı bu Canyon???

Fiyatı görünce benim halim. :) Şaka bir yana hayırlı olsun çok güzel bir bisiklet.

@Murat Bulut

Geri