Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda GIANT Anyroad Comax 2016

Hayırlı uğurlu olsun guzel seçim bende anyroad 1 kullanıyorum alanında başarılı bisiklet bence çok iyi seçim

Scudo
Güle güle kullanın. Güzel bir model.
Kazasız ve keyifli turlar

five

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
@aeneskral hocam slmlar ,bende giant anyroad comax aldım, sensorleri yerleştirdim ama telefonda hangi programlarla kullanılıyor , yada bilgisayar olarak ne kullanıyorsunuz bende alayım hemen hemen hemen :D :D :D

@Drronk

eyvallah, teşekkür ederim. mtb bisikletimde sigma 16.12 sts kullanıyorum. ortalama iki senenin sonunda cihaz okumamaya başladı. kafasına göre kimi zaman okuyor kimi zaman sayaç işlevsiz hale geliyordu. sigmalarda kronik olduğunu düşünüyorum çünkü bu sıkıntıyı yaşayan iki kişi daha var. illede sigma alacaksan kablolu olsun. en garantisi o. bisikletle beraber aldığım cihaz bu;
55915.jpg
alırsanız şayet senkron, eşleme vs. yardımcı olurum elimden geldiğince.

• Beğen
Tepkiler: Drronk
@aeneskral
Öncelikle teşekkür ederim, internette araştırdım "neos pro" yazıp " neos" fotoğraflı ürünler var , giant sayfasinda detayli bilgi yok sadece hız ve ODO ölçüyor gibi lanse edilmiş, siz nerden aldınız, teşekkürler

Acaba bisikleti yurt dışından mı aldınız.

@Drronk

ankara'da bir bisikletçiden aldım. pedal kadans, km sayaç, kalp sayaç, kronometre, saat-tarih, ışıklı ekran, lap-tur sayısı hafızalı vb. bir çok özellik var. evet internette neos'un fotoları çıkıyor. onun sebebini bilmiyorum. istanbul'da beşiktaş'ta da olduğunu sanıyorum.

@Hakan1511

hayır ankara'dan aldım.

Hayırlı olsun bende anyroad 2 aldım ankaradan ılgaz bisikletten.Comex duşunuyordum ancak kadro boyu uygun bulamadığım için anyroad 2 aldım.

• Beğen
Tepkiler: Drronk
@Hakan1511

oda güzel bisiklet tabi. kazasız belasız kullanasınız inşallah. ben karbon arıyordum. ktm'ye baktım. revelator 4000 vardı. ikisi arasından bunu seçtim. kadrosu çok enterasan geliyor bana. tek sebebi bu. yoksa komponent olarak revelator 4000 daha üstün bir bisiklet.

Bendede ghost panamo x6 hibrit bisiklet vardı.Giantın Gerçekten Kadro tasarımı mukemmel kullandıkca farkını anlıyacaksınız elinizde her yola cekinmeden girebileceğiniz bi alet var.Tırmanışlar cok başarılı dreksiyonu farklı şekillerde tutabiliyorsunuz 4 fren olması bisikleti normal duz gidonda kullanmayada izin veriyor.

Kadro olcusu nedir.

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
@Hakan1511

eyvallah aynen dediğiniz gibi. elhamdulillah. kadro ölçüsü m. 1.71 - 69 ölçülerim. mtb bisikletimde yine giant. giant iyidir.

Hız ve kadans sensör olayını bende ayarlayamadım. Giant app yükdedim, o bile tanımadı, giant Endomondo yu destekler diyor o da sensörlü algılamadı, giant ride sense yi iPhone ile eşleştiren var mı ?

@Ugur Cakmak Bende baktım tanımıyor , söktüm baktım pilin üstünde kağıt var"emniyet için" kaldırdım sorunsuz çalıştı.

Bu arada bu mekanik disk değil mi? Fotoğraflardan öyle gözüküyorda. Mekanik diskin elinizi bir süre sonra ağrıttığı oluyor mu?

Sonunda bende anyroad comax ima kavuştum kısa bi deneme turu yapabildim biraz alışmak gerekiyor mtb den sonra farklı geldi yakında ağlatacak yolları patikalari inşallah

@Exsxr

hayırlı uğurlu olsun.

Geri