Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda hayalime kavuştum.

Scudo
Umarım senin gibi hayel ettiği güzel olan herşeye kavuşur ve kavuştukdan sonrada kıymet bilir...İyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: Arınç Tulgar
@Arınç Tulgar

Boşver o oha diyenler motora binsinler.Bisiklet kültürünü bilmeyen insanların yorumları olsa gerek bunlar.Bu arada bisikletin çok hoş.Allah kaza bela vermesin.Sonsuza kadar bisiklet diyorum

çok güzel bir bisikletiniz var corratec'in bu modelini ben de çok beğeniyorum güle güle kullanın kazasız sürüşler

• Beğen
Güle güle kullanın. Mavi beyaz renk bu kadroya cok yakışmış

Geliboludan gezi fotoğrafları bekliyoruz en kısa zamanda.

• Beğen
valla çanakkalede çok uğraş verdim, bir bisiklet grubu kurmak için ama olmadı. bu arada ta geliboluya kadar gitmek benim de hayalim ama, yalnız gitmek istemiyorum. her zaman iki yada daha fazla aynı kafada insan olunca daha rahat ve keyifli olur diye düşünüyorum. Bu taraflarda tanıdıklarınız varsa tanışırız, gelibolu değil de önce bir kabatepe yaparız. kondisyon yapıyorum aldığımdan beri, Çanakkale'nin en dik (yerleşim olarak) yerinde oturuyorum, ve hep bisikletle çıkıyorum yokuşu, çok yorgun olduğum zamanki bir iki istisna hariç. Bana bu forumdan destek olmanızı umuyorum, gelecek bir tur planı yapmak adına. Hepinize iyi pedallamalar, ayağınızdan pedal eksik olmasın:)

@fatih_brs

Umarım en kısa zamanda siz de hayallerinize kavuşursunuz, iyi pedallamalar.

@apron83
dostum insanın gönlüne yatan en güzel şeydir, senin beğenmediğin o bisikletin fiyatı 1,500 tl. bunu diğer arkadaşlara hiç söyleme gereği duymadım ama sana söyleme gereği duyuyorum. Artık sen ne anlarsın anlamazsın bilmem. içimde çok şey diyorum da boşver.

Geri