Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda İstanbul başardı.

yapılıyosa gerçekten süper olacak :D .... bende merak ediyorum.. tam adresi varmı acaba gidip baksak bi şöle :D

Scudo
mesajları tam okumamanın zararları işte bunlar ! yapılmadı iptal oldu kapatıldı bisiklet giremiyor tavan alçak diğer sayfalarıda okuyun !

Koyduğum 2.resim parkın gerçek resmi düşünün işte.Yer olarak google'a ''720 skatepark'' yazabilirsiniz.

@emiryil

Kardeşim hep tartışma yaratıcı mesajlar atıyosun veya milletin hatalarını buluyosun bunu yazacağına cevap yaz daha iyidir
hem bu arada ben sahibiyle konuştum bmx girebiliyor giriş 10 lira aylık abone 100liraydı heralde tam hatırlamıyorum tavan kısa ama girmek istiyosan gir 10 lira mekanda açık.

@Enes Gül

mekan boş çekiyo kimse gitmiyo gittik gördük. 100 lira kimse vermez. ve asabi bi insanım klavye erkeği değilim gerçektede böyleyim tanıyan tanır.

Ya mazım bir yer tamda bana yakın bisikletle 12 pedal :D böyle bir yer gerçekten yapılsa ne kadar güzel olur ama giriş biraz uygun fiyat olur inş . ;)

Siz önce belli bir seviyeye gelin ondan sonra park muhabbetine girin. Bu işler öyle youtube'daki gibi olmuyor. Biraz sürün gerisini boşverin.

bu resim yurtdışından alıntı beşiktaş barbaros bulvarı yakınında açılan 720adrenalin park 375tavan boyutu olup 500m2 bu resimin 3/1i kadar bi yer tavanı o kadar yüksek deil bmxle taavana çarpıyosun

Geri