Scudo Sports

Sonunda kavuştum [xrs30tiagra]

MurathanKaratmanlı

Aktif Üye
Tepki
92
İsim
Murathan Karatmanlı
Öncelikle merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir alacağım bisiklete karar veremiyordum,bu forum sayesinde Mtb almak için çıktığım yolda bana yardımcı olan birsürü kişi yardımlarını,önerilerini sundu herkese teşekkür ediyorum.:harika:

Carraro 052 modeline karar vermiştim fakat bulunduğum yerde hiç kalmadığını ve stoklara tekrar girmeyeceğini görünce,Salcano Xrs 030.mpdelinde karar kıldım ve bisikletimi aldım.:asik:

Sözü uzatmadan fotoğraflara geçelim:D

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Scudo
Murat kazasız belasız kullan. Ben 2014 modelinin hatlarını beğendiğim için onu almıştım fakat yakından bakınca buda çok güzel gözüktü gözüme. Dikkatli kullan ve keyfini çıkar.

Hayırlı olsun. Bende bu bisikleti düşünmedim değil ama renkler çok itici geliyor bana nedense.

@Atilla Gobel
Teşekkürler abi,evet 2014 modelinin hatları daha güzel gözükmüştü gözüme ama bunu da beğendim.
@Tahsin Y.
Renkler ve zevkler tartışılmaz ama salcanoda bir KTM değil renkleri o kadar güzel kullansın ya da bir canyon değil tabi:ssrtcbya:
@bora kaya
Eyvallah abi:harika:

Hayırlı olsun. Lastikler fabrika çıkışı mı yoksa siz mi değiştirdiniz? Green Guard tur lastiği gibi göründü gözüme.
Renkler ve zevkler tartışma konusu değil tabi.

@Atilla Gobel
Sattım onları evet,patlak korkusundan değiştirdim abi 500 gr kadar bi ağırlaşma oldu ama nabalım:kptmya:

@MurathanKaratmanlı Ben her yere girip çıktım o lastikle. Gayet güvenli ve başarılıydı. Sattıysan bir şey diyemem. Kendin için en iyi kararı vermişsindir umarım.

Hayırlı olsun kardeşim. Yol bisikletini seçmekle bencede iyi yapmışsın. Kazasız belasız sürüşler.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inş.

2014 modelini ikinci bisikletim olarak kullanmaktayım. 2014 Aralık sonuna doğru indirimli almıştım. Tasarımını beğenmeyen birçok insan var. Fakat muadillerine göre ağırlık donanım ve fiyat dengesi çok iyi... Keşke lastikleri değiştirmeseydin. Ağırlık dışında yuvarlanma direncin de artacak bir miktar daha performans düşecektir. Ben kendi continental lastikleri ile 1800km cıvarı yol yaptım şuana kadar. Soğuk asfalt, toprak yolda da kullanmama rağmen lastiklerim hiç patlamadı...
Kazasız sürüşler dilerim. Birde 52-39 aynakol ve 11-25 ruble için biraz antreman tavsiye ederim :)

Bisiklet güzel hayırlı olsun ancak Salcanonun eleştirdiğim yanı başlangıç bisikletine 53 39 aynakol koyması bana garip geldi.

Geri