Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda Mosso 735TCA Tiagra'mı aldım.

Güzel günlerde kullanın.Yeni Tiagra set çok güzel görünüyor. İzlenimlerinizi bekliyoruz.Aynakol 52-36 sizin tercihiniz mi oldu?

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Scudo
@ahmetaldag

Aslında biraz sürpriz oldu. 90kg olduğum için ve bolca tırmanış yaptığım için 50-34t aynakol düşünüyordum. Ama 4700 tiagra setli bisikletlerin hepsinde 52-36t aynakol vardı. İlk görüşte biraz gözüm korksa da, rublenin 28t olduğunu görünce biraz içim rahatladı :) Kısacası 52-36t ile hem 50-34t gibi tırmanacağım hem de hız olarak 53-39t'li bisikletlerin gerisinde kalmayacağım. Bundan iyisi şamda kayısı gibi :)

• Beğen
Tepkiler: ahmetaldag
Tasarımı, renk uyumu ve duruşuyla kaliteli bir görünüşü var. Fiyatina göre çok iyi bisiklet. Keyifli pedallamalar...

@uguryilmaz144 Kardeşim güle güle kullan çok güzel bisiklet geçen seneki modelini incelemiştim bir hayli değişmiş çok da güzel olmuş kazasız belasız

• Beğen
evet, yeni tiagra böyle ise 105 i düşünemiyorum :)
kaça mal oldu ? 105 bütçeden dolayı mı tercih etmediniz ?

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu

105'den daha çok beğendim desem inanır mısın abi :)

@Volks

Yanlış düşünüyorsunuz hocam. 4600 tiagra ile 5800 105 arasında bariz bir fark var evet. Ama 4700'de tiagrada güzel geliştirmeler yapılmış. Dediğim gibi gözümü kapatıp kullansam 5800 105'den ayırt edemem o derece başarılı grupset. Tabi shimano seneye 5900 105'i çıkartırsa ona birşey diyemem :) O yüzden aynı ayarda bir set için 450 lira fiyat farkı vermek mantıksız geldi, aralarınsa sadece biraz ağırlık ve 2 vites fark var. O paraya bisikletin zayıf noktası olan jant setini yükseltirsem çok sağlam bir makine olacak :)

Rengi çok hoşuma gitti.İyi günlerde kullanın inşallah.

• Beğen
Öncelikle güle güle kullanmanı dilerim. Bence çok güzel bir bisiklet. Jantıyla alakalı düşüncen nedir peki? Akıcılık, yanal rüzgardan etkilenme filan...

• Beğen
@Osman Yener

Oldukça iş görür bir set. Hobi kullanıcısı olduğum için benim için oldukça yeterli geldi. Eğer yarış koşulmayacaksa her işi görür. Bu arada yan rüzgarlardan etkilenme olayı yüksek profil jant setlerinde geçerlidir. Dolayısıyla bu jant setinde yanal rüzgarlarda stabilitenin bozulması gibi bir durum söz konusu değil.

Dostum hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor. Kazasız belasız, keyifli pedallamalar :)

• Beğen
@Cihan Saylıkoğlu
Eyvallah Cihan teşekkür ederim. Sonraki bisikletforum buluşmasında düzgün yollardan oluşan bir rota seçilirse bununla gelmeyi düşünüyorum :)

@uguryilmaz144 hayırlısı olsun. Tekerine taş değmesin, inşallah kazasız belasız keyifle sürersin. Makinaya bayıldım. Özellikle renklerine :harika:

• Beğen
@enqinHLC

Eyvallah Engin teşekkür ederim. Seninle de bir türlü denk gelemedik. 2 buluşmadır işlerin çıkıyor. Sonraki buluşmaya kendi ayarla da hem tanışalım, hem de muhabbet ederim hacı :D

Makina güzel ama bu kombinasyonu denk getirmek için uzun zamandır bekliyordum. Tiagralar hep yeşil renk oluyordu. Ben mavi istiyordum. Bir de 58 kadro malum pek bulunmuyor. Yani istediğim kadro şamda kayısı gibi birşeydi. Hüsnü abiye sordum 58cm kadrolu mavi renk tiagra setli bulabilir miyiz diye, bir süre aradı sonunda bulduk. Ondan sonrası da babamı ikna süresi dediğim gibi :D :D

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@Cihan Saylıkoğlu

Adını bile koydum, Maviş... Bu hafta buluşma yokmuş, haftaya işleri halledip denk gelirsek güzel bir gün geçiririz inşallah :)

Geri