Merhabalar.
735 tiagra aldım bir kaç hafta önce. Dik rampalarda fazla devirli geldi bana. 28 lik rubleyi aktarıcı ve zincir değiştirmeden 32 veya 34 ile değiştirebilirmiyiz..
Zincir uzunluğu uygun olmayacaktır. Ayrıca, 2 haftalık zincir yeni sayılabilir fakat bilgi olarak vereyim aklınizda bulunsun, yeni rubleyle eski zincir kullanılması önerilmez. Aktarıcıların uzunluklarına göre destekledikleri zincir uzunlukları farklı oluyor kısa aktarıcı pek uygun olmayabilir, değerlere göre araştırmak lazımMerhabalar.
735 tiagra aldım bir kaç hafta önce. Dik rampalarda fazla devirli geldi bana. 28 lik rubleyi aktarıcı ve zincir değiştirmeden 32 veya 34 ile değiştirebilirmiyiz..
Kısa aktarıcı 28 kadar destekler. Zincir üst makaraya süter. Ya uzun bacak aktarıcı alacaksın yada wolftooth uzatıcı aparat alacaksın. Aynakolda ufak aynakolu 34 yapabilirsin ama geçişler yavaşlar.Merhabalar.
Kısa bacak bisikletindeki. Ben arkadaşıma eski bisikletimdeki 11.34. Rubleyi verdim. Oda kısa aktarıcısına uzatma aparatı alarak wolftooth adı. Aktarıcı değiştirmeden . Bence arkaya 11 32 ruble ve kısa bacak aktarıcı seni mutlu eder 34 gerek yokSlm. Cevap yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim.
Görüntü olarak 32 uyumlu yazana benzettim. Uzun bacak gs mi ss mi olduğu üzerinde yazmıyor sanırım.
Ayna dişlisi 34 ile değiştirmek te ekonomik sanırım, çok farkedermi rampada 34 dişli ile değişim.
Teşekkürler, 11-32 ruble araştırayım,Kısa bacak bisikletindeki. Ben arkadaşıma eski bisikletimdeki 11.34. Rubleyi verdim. Oda kısa aktarıcısına uzatma aparatı alarak wolftooth adı. Aktarıcı değiştirmeden . Bence arkaya 11 32 ruble ve kısa bacak aktarıcı seni mutlu eder 34 gerek yok
Vites araları çok açık, kadans tutturmak zor
Pardon yanlış yazdığımı farkettim. 32 ruble içinde wolftooth uzatma yada uzun bacak aktarıcı gerekli.Teşekkürler, 11-32 ruble araştırayım,
Pardon yanlış yazdığımı farkettim. 32 ruble içinde wolftooth uzatma yada uzun bacak aktarıcı gerekli.
Teşekkürler.