Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda Salcano NG 650 26 V

nazmi bilmez

Forum Demirbaşı
Tepki
156
Arkadaşlar en sonunda bisikletime kavuştum çok şükür. Yıllar sonra ilk defa bir bisiklet alıyorum ve ufak bir çocuk kadar mutluyum :) Biraz sürme fırsatım oldu gerçekten çok rahat kullanışlı ve gayette hızlı gidiyor. Bazı kişiler sağdan soldan duyduklarıyla ng 650'yi kötülüyor fakat hiç katılmıyorum. En iyileri sizlerin olsun inşallah.

https://i.hizliresim.com/Vy90AZ.jpg

https://i.hizliresim.com/m8M3P8.jpg

Scudo
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.

Suriye de savaş olmasaydı Halep e gider gelirdin, değişiklik olurdu. Arapça biliyor musun?

@nazmi bilmez

bisikletten beklentın bı kaç ay sonra değişecek..yokuş cıkacaksın mtb de ınce lastık neymıs dıceksın..ben bu bısıklete epey bınerım dıceksın sonra spd pedal mı?asla takmam dıceksın ama gun gelecek bunların hepsını degıstırıp daha ıyı bısey arayısı ıcıne gıreceksın.altındakı bısıklet yokuş aşagıya gıderken pedalın boşa dondugunde bu ne ya deyıp bunun vıteslerını yukselteyım dıceksın.anlıyacın(arkadaşa bisiklet dipsiz bi kuyu)doymazsın hıcbır zaman:):)saygılar.

tekrardan hayırlı olsun kardesım:)

@Muhiddin K.

Saolasın kardeşim. Resimleri yükledim :)

@Eren Can Güldalı

Maalesef para bitti onları da en yakın zamanda inşallah :D

Öncelikle hayırlı olsun.

@Muhiddin K.

Ayrıca muhiddin bey'in dediklerine katılıyorum yaklaşık 3 ay önce NG750 26 MD MAN aldım(biraz aceleye geldi :( ) ve bisikletler hakkın daha fazla şey öğrendim (tabi iş işten geçti).sizin anlayacağınız Muhiddin bey in de dediği gibi bisiklet dipsiz bir kuyu.

Saygılar.

Şu anlık alabileceğimin en iyisi bu daha 19 yaşındayım ama inşallah ileride güzel bir iş güç sahibi olursam o zaman daha iyilerini almayı düşünürüm, teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: ibrahim Ö.
Nazmi haziran 14 de bir tane ng 650 aldık bi tanıdığın oğluna 3 ayda 50 kez arıza verdi aman ha yanlış kullanma :D

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
@Çağatay Y.

Bakacaz bakalım şansımıza artık :D

@celikeren

teşekkür ederim saolun :)

@ebubekir sözbir

Bisiklet almadan 1 gün önceye kadar bir sürü mtb kullanan arkadaş görüyordum dün yollara çıktım 1 tane göremedim :D

İlk kazamı da az önce yaptım başıma ne geliyorsa meraktan geliyor :D

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Bisikletin hayırlı olsun yeni bisikletin benim bir arkadaşda var gayet memnun ağırlık olarakda mtb ye göre bence iyi bir ağırlıkta bir tek lastikler kaba onlarıda değişmek kolay güle güle bin....

• Beğen
@C.Koc

teşekkürler fakat lastikleri hoşuma gidiyor :)

Fotoraf atmayi beceremiyorm biriniz yardimci olabilirmi nasil atiliuor fotoraf bide ayni o bisikleten var bendede cok guzel :) hayirlinoksun cnm

hayırlı olsun biraz geç yazıyorum ama kusura bakma iyi günlerle pedalla

• Beğen
Geri