Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda Salcano NG 650 26 V

@aziz otkur
teşekkür ederim, bende biraz geç cevap verdim kusura bakmayın lütfen :)

Scudo
Bende başlangıç için almıştım. Disk frenli olmayanı almışsın iyi ettin. Ben pedal, aynakol, ön ve arka disk frenleri değiştirmiştim. 21.viteste bile zorlanmıyorum. Şimdi artık yetmiyor.
Vites yükseltme zamanı geldi artık. Türkiye'ye satan bir site bulsam diamondback atroz alacağım.

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
@SuatYRDGN Bende bugün bisiklette bir kaç şeyi değiştirme kararı aldım. Hidrolik fren pedallar elcikler ve maşa. Maksimum 500 tl gibi bir para harcayacağım

@Çağatay Y.yeni bisiklet almis hevesle adam resim koymus sende yok ariza verdi yok bilmemne yapmayin arkadaslar insanlarin hevesini kirmayin butce isi bu herkesin butcesi olsa tabiki gider en iyisini alir.en azindan hayirli olsun diyip gecelim:):)

Hayirli olsun gule gule kullan

hayırlı olsun öncelikle yorumlara aldırış etme bende 3 yıl önce disk frenlisini aldım 2 yıldır bakım bile yaptırmadım sadece orta göbek cok sürdüğümden rulmanlı yaptım ve amortisör tatmin etmeyebilir ama arıza çıkarmıyor ben keyfi değiştirdim.

• Beğen
@signtnight

Size gerçekten katılmak isterdim fakat 3-4 ayda ve çok çok temiz kullanmama rağmen bisiklet arıza üstüne arıza verdi

@nazmi bilmez

Merhaba,

Ne gibi arızalar verdi?

• Beğen
@antecurs
abi arızalarını söyleyeyim size sırayla,
ön maşa kaskatı kesildi, orta göbek kırıldı, vitesler arızalandı, yağmurda elcikler yerinden çıkıyor, dünde yolda giderken pedal yerinden çıktı az önce bisikletçiye verdim yapması için aklıma gelenler bunlar.

@nazmi bilmez Geçmiş olsun. Geçen perşembe günü aldım bende disk frenli modelini. Şimdilik sadece 2. vitese geçişte biraz sorunlu. Parçaların alışma sürecindendir dedim, bakalım.

• Beğen
@antecurs Alacağınızı bilsem emin olun sizi engellerdim almamanız için ama kısmet umarım sizin ki güzel çıkar hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Antecurs
Hayirli olsun Güle güle kullaN. Babamın lafıdir hep söyler. Elin iyisinden senin kötün daha iyidir. Çünkü senindir.

• Beğen
@antecurs alışma süreci dediğin dişlilerin ömrünün azalması. Bence bi an evvel ayarlat vitesleri.

• Beğen
@mehmet.ali arka vites tek tık ile atarken, ön iki harekette atıyor. Bisikleti aldığım yere ayarlattım tekrar. "Arka vites gibi olmaz vites kolunu sonuna kadar itmeniz gerekiyor dedi" Belki de boyledir daha önce çok fazla vitesli bisiklet kullanmadığım on vitesinde numarasına getirdiğimde geçmesini bekledim. Neyse ilgin için teşekkürler "herkeşlere selam"

Bende de var tipatip aynisindan. Benim de on masam kilitlendi ve neredeyse hic calismiyor...
Bir suru ufak tefek sorunu var fakat ben yine de seviyorum NG 650'mi.;)IMG_20150419_160526.jpg

• Beğen
@Berkay Kayalı valla sevesim gelmiyor ya ne yalan söyleyeyim ama yine de iyinin kötüsü :D bu arada ben maşayı yaptım tekerimde boşluk vardı onu düzelttim tam otutturdum düzeldi ama bir daha yağmur yerse yine kitlenir :D

Ha bir de buradan söyleyeyim almayın ng 650 falan ben düştüm bu hataya siz düşmeyin :D

@nazmi bilmez
Nasil duzelttirdiniz ayiptir sormasi? Benim goturdugum bisikletci sadece yaglayabiliriz masa kotu demisti.

@Berkay Kayalı hani ön tekerde mil midir nedir onu takan adam kötü takmış boşluk vardı tekerimde sonra onu düzelttim baktım kendisi de düzeldi ama ondan önce de bisikletçim maşanın içini şırıngayla yağlamıştı

• Beğen
Tepkiler: birkimse123
Demekki neymiş ng650 almıyoruz, arkadaşım da var öneriyor ama daha 5. ayın içinde göbek dağılmış. ben daha aktif ve hırçın kullanacağımı düşünerek 2. 3. ayda göbek dağıtacak bisikleti ne yapayım. Kafam çok karıştı modele karar versemde para biriktirsem :(

Arkadaşlar bende salcano ng 650 almayı planlıyorum.Bütçem 750 TL en son.Forumda daha yeni katıldım aranıza konu açamıyorum.Hazır burda konusu varken bu bisikletin size danışmak istediğim sorular var.Bizde dağda toprak yolda arazide gezmeyi planlıyoruz.Asfaltta az da olsa gezeriz.Gerekirse yol lastiği de takarız.Ama disk fren mi hidrolik mi v-fren mi hiç bilmiyorum.Daha önceden disk ve hidrolik fren tecrübem olmadı.Yağmurda çamurda gezmicez zaten.Kimileri de disk fren iyi tutmuyor diyor.Hidrolik alacaktım ama bütçe konusunda sıkıntım var.Disk frenlisi nasıldır ? Hangi fren modelini tercih etsem beni ilerde üzmez ?
Bir sorum daha var arkadaşım bianchi speed 2000 modeline taktı da durdu illa ben bunu alıcam diye.Arka v-fren ön disk olması lazımdı.Bu bisiklet nasıl sorun yaratırmı acaba ?

Eyvah bende ng650 v aldım. Okusaydım burayı almazdım moralim bozuldu kullanmadan :)

Geri