Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

sonunda trek 7.3 FX

@Esra ÇEZİKER

Kesinlikle 17.5" benimde boy 170 ve 7.2 kullanıyorum.

Scudo
@Esra ÇEZİKER

esra hanım selamlar
bir süredir foruma girmediğim için mesajınızı biraz geç gördüm gerçi arkadaşlar gerekenleri söylemişler :D tahminimce 17,5 inç uygundur ama sizinde düşündüğünüz gibi gidip bakmak en mantıklısı keyifli sürüşler dilerim :D donanım konusuna gelince bence uzun bir süre idare eder nitelikte :D

@ibrahim artun

Teşekkürler İbrahim Bey. 17,5" olanını aldım geçen hafta. alır almaz da bir sasalı turu yaptım. çok memnun kaldım kendisinden :)

• Beğen
Tepkiler: Darth Sirrus
@Esra ÇEZİKER

çok güzel sevindim adınıza bordo renkli olanı mı aldınız ???

Bisikletiniz hayırlı olsun. Bende Trek FX 7.3 kullanıcısıyım. Bisikletimden çok memnunum ama frenleri pek hoşuma gitmediği için "Baradine" marka (üç renkli olan) fren pabuçları ile değiştirdim. Şimdi tam istediğim gibi oldu. Sizede tavsiye ederim.

@Fikret Öztürk

Fikret Bey,
öncelikle teşekkür ederim. Ben uzunca zamandır kötü bir bisikletle dolaştığımdan bu bisiklet bana uçak gibi geldi :) Ama elbette bir süre sonra değişiklik yapacağım. Sundu Bisiklet'ten Ali Bey çok yardımcı oluyor, sağolsun. Değişiklik için henüz erken olduğunu söylüyor yine de en geç sonbahara doğru başlarım sanırım. :)

merhabalar hayırlı olsun..bende 7.3 almayı düşünüyorum galiba renk beyaz olacak...bu arada aldığınız fiyatları da paylaşabilrimisiniz?

Geri