Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda Yola Geldim. Bendeee..

vayyyy kutudan çıkan canyon hediye mi? :) Trek toplanmamış halde mi gönderildi geri siz toplayacaksınız o zaman...

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Scudo
@massaget

Canyon tam. Trek in jant setini takacağım sadece. Daha detaylı resim ekleyip konu açacağım. Daha net olur o zaman.

• Beğen
Tepkiler: massaget
Hediye olarak canyon kadro çıkıyor :) Zamanında Murat Bey'e birisi tatsız bir ithamda bulunmuştu. Bu herhalde güzel bir cevap olmuştur. Sizin adınıza çok sevindim. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

• Beğen
@cpt.erhan
Canyon sadece kadro değil. Sadece demonte geldi. Akşam biraz toplayacağım. Çok teşekkür ederim.

Güle güle kullan benim can kardesim, insallah süpriz hosuna gimisdir.

NOT: Forumada sunu söylemek isterim, THY Yollari ile bisiklet kargosu 30€ ve gördügünüz gibi 2 bisiklet bir paketde göderiliyor. Ayrica simdiye kadar gönderdigim bisikletleri hic bir zaman 2-3 gün önceden bildirmedim. Direk check in'de islemini yaptirdim ve gönderdim. Hic bir zorluguda yoktur, islem süresi yaklasik 5dakika.

@massaget
Sence cannyonda calinti olabilirmi????

@Murat Cömez

Ne kadar alakasız bir soru olmuş tebrik ederim...

İyi ki zamanında bir sorduk iyi niyetle sormakta kötülük olmuş haberimiz yok...

Ayrıca bu konuyu kapatmamış mıydık?

Her ikisinin de evrakları Canyon un da daha 3,5 yıl garanti belgesi bile var.

@massaget
İkisi çok gelir. Evde 5 bisiklet. Bodrum, kiler gibi bir yer yok. Ziplemeye (Sıkıstırmaya) çalışacağım ama sanırım birisini elden çıkaracağım.

@massaget

"Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim" adındaki konuyu incelerseniz. Orada bir sürü bisiklet sever arkadaşa gönderdiğim hediyeleri görebilirsiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez
Aynı marka Janttan bende de var ama hiç ses çıkmıyor. Nerede yanlış yaptım acaba

• Beğen
Aynı fulcrum Red Power XL model

@maviox

Senin freehub ney? Campami yoksa shimanomu?

Orta göbek fulcrum

@nurimo
Niyeki, sen yoldanmi ciktin?:D

@maviox

Orta göbek ne oluyor ya?
Benim sorum göbekle ilgili degil. O ses göbekden cikmiyor freehubdan cikiyor. Söyle sorayim, senin kasetin campami yoksa shimanomu.

@Murat Cömez
Bu fiyata bu bisiklet abi adamı yoldan çıkarıyor valla. Kıskançlıktan çıldırabilirim şu an. Kıskanmak değil de imrenmek. @Murat Cömez :D

@SerkanH Abi sen de güle güle kazasız belasız kullan. Kullanmaktan falan vazgeçersen de özelden yollarım adresi:D
:D:D

Geri