Tiagra setlisini kullanıyorum aynı renk. Çok iyi seçim yapmışsın hiç pişman olmuyacaksın eminim. Lastikler çok iyi yol tutuyor. Ayrıca mazgalların kenarlarından uzak dur derim yumuşak kesiliyor lastik. Güle güle kullanın...
@BADSECTOR
Emre abi maxxis detonator çok iyi lastik aslında. Ama bizim yol koşullarına fazla geliyor O yüzden ben tercihimi daha kötü yol tutan, daha ağır ama patlak direnci daha yüksek olan cst eps'lerden yana kullandım. Maxxis detonator'lerle arkadaşlar virajlarda öyle bir yatıyor ki aklım almıyor
@uguryilmaz144 Kesinlikle Ugur maxxis çok iyi lastik ama bizim Türkiye yollarına uygun değil ondan dolayı da bende senin gibi değiştirdim. Bakalım yeni lastik nasıl perfonmance gösterecek hayırlısı :rolleyes:
@Yusuf Koca sedona İnşallah size de nasip olur. Bir de bazı arkadaşlar yol bisikletine geçmek için mtb bisikletini satıyor. Bunu sakın yapmayın. Yoldan inip mtbye binince rahatlığı hissediyorsunuz Mtb'nin yeri başkadır bende.
ben bisiklet serüvenime tur bisikleti ile başladım 2 yıl önce, şehir içi kısa turlarla başladı, bu yıl 8 ayda 6000km yolu geride bıraktım. yol bisikletine geçmek istiyorum çünkü bisiklet sporu anlamında hem kendimi geliştirmek istiyorum hem de okul zamanı sadece hafta sonu olan boş vakitlerimde daha çok km kat etmek için
çok iyi yapmışınız hayırlı olsun benim neredeyse iki katı ödeyerek aldığım corratec yol bisikletinde bile kaynak yerleri bu kadar düzgün görünmüyor. bilmiyorum bunu neden böyle yapıyorlar ama ben de yumuşak kaynak geçişinin estetiğinin daha güzel olduğunu düşünüyorum.
bence turnayı gözünden vurmuşunuz iyi günlerde sağlıkla kullanmanızı dilerim.
@Battutaettanci Aslında corratec dolomiti 105 i almayı düşünüyordum bir arkadaşımdan ikinci el olarak. Fakat beklediğim indirimi yapmadı. Kadro kalitesi olarak iki markayı kıyaslayacak tecrübem yok. Görüntüye çok takılmayın. Esnemeyen sağlam rijit bir kadronuz varsa sorun yok. İyi günlerde pedallayın.
@Battutaettanci merhaba. cannondale yerine aldığınız için bazı yorumlarda markadan pişmanlık görüyorum siz de. bence çok güzel bir bisiklet corretec. Türkiye turunda kullanan takımlar vardı. Hatta full carbon olsa bana satın diyebilirdim
@Saikou Teşekkürler. Aslında dağdan yola geçmiş değilim. Dağ bisikleti benim vazgeçilmezim.
İkisinin de yeri ayrı tabi ama yol bisikleti sürdükten sonra mtb ile asfaltta 25 ortalama yakalama çalışmalarım aklıma geldikçe gülüyorum
Bu gün bir iki işim vardı şehir işinde mtb ile dolandım. Asfaltta sürmek işkence geldi resmen. Her şey yerinde ve zamanında güzel diye boşa dememişler.
İkisinin de tadı başka. Mtbye ince teker takıp asfaltta sürmeye çalışmak ya da hibrit bisiklet kullanmak veyahut cyclocross denilen bisiklet türleriyle araziye girmeye çalışmak yersiz. Kaliteli bir mtb ve yol bisikletiyle bisikletten her türlü keyfi alabilirsiniz.
Tur bisikletlerini hariç tutuyorum. Bisikletle tura çıkmak çok başka bir keyif...
Hocam liste fiyatı değil de mağazanın indiği son fiyat hakkında bi bilginiz var mı? Malum mağazalar 500,600,700 lira kafadan iniyor gittiğin anda, burda Mosso bayisi yok malesef soramıyorum