Scudo Sports

Sony Playstation serisi sevenler buraya

Tepki
217
Bisiklet
Salcano
merhaba arkadaslar sony playstation oyunlari sevenlerin bulustugu bir konumuz olsun istedim herkes diledigi gibi oyun onerilerinde yorumlarinda bulunabilir resim paylasabilir herkese iyi forumlar

Scudo
@appendix hocam psp kazanmistim bende uc yil evvel bir dans yarismasinda oyunlari cok pahali diye sattim 120 tlye :) sonradan anladim ki herseyde oldugu gibi pspde de hack crack olaylari varmis sattiktan sonra anladim :)

• Beğen
Tepkiler: appendix
Yıllarca Amiga ve PC’de kırılmış oyun oynadık. PS3 aldıktan sonra hiç kırdırma işine girmedim. Birkaç oyunu sıfır aldım, çoğunu PS Store’dan indirdim, diğerleri hep 2. el veya takas. Cihaz şu an atıl durumda. Olur da bir gün kuracak olursam takas işine geri dönebilirim. Elimde bir miktar takaslık oyun var.

@specific amigayi oynama sansim olmadi da yillarca ps 1 de winning eleven crash need for speed fifa serileri bilhassa fifa 97 mortal kombat driver test drive 5 gran turismo bu oyunlarla beraber buyudum hersey o zaman saf ve temizdi ki gecmisi mumunda mumunu ariyorum ah o guzelim retro nostalji gunler

İnanın Amiga’da sabahlara kadar oynadığımız Sensible Soccer’ın verdiği zevki vermiyor şu anki oyunlar.

Geri