Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sora Tekstil Yelek İncelemesi > Vintage Retro

Gökhan Akkaya

BilgisayarKurdu
Tepki
1.676
İsim
Gökhan
Bisiklet
Nishiki
Ürün 120TL civarı bir fiyat ile Sora Tekstil web sayfasından alınabiliyor. Sürat Kargo'yu sevmem ancak 2 gün içerisinde sorunsuzca teslim aldım. Paketlenişi vs güzeldi.

Normalde bisiklet taytım ve formalarım vardı. Hatta çoğu zaman Beşiktaş formaları giyiyordum üstüme :)
Ama terleyince çabuk rüzgar yiyorum, zayıf olunca haliyle etkiliyor insanı. Hem yazın hem de çok soğuk olmayan sonbahar kış aylarında kullanmak maksadıyla aldım. Kış ayında zaten sürmüyorum, içeri aldım bisikleti. Son bahar - ilk bahar - yaz mevsimi diyelim.

Yeleğin ön tarafında daha ele gelen - rüzgar geçirmeyen, bir nevi daha kalın bir kumaş var. Çıplak ten üzerine giyildiğinde hiçbir noktası rahatsız etmiyor, rahat bir yelek.
S beden sipariş ettim, 180 boyum olduğu için bel hizasını da ayrıca not geçtim kendilerine. Bel hizama kadar inecek bir model yolladılar. Diğer türlü adamın beli açılıyor öne eğildiğin vakit :) Tam oturdu vücuduma, omuzlar vs geniş olduğu halde gayet güzel oturdu üstüme. Anormal bir vücut şekliniz varsa belirtirsiniz zaten.

Sayfadaki en güzel yelek bu gibi geldi bunu sipariş ettim. Beklediğimden daha güzel çıktı.
Gerçekten rüzgar almıyor ön taraftan, sonbahar aylarında göbeği sıcak tutuyor :)
Fermuarı güzel çalışıyor bir takılma yaşamadım hiç.
Mab8A2.jpg

Arkasına bakacak olursak nemi dışarı atan gözenekli bir kumaş var. Diğer türlü yaz aylarında bir numarası kalmazdı zaten yeleğin. Esnek bir yapısı var, öndeki rüzgar geçirmeyen kumaş gibi değil.
İçeriye bir şey giyilmeden direkt olarak çıplak vücut üzerine giyildiğinde kolsuz olması cidden hoş duruyormuş, çok geç fark ettim. Sürekli uzun veya kısa kol takılıyordum, kolsuz da çok iyiymiş.

Qp08OG.jpg

XEj8Rj.jpg

İçine bu tip bir forma giyildiğinde sonbahar aylarında güzel oluyor.

bLaZ70.jpg

Birde şu bel hizasındaki kaymayı engelleyici şey dikkatimi çekti. Trafikte giderken kısa bir T-Shirt vs giyince belimin açılması hoşuma giden bir durum değil. Sinir oluyordum aksine. Bunda parlayan kısımlar cidden tutunuyor sana veya elbisene, belin açılmıyor.

d7algr.jpg

Güzel bir ürün karşıma çıkmasa iade ederdim zaten tahminen. Ama beğendim açıkçası.
Kolsuz sürmek güzel oluyormuş onu fark ettim. Btwin'in ucuza uzun kollu formalarından da almıştım, terleyince hem içeride kalıyor hem de rüzgar yeyince hasta ediyordu adamı.
Kışın bunun içine giyeceğiniz şey de önemli, kalitesiz bir şey giyerseniz bunu almanın da çok bir anlamı kalmıyor tahminen.

Dosyalar

• 20171123_154959.jpg
    20171123_154959.jpg
    57,5 KB · Okunma: 24
  • 20171123_155015.jpg
    20171123_155015.jpg
    59,2 KB · Okunma: 23
  • 20171123_155204.jpg
    20171123_155204.jpg
    106,3 KB · Okunma: 24
  • 20171123_155327.jpg
    20171123_155327.jpg
    70 KB · Okunma: 24
  • 20171123_155858.jpg
    20171123_155858.jpg
    47,4 KB · Okunma: 25
  • 20171123_160113.jpg
    20171123_160113.jpg
    93 KB · Okunma: 26
Scudo
@Gökhan Akkaya hocam inceleme için teşekkürler. Bende de aynı sorun terleyince karşıdan esen rüzgar direk göğüslere çarpıyordu bende sizin yaptığınız gibi bi yelek üstüne de polar kapşonlu giyiyorum. O zaman 0° de bile sorun olmuyor.

Bu havalarda soğuk cidden çarpıyor adamı :) Yazın bile ter dışarı atılamayınca hasta edebiliyor insanı. Bu hem rüzgarı kesiyor hem de ter içeride kalmıyor.
19-20 derece sıcaklarda 1 defa sürme imkanım oldu yeni aldığım için. Yaz havalarında sıfır kol sürmesi de baya zevkli.

@Gökhan boyum şöyle uzun, omzum şöyle geniş diye yazmışsın, aklıma direk rahmetli üste iki de pantol dikerdi fıkrasını getirdin :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Gökhan Akkaya inceleme için teşekkürler. Ürünleri kaliteli görünüyor, ama denemeden yorum yapmak doğru olmaz. Ben şu modelini çok beğendim. Müsait olunca denemek istiyorum, böyle yerli firmaların artmasını ümit ediyorum, bir ton para harcıyoruz elin gâvuruna :Dhttp://(link)

Sora Tekstil sahibi G. K., belki burada da üyedir belki facebook ikinci el gruplarında karşılaşmışsınızdır. Kendisi bedeninize göre özel tasarım (hem dizayn hem beden) ürün de yaptığı için tercih sebebi bir arkadaşımız. Ben kesinlikle öneririm kendisi ile irtibata geçmenizi..

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
@Özcan.
Merak edip hikayeyi araştırdım. Ancak niyetim omzum veya boyumu anlatmak değil :) Yelek incelemesi yaptığımız için haliyle bahsetmek zorundayız. Normal beden S forma bana kısa geliyor. Direkt S beden sipariş etsem eminim eğildiğimde belim açılacak. Sora'ya söyleyince sağolsun yardımcı oluyorlar.
@evrenozbilen
İç tarafında YKK yazıyor aynen.
@mubeac
Ben kullandım bunu, daha önceden de başka kısa kol formalarını almıştım, tasarım konusunda yardımcı olmuşlardı, kendi isteğime göre bir forma yaptırmıştım.
Formalar güzel, yalnızca standart bir vücudunuz yoksa boy konusunda danışmanızda fayda var. Ben uzun ince biri olduğum için S alsam kısa oluyor M-L alsam bol geliyor :)

Ayrıca dediğiniz çok doğru, elin gavuru kazanacağına benim ülkemin insanı kazansın. Yaptığı mal da gayet güzel yani, aynısını Adidas üretse ağzımıza eder fiyat konusunda.

@Gökhan Akkaya keşke İstanbul da şubesi vs olsa da canlı canlı bakabilsek. Siparişi verirken özel durumlar için (boy, en ölçüsü, tasarım vs.) nasıl irtibata geçebilirim ?

Böyle bir Facebook sayfası var, herhalde geri dönüş sağlarlar buradan yazarsanız : (link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Fırsat reyonunda Sora'nın indirimli ürünleri olduğunu gördüm..Siteyi inceledim..Site dandik,bunu söyleyeyim ama formaları hoşuma gitti..Fiyatları da gayet cazip..İki forma aldım,kargo dahil 110 lira ödedim..Bugün kısa kollu formayı denedim ve çok beğendim..:harika:

Bir de öyle talep olmuş ki,sitedeki herşeyi silip süpürmüşler:D
50 liraya forma satarsanız bu zamanda,olacağı o:D
Ekimin başında tekrar ürünler satışa çıkacakmış..Yeni ürünler olacakmış,yeni indirimler de yapacaklarmış..Takipteyim:)

@ahlaksız

benimde hoşuma gitti ürünleri fermuar biraz kaşındırıyor ama alışık olmadığımda...2 uzun kol - 1 de kısa kol ben aldım bedeni falan çok güzel oturdu.

Vcc tasarımları ne kadar güzelse kendi tasarimlari o kadar kötü. Bence şu black yazısını her yere yazmayı biraksalar güzel olacak. Düz siyah forma bassalar daha iyi benim için.

Benim dikkatimi çeken şey, G.'ın formaları kendi üzerindeyken çekip paylaşması oldu. Tasarım ekranından görüldüğünde gerçek hayatta nasıl duracağı konusunda emin olamayabiliyordu insan.
Decathlon'un beş para etmez formalarına 69TL vereceğime gider bu formayı sipariş ederim mesela: (link)
Kendisiyle sorun yaşasak da forma işinde taktir ediyorum kendisini, uygun fiyattan forma üretmesi de güzel. Bu sayede herkes forma sahibi olabiliyor. Evlat sahibi olabiliyor der gibi oldu :)

Stoklar yenilenince ben de sipariş çekeceğim kış için uzun kollu bir şeyler. Stoklara gelince haber et butonuna tıkladım, mail gelir tahminen.

Geri