AeroKnight
Daimi Üye
- Tepki
- 459
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2007—08
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben sipariş verdiğim gün kargoya verdiler 2 günde geldi. 10TL kargosu görünüyor.Arkadaşlar kendime bir eldiven ve bir adet forma almak istiyorum. Kargo yurtiçiymiş. Kargo ücreti varmıdır?
Siparişlerimiz kaç günde ulaşıyor.
Bir Sora Tekstil müdavimi olarak, o eldivenlerdeki mantığı pek anlayamadım. Avuç içinde koruma olmaması çok anlamsız geldi. Bilek kısmının uzun olması da yine aynı şekilde. Saedece görüntü amaçlı üretilmiş.
Ben sipariş verdiğim gün kargoya verdiler 2 günde geldi. 10TL kargosu görünüyor.
Eldivenler oldukça rahat elimi tam olarak sarıyor ve normal eldivenlerin içindeki jelin verdiği fazladan doluluk hissi yok. Ayrıca söylediğiniz gibi elde görüntüsüde çok güzel.
Siyah pembe premium aldım bende. Pedini armadillo seçtim. Üst formasını da alacaktım ama kargo 10 TL görünce canım sıkıldı almadım.@Mad Buddha dün gece bende sahur vaktinde hızımı alamayınca aynı meblağa siyah beyaz premium olandan aldım 😉en azından her formanin altına kombine olur tabiki sağlık esastır, Jordan airmesh ile sora arasında kaldım, yorumları esas ve ciddiye alarak 100 lira fark vermiş bulundum, değeceğindende şüphem yok...