Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Sora'dan aldığım kışlık tayt çok kaliteli özellikle pedi falan. 1.80 boy 73 kgyim Large beden biraz sıktı XL öneririm size de yardımcı olması açısından bu bilgiyi verdim.

Scudo
Sora nın yeni eldivenlerini bugün test ettim. Öncelikle eli bilekten güzelce sarıyor. Ama kumaşı kalitesiz aba derler ya nerdeyse öyle. Forma ve taytlarindaki kumaş kalitesi bunda yok. Bence jel desteği olmalıydı. Titreşimleri 20200418_091218.jpg20200418_111214.jpg sönümlemede haliyle başarısız. Bianchi aria da kullanmak için erdoganlar bisikletten almış olduğum bianci report eldivenlerin yanında bu baya kötü göründü. Ama onun fiyatı 130tl sora 39tl. Bir sora fanı olarak beni tatmin etmedi. Ama dedigim gibi fiyat olarak çok düşük bence. 10 üzerinden 5 veririm. Kesinlikle almayın demem ama parasına göre alınabilir. Çorap ile ilgili geliştirme çalışmaları yaptıklarını biliyorum. Bakalım çoraplar nasıl olacak?

@Tutmosis89 Bence fiyatını kalitesine göre ayarlamışlar Aero Light V1 diye yazmışlar açıklamaya muhtemelen V2 versiyonunda geliştireceklerdir. Çorapları kesinlikle bende çok merak ediyorum.

Bu arada inanılmaz kargoya teslim hızından dolayı tebrik ediyorum aynı gün kargoya teslim ediyorlar!

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
@Superevo aynen üstadım kargo konusunda çok hızlılar.

Bu eldivenler daha öncede bahsettiğim gibi sadece ve sadece görüntü.Yoksa koruyucu bir özelliği yok.

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89 ve :DDD
keşke güzel bir bisiklet şortu yapsalar. hala tayt giymeyi makul bulmuyorum kendimce. derin yan cebi olan (telefon için), hafif, nefes alan, biraz da vücudu saran bir şort istiyorum. hem daha ucuz olur. çok muş şey istiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Gecen gunlerde Sora'dan pro team forma almistim. Yeni yeni kullanmaya basalmistim. Bir gun telefon caldi. Girayhan beydi arayan. Aldigim formanin kollarinda silikon bant koyulmasinin unutuldugunu, kollarda deformasyon olisacagini, bu nedenle yeni forma gonderilecegini, bilgi vermek icin aradigini belirtti. Ben olayi idrak etmeye calistim. Anlatilanlarin gercek mi, kurgu mu oldugunu anlamaya calisiyordum. Hos bir sohbetin ardindan bugun yeni formam elime ulasti. Bu gorusme olmasa, benim formada bir problem oldugunu anlamam mumkun olmazdi ve bu sekilde giymeye devam ederdim. Sora'nin ticari ahlak seviyesine dikkat cekmek icin bu mesaji yazmak istedim. Buradan kendilerine tekrar tesekkur ederim. SoraTekstil iyi ki varsin.

Arkadaşlar kendime bir eldiven ve bir adet forma almak istiyorum. Kargo yurtiçiymiş. Kargo ücreti varmıdır?
Siparişlerimiz kaç günde ulaşıyor.

Bir Sora Tekstil müdavimi olarak, o eldivenlerdeki mantığı pek anlayamadım. Avuç içinde koruma olmaması çok anlamsız geldi. Bilek kısmının uzun olması da yine aynı şekilde. Saedece görüntü amaçlı üretilmiş.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Arkadaşlar kendime bir eldiven ve bir adet forma almak istiyorum. Kargo yurtiçiymiş. Kargo ücreti varmıdır?
Siparişlerimiz kaç günde ulaşıyor.
Ben sipariş verdiğim gün kargoya verdiler 2 günde geldi. 10TL kargosu görünüyor.

Bir Sora Tekstil müdavimi olarak, o eldivenlerdeki mantığı pek anlayamadım. Avuç içinde koruma olmaması çok anlamsız geldi. Bilek kısmının uzun olması da yine aynı şekilde. Saedece görüntü amaçlı üretilmiş.

Eldivenler oldukça rahat elimi tam olarak sarıyor ve normal eldivenlerin içindeki jelin verdiği fazladan doluluk hissi yok. Ayrıca söylediğiniz gibi elde görüntüsüde çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: okuyucuoptik
Ben sipariş verdiğim gün kargoya verdiler 2 günde geldi. 10TL kargosu görünüyor.

Eldivenler oldukça rahat elimi tam olarak sarıyor ve normal eldivenlerin içindeki jelin verdiği fazladan doluluk hissi yok. Ayrıca söylediğiniz gibi elde görüntüsüde çok güzel.

Jel dolgu yoksa en azından meşin tarzı dayanıklı ve yumuşak malzeme olmalı, koruma açısından.
Bilek kısmının uzun olması benim gözüme hoş gelmedi açıkçası.

300 TL verip tayt aldım. Sanki 15 -20 TL lik alışveriş yapmışım gibi kargo ücreti de aldılar. İlginç...

@Mad Buddha dün gece bende sahur vaktinde hızımı alamayınca aynı meblağa siyah beyaz premium olandan aldım 😉en azından her formanin altına kombine olur tabiki sağlık esastır, Jordan airmesh ile sora arasında kaldım, yorumları esas ve ciddiye alarak 100 lira fark vermiş bulundum, değeceğindende şüphem yok...

Regular formalardan aldım, bu fiyata bu kalitede forma gerçekten çok iyi. Formayı 3-4 kere kullandım, eleştirebilecek bir yer bulamadım ☺ Özellikle teri tutmama ve hızla dışarıya atma oldukça başarılı, ardından fermuar kalitesi, ceplerin hacimlerinin tam olması gerektiği gibi yapılışı, baskı ve renklerin de gayet hoş ve uyumlu tasarlanması benim hoşuma gitti. Siyah askılı premium taytı da oradan almıştım, hiç riske girmeyip formayı da buradan aldım 2 hafta önce. İyi ki burayı tercih etmişim. Sora candır.

Önceki siparişlerimde kargo ücreti ödememiştim. Kiminde ödemeli olmuş kiminde ödemesiz. İlerleyen günlerde bende bir kaç forma alacağım ama ilginç olmuş bu durum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Mad Buddha dün gece bende sahur vaktinde hızımı alamayınca aynı meblağa siyah beyaz premium olandan aldım 😉en azından her formanin altına kombine olur tabiki sağlık esastır, Jordan airmesh ile sora arasında kaldım, yorumları esas ve ciddiye alarak 100 lira fark vermiş bulundum, değeceğindende şüphem yok...
Siyah pembe premium aldım bende. Pedini armadillo seçtim. Üst formasını da alacaktım ama kargo 10 TL görünce canım sıkıldı almadım.

Armadillo olan taytı aldım. Girayhan bey sağolsun çok yardımcı oldu,hızlıca da geldi. Forma alacağım zaman bir sonrakinde soradan alacağım.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
@Mad Buddha
@özgür duygu
Arkadaşlar şu Armadillo pedi deneyimledikten sonra görüşlerinizi burada veya inceleme olarak yeni bir konuda paylaşırsanız yeni tayt alacaklar da faydalanabilir. Kullanmakta olduğum Sora taytın pedi Elastic HT90 bazen gün boyu süren dayanıklılık antrenmanlarında yetersiz kalabiliyor. Bir sonra ki taytta yorumlarınıza göre tercih edebiliriz.
İyi günlerde kullanın.

Geri