Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Bugün Sora Tekstilden Girayhan bey aradı. Ürünlerinin arkasında olduğunu, yapım aşamasını, yurt dışından alınan malzemelerde gösterilen özeni bana anlattı. Yanaşılan sıkıntıyı yoğunluktan dolayı takip edemedikleri için mahçup olduklarını ve memnuniyetsizliği gidermek adına yeni nesil ürünlerden gönderdiğini söyledi. Ürün göndermese bile yapmış olduğumuz konuşmanın samimiyeti ve dürüstlüğüne inanmamdan kaynaklı beni müşteri olarak geri kazanırlardı. Eğer ürün kalitesi ve yeni nesil teknoloji işi bahsettiği gibi çıkarsa 2021 sezonunu Sora domine eder gibime geliyor. Ürün fiyatları konusuna gelince; Bende telefonda bu konudan bahsettim fakat kumaşı tonla değil de İtalya dan metre ile aldıklarını öğrenince çok da bi'şey diyemedim. Zaten önemli olan ürün kalitesi ve kullanışlılığı 100 tl verip yarım sezonda elden ayaktan düşecek şeyleri kullanmak yerine 300 tl verip 3-4 sezon belki daha uzun süreler kullanılabilecek yüksek kalite ürün kullanmak daha mantıklı.
Adına sevindim, ayrıca yaptıkları jestte çok güzel olmuş. Yazlık tayt ile ilgili yorumlarını alıp şimdiden yaz kıyafetlerimizi alalım. Üstleri bilemem ama taytlar gerçekten 1. Sınıf olmuş. En önemlisi bence, aradığınızda ana dilimizde derdimizi anlatabileceğimiz birilerinin olması güzel.

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Scudo
Adına sevindim, ayrıca yaptıkları jestte çok güzel olmuş. Yazlık tayt ile ilgili yorumlarını alıp şimdiden yaz kıyafetlerimizi alalım. Üstleri bilemem ama taytlar gerçekten 1. Sınıf olmuş. En önemlisi bence, aradığınızda ana dilimizde derdimizi anlatabileceğimiz birilerinin olması güzel.
Daha tayt elime ulaşmadı. Geldiğince ayrıntılı bir inceleme atmayı düşünüyorum. Havalar fırsat verirse giyip denemek istiyorum.

Katılıyorum ve hatta arttırıyorum ilgili arkadaş muhtemelen SORA çalışanı ya da en azından Sora Fanboyu. Gereksiz bir savunma mekanizması var. Eski mesajlarda da var bu durum.

Herneyse,

Soranın 489 TL lik kışlık boostunu 3 turda denedim. Kumaş kalitesi bence güzel. Takıldığım nokta rengi oldu. webdeki rengiyle çok farklı bir yeşil tonu var. Ama yadırgayamıyorum çünkü fotoğrafını ben çektiğimde de webdekiyle aynı renkte görünüyor. :koptum: Bir de daha ikinci giyimimde sağ el bilek tarafında dikişte açılma olması canımı sıktı.
Yine de alışverişten memnunum. Tasarım olarak hoşuma gitmeyen konu havalandırma cepleri. Açıkcası kullanışlı olduğunu düşündüğüm ve göze hoş gelmeyen bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Yeni üst modellerinin kumaşıyla ilgili bilgim yok ama dhb ile aynı fiyata ulaştı. Biraz daha verip castelli almak bana daha mantıklı gelir.
Sizde de formayı giyip dirseklerinizi kırdığınız zaman ve dikiş yerlerinde bir beyazlama oldu mu? Ben evde şöyle bir deneyim dedim bedeni tam olmasına rağmen dediğim yerlerde beyazlık oldu sonra çıkartınca düzeldi açıkçası garibime gitti biraz

Kumasin esnekliginden kaynakli bir durum. Uzun sureli boost forma kulaniyorum, beyazlama, patlama, catlama olusmadi hic. Forma hergun yikaniyor bu arada

Kumasin esnekliginden kaynakli bir durum. Uzun sureli boost forma kulaniyorum, beyazlama, patlama, catlama olusmadi hic. Forma hergun yikaniyor bu arada
Peki formayı yazlık olan formanızla aynı beden de mi aldınız

Az önce sora tekstil firması yeni yıl hediyesi olarak kışlık üst giyim hediye etmişler kendilerine teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Az önce sora tekstil firması yeni yıl hediyesi olarak kışlık üst giyim hediye etmişler kendilerine teşekkür ediyorum.
Nasıl hediye ettiler ? Durup dururken mi ?

@scottrek Ben de anlamadım çekiliş falan vardı galiba instagramdan.

@Ali Eren ikisinde de medium giyiyorum bir sikinti yasamadim.

• Beğen
İnstagram çekilişine ben de katılmıştım. Yapılmış mı çekiliş? Avantadan bizde nasiplenelim.

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Sizde de formayı giyip dirseklerinizi kırdığınız zaman ve dikiş yerlerinde bir beyazlama oldu mu? Ben evde şöyle bir deneyim dedim bedeni tam olmasına rağmen dediğim yerlerde beyazlık oldu sonra çıkartınca düzeldi açıkçası garibime gitti biraz

1609349170363.png

Oha Sora Tekstil bana da hediye yollamış bugün eve gelince gördüm. İki tane kışlık forma yollamışlar. Vay be. Olum hiç beklemiyordum lan böyle bir şey. Ben de yurtiçi kargo'dan ne gelcekti ki diyordum.

Evdekiler de kızdı yine mi sipariş verdin diye :D Çok mutluyum lan şu an :Dd

Dosyalar

• 10C7A5C7-4696-4254-84C0-4D3624E17615.jpeg
    10C7A5C7-4696-4254-84C0-4D3624E17615.jpeg
    1,8 MB · Okunma: 104
  • E4685A79-616F-4352-B88E-B09CAE4A10C1.jpeg
    E4685A79-616F-4352-B88E-B09CAE4A10C1.jpeg
    1,7 MB · Okunma: 103
Herkese bir ürün yollasınlar .İpek bizim kumaş bizim değil mi?İyi reklam olur hem de 🥸😄

• Beğen
Oha Sora Tekstil bana da hediye yollamış bugün eve gelince gördüm. İki tane kışlık forma yollamışlar. Vay be. Olum hiç beklemiyordum lan böyle bir şey. Ben de yurtiçi kargo'dan ne gelcekti ki diyordum.

Evdekiler de kızdı yine mi sipariş verdin diye :D Çok mutluyum lan şu an :Dd
Güle güle kullan :) evdekiler kızmasın diye son aldığım forma ile taytı halen araba bagajında taşıyorum :)

Geri