Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Selamlar, 7 Mayıs siparişleri ulaşan arkadaş var mıdır? Bayramdan sonraya mı kaldık acaba :(
Beklemedeyim🤷‍♂️ sanırım bayram sonrasına kaldı. Fatura atıldı ama kargolandi mesajı daha gelmedi.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Scudo
Beklemedeyim🤷‍♂️ sanırım bayram sonrasına kaldı. Fatura atıldı ama kargolandi mesajı daha gelmedi.

Hala gönderilmedi gözüküyor benimki de...
Bugün verilse bile dağıtımda bekleyecektir bayram sonrasını.

Formalarim ve baselayer ulaştı bu sabah. M formalarda bir sorun yok tam olması gerektiği gibi. Baselayer L alsam olur muymus acaba dusundum biraz fazla oturdu ustume ama bakalim deneyip gormek lazim.

Fatura mailini kargolanınca atıyorlar sanki. Gereksiz klasörüne bir bakın benim kargolandı maili oraya gelmişti.

Hala gönderilmedi gözüküyor benimki de...
Bugün verilse bile dağıtımda bekleyecektir bayram sonrasını.
Mail geldi şimdi kargolamislar ama dediğiniz gibi bayram sonrasına kalır gibi acelesi yok

Bende cuma günü sipariş vermiştim bugün elime ulaştı ürünler, darısı bekleyenlerin başına.

Selamlar, 7 Mayıs siparişleri ulaşan arkadaş var mıdır? Bayramdan sonraya mı kaldık acaba :(
Benim tayttanda haber yok:komik: sanırım hazır elde olanları gönderdiler bir arkadaşın taytı ve windstooper geldi bugün,bizimkiler elde yok üretimde sanırsam.

Benimkiler de geldi. Formaları, Decathlonun formalarından çok daha güzel ve kaliteli buldum. Üstelik uygun fiyatlı. Taytı denemek istiyorum ama yasaklar...
IMG_20210511_172035.jpg

Benimkiler de geldi. Formaları, Decathlonun formalarından çok daha güzel ve kaliteli buldum. Üstelik uygun fiyatlı. Taytı denemek istiyorum ama yasaklar...
263667 dosyayı görüntüle
Kırmızı formayı kullanıyorum. Gayet memnunum. Hem çok esnek hem de hava geçirgenliği yüksek bir kumaşı var. En iyi kısmı da rengi :D

1620746754851.png
Bugün Pro bib taytım geldi :) 184 Boy 82 kilo ile L beden şuanlık bir sıkıntı yaşatmadı yarım saatlik bir deneme sürüşüne çıktım Jel dolgulu taytı çok rahatttı, uzun turlarda da performansının iyi olacağını düşünüyorum. Bundan önceki taytımla arasında dağlar kadar fark var gerçekten malzeme kalitesi açısından başarılı buldum. Basen 100 cm bu basen ile XL beden alacaktım fakat Soranın instagram sayfasında sorduğumda M beden fit L beden ise rahat olacağını söylediler. Aynı bedene sahip başka birine sordum L bedende sıkıntı yaşamazsın dedi dediği gibide oldu XL alsaydım kötü mü olur belki olmazdı ama tam aero dinamikliği vermeyebilirdi.(Sadece bant bölgesi yani dizin üstündeki kısım biraz sıkıyor gibi geldi başta fakat onda da sürüşte çok sıkmadı bacaklarımı) Yani sonuç olarak alacak kişilere tavsiyem Soranın instagram sayfasına mutlaka beden ölçülerini sorun çünkü beden tablosuna göre bana XL beden uyuyordu.

Kargom geldi, güzel bir bayram hediyesi oldu:hhhhhh:

Kırmızı forma olmazsa olmaz dediler, o da oldu ✌

Gelen ürünleri daha denemedim ama Sora'nin ürün ambalajlarını çok beğeniyorum. Gerek kilitli poşeti gerekse kutulu ambalajı... daha içindekilere bakmadan bile güzeldir güzel diyorsun.

IMG_20210511_180513.jpg

Aero kesim forma giyiyorsanız baselayerın çok gerekli olmadığını hatta yaz sıcaklarında insanın ruhunu daraltacağını düşünüyorum. Forma zaten vücudu tamamen sarıyor, bir katman daha ne kadar gerekli?

Denedikten sonra tam yorum yapacağım. Ama üst üste 2 forma hissiyatı verdi.
o sizi darlayan katmanın değeri aslında terlediğinizde veya vücudunuz aşırı ısındığında anlayacaksınız. vücut boştayken ağırlık yapmasının sebebi de bence alışmamış olmanız.
terleyince yapışan, ağırlık yapan ve ıslaklık hissi veren formadan kat kat daha iyi hissediliyor.

Geri