Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Scudo
bende bu ikiliyi sipariş verdim. aslında boost+ berceste beyaz formayı da alacaktım da bütçe fazla zorlanacak. kendimi dizginledim. bu sora dan ilk siparişim, ürünlerin kumaşını beğenirsem ileriki zamanlar da beyaz berceste yi de alırım

sora bisikletforum.jpg

@necmeddin Abi decathlonun m beden forması bir tık büyük geldi. Biraz da yapışsın, estetik olsun istiyorum. :D S beden 2 tane sipariş verdim bakalım. İnşallah bayrama kalmaz. :)
Paşam bir bisikletli olmaktan , birde karizmadan taviz verme. :harika: En büyük yatırım bedene olan yatırımdır. Dinç vücuta giydiği yakışacak. Allahtan ben çocuğa 9 yaşındayken almıştım. Şimdilerde beyim kendi dilediğini seçiyor. Kışın beyaz ayakkabı aldı , çamur oluyordu sürüş sonrası erinmeden temizliyordu.:) Oğlumun Sora formaları benim formalardan kaliteli . Alacak arkadaşlar düşünmeden alabilirler.
183 61kg S giyiyorum
Oldum olası çıt kırıldımları ve zayıfları sevmem zaten.:koptum:

Kargo konusunda malesef cok yavaslar.

Bazı ürünler sipariş üstüne imal ediliyor. Stoktan gönderim olmayabiliyor. Ona rağmen hızlı gönderiyorlar diyebilirim.
Bedeni dalgınlıkla xs aldığım ürün için iletişime geçtiğimde çok hızlı dönüş olması sorunun çabucak çözülmesi de memnun etti.
Umarım bozmazlar ve fiyat dengesini de yakalarlar.

1620369512980.png

Yapılan indirimden faydalanarak bir adet tayt aldım. Firmaya bir önceki indirimi kaçıran bizlere bu imkanı tanımış olmasından ötürü teşekkür ederim. Yeni taytların yanı fileli görünüyor acaba nasıl olacak?

Kargo konusunda malesef cok yavaslar.
Belki seni mahçup etmek için hızlı gönderirler bu sefer:) Göndermezlerse de napalım bekleyeceğiz. Jordanred'den aldığım son taytın 22 günde falan gelmesi sonrası çok şaşırmam.

Fırat hocam size bu aqua zero hakkında bir sorum olacak, ben de satın almayı düşünüyorum. Yıkamaya bağlı olarak kumaş bu su itici özelliğini yitirdi mi hiç?
Firma daha teknik bir cevap verebilir belki ama ben kullanici olarak yorumlayayim. Kumasin uzerindeki katmandan degilde yapisindan dolayi aqua zero olarak ifade ediliyor sanirim ama zero luk bir durum yok. Ancak ciseleyen yagmurda destek olabiliyor, sagnak yagmurda etkili bisiklet taytinqa hic denk gelmedim. Hafif yagmurlu, kis suruslerimi boost+ ust ve aqua zero alt ile gerceklestiriyorum ve konforlu kaliyorum. Yagissiz kis suruslerinde 0, -1, -2 bayagi kurtarici oludu. Sagnak yagmura kesinlikle cozum bulamadim. Uzattim ama, northwave goretex ayakkabi aldim sagnak yagmurda ayagim kuru kalir diye o bile yagmur suyu gecirdigi icin ugrasmamaya karar verdim. Islanmak kaderde var.

• Beğen
Tepkiler: onurcakmak
instagramdan paylastilar

Dosyalar

• 40122ED9-ECD7-4520-9777-0BC43490F73E.png
    40122ED9-ECD7-4520-9777-0BC43490F73E.png
    180,4 KB · Okunma: 86
  • Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
@Fırat İler çok teşekkür ederim yanıtınız için. Siparişimi dün gece verdim, benim de tercihim Aqua zero oldu

@vusalazeroglu 8 Mayıs’tan sonra verilen siparişlerde bu geçerli olacakmış, bizi etkileyen bir durum olmaz inşallah.

İndirimde emeği geçen dostlara selam. Valla iyi yedik :)

95516D35-1E9B-49F8-AB08-AD3B4D6ED7A6.jpeg

İndirime vesile olana da yapana da teşekkür ederim. Bende faydalandım bu indirimden iyi oldu .:)

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Yapılan indirimden faydalanarak bir adet tayt aldım. Firmaya bir önceki indirimi kaçıran bizlere bu imkanı tanımış olmasından ötürü teşekkür ederim. Yeni taytların yanı fileli görünüyor acaba nasıl olacak?

Sizin aldığınız fileli değil, fileli olan Pocket modeli.

Geri