Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Bana da aynı şeyi whatsapp dan yazdılar. Bende "Siz bilirsiniz" dedim. ☺ Geçen sene de aynı muhabbet yaşanmıştı. O yüzden çok uzatmadım. Sizce en çok alışveriş yapan müşteri mi? Yoksa 365 günün 4'te 3'ü bisiklete ürünlerini kullanarak binen bir müşteri mi? Buraya en son bana hediye kodu geldi yazan kullanıcının yaptığı km ile senin benim yaptığım km'yi karşılaştıralım. Şimdi ne alaka demeyin. KM demek ürünü kullanmak demek. KM demek üzerindeki ürünü çok fazla diğer bisikletçinin görmesi demek. Yahu her neyse. Kendi yazılımsal algoritmaları üzerinden yürüttükleri satış politikaları. Ben sadece mesleği "Pazarlama & Reklam" olan birisi olarak değerlendiriyorum. Belki de ben olsam öyle bir politika izlemeyeceğim için bana yanlış geliyor.

Markalar biz fakir kullanıcıların reklam değerini çok da göz önünde bulundurmazlar diye düşünüyorum. Ama bisiklet kullanıcılarının çokça takip ettiği bir youtuber. birşey fenomeni vs falan iseniz dediğinizde haklı olabilirsiniz. Ama benim bildiği sadece Madbuddha sınız.
@Thracian Açıkçası ben de dbhtan çok memnunum. Sora'nın ürünlerinden memnunum ama kalite olarak halen onun düzeyinde değil diye düşünüyorum ama yakındır. Fiyat avantajı sunamıyorsa ve yerli malılığını umursamıyorsanız dbh iyidir.

@Adil ÜNALDI ifademi lütfen yanlış anlamayın. Madbuddha hayranı olarak küçümsemem mümkün değil. :)

Scudo
Markalar biz fakir kullanıcıların reklam değerini çok da göz önünde bulundurmazlar diye düşünüyorum. Ama bisiklet kullanıcılarının çokça takip ettiği bir youtuber. birşey fenomeni vs falan iseniz dediğinizde haklı olabilirsiniz. Ama benim bildiği sadece Madbuddha sınız.
@Thracian Açıkçası ben de dbhtan çok memnunum. Sora'nın ürünlerinden memnunum ama kalite olarak halen onun düzeyinde değil diye düşünüyorum ama yakındır. Fiyat avantajı sunamıyorsa ve yerli malılığını umursamıyorsanız dbh iyidir.

@Adil ÜNALDI ifademi lütfen yanlış anlamayın. Madbuddha hayranı olarak küçümsemem mümkün değil. :)
İyi de Noyancım. Zengin kullanıcı zaten Sora giymez ki. Gider RAPHA alır, başka marka alır. Youtuber olayına katılmıyorum. Onları genelde küçük yaş kitlesi izliyor ve zaten bu kesim de maddi özgürlüğü olmadığı için müşteri portföyü değil.

• Beğen
Tepkiler: enzo
Zenginin tercihi konusunda katılıyorum.
Bisiklet camiası da çok büyük sayılmaz ve Yotube'da takılmak istediğinde izleyebileceğimiz kişiler de belli. Bir noktada pasta da büyük olmadığı için reklamın değeri de çok mühim olmuyor. Ne yapsak kardır derler.
Sora müşterilerini küstürmeme konusunda daha gayretli olmalı bence de. Kod olayında kimlerin hangi şartta kazanabildiğini ifade etmiş olsaydılar iyiydi. Ya da belkide daha değişken esnek birden fazla kupon tanımlayabilirlerdi. Belki burayı okuyup sonraki promosyonlarında dikkate alırlar.

adamlar siteden benim üyeliği silmiş galiba. Daha önceden yaptığım alışverişler falan gözükmüyor. Neden gelmedi bana kod diyorum yok şöyle yok böyle yok son bir yıldaki alışverişe göre diyor. Jordanred den almayı düşünüyorum.

Bu üst baya güzel görünüyor bundan sipariş verebilirim. Fiyatlar gayet uygun.

Sora : 1.250 TL
Jordanred : 800 TL

Aradaki Fark: 450 TL (Bu da bir tayt daha alınabilir demek)

Aero Kırmızı Bisiklet Forması - Aero - Kısa Kol
Siyah Bisiklet Taytı - Askılı Kısa - Airmesh Pedli

279269 dosyayı görüntüle279270 dosyayı görüntüle

279271 dosyayı görüntüle279272 dosyayı görüntüle
1 yıldaki alıma mı bakıyorlarmış? Ne kadar komik bir savunma. 1 yıl içinde sürekli alım yapan kişi zaten kodu umursamaz zira sene içinde onca alışveriş yapıyorsa maddi durumdan sorunu yok demektir.

Böyle birsey yapıyorsa tüm müşterilerine karşı yapmasi gerekir. Her yıl forma tayt vs almıyoruz ki. Aslında Müşteri olsun veya olmasın herkese karşı yapsa böyle bir indirimi herkes faydalansa daha da güzel olurdu. Mevcut müşteriye ek yeni müşterileri de olurdu.. Sağlık olsun diyelim

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Arkadaşlar Jordanred ile iletişime geçmeye çalışıyorum. Bakalım; Bisikletforum üyelerine özel bir indirim kodu falan alabilirsem sizinle hemen burada paylaşacağım.

Bu bir indirim kodu değil yılbaşı hediyesidir, Yeni yıl indirimi %15 herkes için geçerlidir.
Sistem hediye dağıtımında web sitesi etkileşimi ve 2021 yılı içindeki alışverişlere dayalı olarak rastgele gönderim yapar. Üşenmedim soraya sordum bu şekilde cevap yazdılar. Yine şans kapıyı çalmadan gitti.

Bu bir indirim kodu değil yılbaşı hediyesidir, Yeni yıl indirimi %15 herkes için geçerlidir.
Sistem hediye dağıtımında web sitesi etkileşimi ve 2021 yılı içindeki alışverişlere dayalı olarak rastgele gönderim yapar. Üşenmedim soraya sordum bu şekilde cevap yazdılar. Yine şans kapıyı çalmadan gitti.
O zaman önümüzdeki yıl üyelik girişi yaparak her akşam sepete 1-2 ürün atıp satın almadan bekletin iki üç gün sonra silin ve yeni ürünler ekleyin. Madem olay etkileşim. Daha üyelik bilgilerini yeni sisteme taşıyamıyorken kalkıp site üzerindeki etkileşimi nasıl ölçümlüyorlar o da ayrı bir konu. 🤣 🤣

O zaman önümüzdeki yıl üyelik girişi yaparak her akşam sepete 1-2 ürün atıp satın almadan bekletin iki üç gün sonra silin ve yeni ürünler ekleyin. Madem olay etkileşim. Daha üyelik bilgilerini yeni sisteme taşıyamıyorken kalkıp site üzerindeki etkileşimi nasıl ölçümlüyorlar o da ayrı bir konu. 🤣 🤣
Aynen bu fikir çok mantıklı, bekle bizi Sora bütün indirim kodlarını almaya geliyoruz, donanım haber ölücüsü gibi olacağım

Bana da gelmedi. Bu sene içinde alışveriş yaptım. Herhalde alışveriş sayısı veya harcama miktarına bakıyorlar diye varsaymıştım. Bir kışlık tayt aldım ben sadece.

Yeni çok alışveriş yapan değil alışveriş yapmayana yönelik kupon olmalı. Ben yazlık forma aldım kışlık ürün almadım. (Yalana yalana baktım fiyatlar yükselirken) Yakında kışlık ürün almış kişiye kupon vereceklerine kışlık alışveriş yapmamış kişiye verseler ya kuponu. :)

Yeni çok alışveriş yapan değil alışveriş yapmayana yönelik kupon olmalı. Ben yazlık forma aldım kışlık ürün almadım. (Yalana yalana baktım fiyatlar yükselirken) Yakında kışlık ürün almış kişiye kupon vereceklerine kışlık alışveriş yapmamış kişiye verseler ya kuponu. :)
Reis sen kışlık işte yeter ki, burdan bulurum ben sana hem Sora'ya göre daha ucuz ve kaliteli olacağı kesin. 🙂

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Kral adamsın ama hep bize olmaz başka arkadaşları da düşünmek lazım 😂
isteyene alırız kimseyi ayırt etmedik ki :) Ne demiş Nasreddin hoca. Parayı veren düdüğü çalar.. :komik: Ne lazım sen onu söyle hazır indirimler başlamışken ona göre bakayım ben burada

Hem ht90 hemde armadillo tayt kullanıyorum. Eğer uzun km'ler ve saatler sürüş yapmıyorsanız. Ht90 yeterli seviyede. Ama belirgin seviyede armadillo daha konforlu ve rahat hissettiriyor. 6 saatten sonra ht90 ile artık ağrı hissederken armadillo ile hissetmedim. Ama aralarında açıkcası fiyat olarak çok fark yok. En fazla sürüşünüz 100 km ise gerek yok ama bir tık üstüne çıkıyorsanız konfor açısından bence armadillo almaya değer.

Kur 8'den 12'ye dusunce ciddi avantaj olustu tabi😄

Bu düşüşten ben mağdur oldum. Kur inmeye başlayınca uzun zamandır takip ettiğim aliexpres gözlüğüne yapıştırdım siparişi. Tabi acele ettik, bilemedik. Bir kaç gün sonra terste kaldık kurdan. Daha çok indi. Nebati bakanımızı dinlemedik.

Geri