Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sorunlu gözlük Takası... Ç.Z.A ile...

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Öncelikle merhaba arkadaslar...

yaşadıgım bi olayı sizlerle paylasmak istedim... istedim ki sizde aynı kişiden benzer seyler yasamayın....
Çağlayan Zeki ablak adlı forum üyesinden bi gözlük ile takas ettim bendeki specialized gözlügü... anlasmamıza göre kargo ücretlerini herkes gönderirken ödeyecekti . ben gönderdim ödedim. ama o naasıl yaptırdıysa artık ptt ile alıcı ödemeli yollamıs... onu da geçtim... gönderdigim gözlük specialized in orjinal gözlügü.
her neyse bana gelen gözlük sözde orjinal. resimler on numara görünüyor..

kargoyu teslim aldım... 2 kere ücret ödeyince zaten canım sıkıldı hemen...
actım acmasına paketi ama gözlük isyan ediyor. gözlüğün burunlugu cıkarılmıs 2 cam arası dağlar kadar açık. yüzüme taktım yere düşüyor.. sol kulpu vida yerinden kırık. adeta deliye döndüm... ( çoluk çocukla alışverişin sonu... )

sonra yemegimi yedim sakinleştim... telefondan arıyorum ama cevap yok .ondan sonra msj attım arkadasa pardon çocuga...bi süre sonra cevap geldi ben onu düzgün gönderdimde bende iyi oluyordu da. bide takmıs aldıktan sonra iyi olms yüzüne... burunlugu olmayan gözlük nasıl dursun yüzde...
dedim ya bunun burunlugunu gönder ya da gözlügümü geri gönder. . . Gelen cevap insalk dışı...

--- Dostumm ! Resimlere daha dikkatli baksaydın...
gözlügü göndermem de sana gönderdigim gözlügü aldıgım arkadasla burunluk için tartısmaya girerim senin için... iyi baksaydın resimlere ben bilmem...

Gelde sövme Arkadaş böle iyi aile çocuklarına... gözlük gitti tamam yapacak bisey yok ama dediği laflar insanın kanına dokunuyor...100 liralk şey. ne beni fakir eder ne de onu zengin... Allah'a havale ediyorum bu çocugu...Diğer tarafta iki elim yakasında olur... Bi arkadasımda bununla km saati takas etmişti kargosu gelmek üzere inş o da aynı sorunu yaşamaz . bekliyoruz bakalım... sizde dikkat edin baska kimsenin canı yanmasın...

Scudo
acaba ilan linkini verebilirmisiniz yada çza nın profil linkini

@Çağlayan Zeki ABLAK

bak çocuk ...

sen gözlük görmemişsin ömründe. bazı gözlüklerde burunlk o kadar da belli olmuyor. resımlerde gayet güzel görünüyor. burunlk benım aklımın ucundan bile gecmedi ...
madem sen biliyordun olmadıgını niye söylemedin. hakarete gelince az bile saydım... ben ögrenci halimle ne çekiyorum onu kazanmak için... gözlügü gönder diyorum resımlere baktın göndermem artık diosun... üste cıkıpta daha fazla bnm cnımı sıkma...

@Çağlayan Zeki ABLAK

bana facebooktan msjları actırma şimdi... resımlere dikkatli baksaydın diyen babam mı ?

kargo işine gelince ptt ile dedik herkes kendi kargosunu ödeyecek dedik. ptt ile nerde görülmş alıcı ödemeli gönderildigi. kasıtlı yapıosun. yanls oldu diosun..

MEHMET ŞER kardesımle km saati takas etmişssin az önce konustuk. ona da aynı seyi yapmıssın. gelsin sölesin o da aynı şeyi...

gözlük senin olsn . için rahat olabilir... diger tarafı var bunun bide.

istedim hesap numaranı verdin mi kargoyuda ödemek için ben öyle aldım o gözlüğü fotoğrafını paylaştım gösterdim sana tama dedin adres biligilerimizi verdik ve kargo işlemini bitirdik...arkadaşlar kırılma işini kendisi yarattı son yazdığı mesaja bakın lütfen...

ikinizin kargosunu aynı anda gönderdiğim için bi karışıklık oldu orada hesap numarasını istedim mehmet abidende yarın göndereceğim konuştuk zaten mehmet abiyle sağolsun anlayışla karşıladı..

@Çağlayan Zeki ABLAK

resmini çekip gösterrim sana çocuk... napcam len ben 5 lira parayı gözlük gittikten sonra. ben sen degilim karı gibi kıvırcam yalan söylücem bilen bilir beni... ya sen kırık gönderdin ya da kargoda kırıldı ben bana gelene bakarım...

ptt ye sordm alıcı ödemeli kimse gönderemez dedi... artk subede ki görevliyle anlastın mı naptın... mehmet e de aynı seyi yaptn. onda da mı yanlslk oldu...

@Çağlayan Zeki ABLAK

kargo parasını gectım ben cocuk... gözlügün durumundan bahsediyorumm...

bide geri göndermem diosn. göndersen hersey bitcek...
neyse olurda düşersen bsiikletten o gözlügün camı girsin gözünee inş...

vize haftası çok canımı sıktın...

basbaya iki kişiye kazık atmışsın başka ne bahane arıyosun zaten açtığın konuları mesajları inceleyince kim olduğun anlaşılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Koç
Rezillik adeta..O deil birde gönderdiği gözlük çakma, Çoluk çocukla iş yapılmaması gerekiyor sonuçta..Keser döner sap döner Gün olur devran döner. Haksızlığa hiç gelemiyorum Kahretsin ....

Bu çocuğu forumdan uzaklaştırmak gerekiyor. Resmen süne zararlısı. Hem çocukça konuşuyor hem de yaptığı iş pis. Madem karşı taraf memnun olmadı gönder gözlüğünü. 5 lira kargo parasını bile vermemiş. Çok iyi bi küfür edilirdi de şu çok sevdiğim forumdan ayrı kalmak kötü olur...

@Emre Akyıl

en kötüsü o işte abi.. göndermiyorda 5 lira kargo parasına takmıs...
bide

-- ben o gözlügü almak için cok ugrastım diyor. cok konustum senle göndermem diyor...ne deyipte takcam onu gözüme bilmiyorum.

20 liralk pazar malını göndermiş bana...

Adam olan, "eğer gönderdiğim gözlükten rahatsızsanız, geri gönderdin. Ben de sizin gözlüğünüzü gönderiyorum" derdi.

Yaptığın sadece terbiyesizlik. Böyle ticaret olmaz.

Malesef forumda alışveriş yapılacak insanlara dikkat etmek gerekiyor,sizede tam çocuk gelmiş kötü olmuş,100 liralık gözlük zaten keşke takasa girişmeseydiniz.. Böyle insanlar arkamızdan kuyu kazarlar sonrada bahane atarlar.. geçmiş olsun cengizhan kardeşim..

Ben diğer forumlarda da bunu tecrübe ettim. Aynı şehirde olmadığınızda alışverişi referansı çok iyi olan biriyle yapmalısınız. Çünkü sorun olduğunda karşı tarafa ulaşılamıyor. Hele ki yaşı küçük ÇOCUKlarla asla yapmayın, sonu böyle çocukça bir hareketle bitebiliyor. Bence üstelemeyin daha da sadakanız olsun. Günün birinde çıkar nasılsa ondan...

@Çağlayan Zeki ABLAK

Çağlayan, sana bir süredir gıcığım iyi biliyorsun.Senın gibi çoluk çocukla muattab olmuyorum zaten,fakat haksızlık oldumu babamı bile tanımam..Askere gitmeden bana bir çılgınlık yaptırtma ! Adam ol Erkekliğe yakışanı yap, O gözlüğü sahibine gönder, kii bi durum tatsızlıklar YAŞANMASIN ...:boese157:

Geri