sagol emre kardesım... geçte olsa anladım , o çocuk laftan anlamaz... üste cıkmada zeytinyagı fıss kalır valla...bundan snra bisey mi alcaksınız malı alın 40 gün bi kontrol edin sonra parasıını verin... Buda bana ders olsun...
Dostum istenmeyen alış-verişler benimde başıma geldi,Haksızlıga uğramak nedir çok iyi bilirim..Haksızlığı yapan çevremde ise,telafisini yapmak bize düşer.. Tatlı dille bu sorunun çözülmesi ümidiyle,Saygılar.
cocuk...
benım kargo senınkınden bir gun sonra cıktı. ama benım kargo cıktıgında senın kargo gelmemişti... yanls adres vermıssın. gnderdıgın adres yanls olnca adamlar bulamamıs. kod da tanınmıyor die cıktı. bugun sabah gıttım aldım...
caşlayan çok ayıp senin yaptığın şimdi emre paylaştı olmaz böyle bir şey fare olmadan çuval delmeye kalkma mersinin adını kötüye çıkarma mersinde yoksa kimsyle işin dönmez hemen yaptığın hatayı telafi et bu hatayı düzelt başka bir şey söylemiyorum haa birde arkadaştan özür dile ayıp olmasın
mehmet abi adama gözlüğün fotoğrafını gösterdim tamam gönder dedi adresi alıp kargoya verdim burunluğu yoktu zaten fotoğraftada gözlüğün kargo ulaştıktan sonra bana caz yapıyor gözlüğü aldığım kişiyi sen tanıyorsun zaten abi özelden yazarım hiç bir sorunu yoktu gönderdiğim gözlüğün gözlük kırık felan bişeyler diyince ortalık karıştı şimdi bana caz yapıyor...
eyvallah kardesım... ama geregi yok... aklı sıra kodları gonderip üste cıkacak ama yine çaktı...
kargo dün gönderdim ben. onun kargosunu bugun aldım... herseyi yalan... bu arada 2. el aksesuar bölümünde küfür ettim azck kusura bakmayın arkadaslar...
bak caglayan . kodları kendın yazdın zahmet ette bi bak. ne gondermısım ne zaman almısım . lak lak edip durma. gözlügün burunlugunu fark etmedim diyorum sana. sende insanlk yapıp bunun burunlugu yok die neden demiyorsun... gözümden kacmıs. kacamaz mı sende bunu fırsat bilip salladın gectın bize. sen saglm mı gndrdn kırık mı gönderdin bilmem. kargoyu yaptıgın paket kücük ıncecik bi kutu. SHİMANO PEDAL KUTUSU. bide naylon posete koymussun. kargo eziliyor öle . kargodada olms olabilir. benım üzerinde durdugum konu o degil tam olarak. burunluk meselesi . taktım diyorsun .resmen yalan söylüyorsun. ben gözüme takıyorum düşüyor. bende düşmüyor diyorsun . o zaman sen koca kafalısın ki düşmüyor. geri göndersen gözlügümü bunların hiç biri olmazdı . bana en cok koyan .
---- o gözlügü alabilmek icin cok ugrastım , cok konustum senle geri göndermem. bu lafın oldu. sonra hakaret hakaret ... az bile . ENAYİ DEGİLİM BEN DOSTUM...
Arkadaşlar konunun kilitlenmesini yada silinmesini istemiyorsanız lütfen kelimelere dikkat edelim.Argo ve küfür olmadan istediğiniz kadar tartışabilirsiniz.Zaten anlayan konuyu anlamıştır....
Resimde ürünün kusuru veya eksikliği anlaşılmayabilir. Açıkça belirtilmeli ,fotografını gördün dikkat etseydin demek kazık atmakla eşdeğerdir. . Umarım ürünü geri göndererek hatanı telafi edersin.