Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sorunsuz alış-veriş yapanlara teşekkürlerimiz...

@Yusufclp Eyvallah abi. Bence çok memnunum bisikletten. Hiç sanmıyorum ama inşallah bende senin kadar temiz bakabilirim :)
Bu arada yeni bisikletini alınca bir turlayalım. Uzun, kalabalık ve bol bisikletli sahilimize beklerim.

@volkan günendi Bu arada bol bisikletten bahsetmişken, ondan daha bol motorları da unutmayalım.

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
Scudo
Mervan Kızıl'a sorunsuz alışveriş ve paketlemedeki özeninden ötürü çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Muhammet Ali Doğan, Cemali Avcı, Barış Şen, Ferhat Fırat, Süleyman Çakır, Halil Fatih Akbaş ve Kartal Erdoğan isimli arkadaşlarla birkaç alışveriş yaptık. Daha doğrusu onlar sattı ben aldım :D Bir de üstüne pek memnun kaldım :) Kendilerine teşekkür etmişimdir, bir de buradan yazmak istedim.

Küçük de bir not ekleyeyim: Yıllardır forumdan alışveriş yapıyorum, liste ciddi şekilde uzayıp gidiyor. Fakat son bir yılı kastederek yazdığımı belirteyim.

@mithgor , @Sertaç beyler ile alış verisim oldu ama Sertaç bey gerçekten ticareti sonuna kadar özenle yapan bir kişi gerek üslubu gerek ilgilenmesi gerekse verdiği güvenle de çok başarılı.

@9magiko aynı şekilde size de teşekkürler:harika:

@Yunus M.
bende size teşekkür ediyorum şimdiden :D anladın sen onu keh keh sago kaf kef

@mariokaldato
Rica ederim abi ne demek. birde vakit bulup gönderebilsem :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ne demek beğendiyseniz hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
Geri