Emre Gözütök'e, gerek satış öncesi mesaj/telefon trafiğinde anlayış ve yardımları için, gerekse kargo vb. için çok teşekkür ederim.
İlanda görülen ürünün (Schwalbe Cx Comp 2.0 lastik) aynısı sorunsuzca elime geçti.
Sevgili Doğukan Aksu'dan aynakol satın aldım, sorunsuzca elime ulaştı. Her şey belirttiği gibi temizdi ve üstelik çok iyi paketlenmişti.
Kendisine buradan teşekkür ederim.
"Cüneyt Hocaoğlu" abimizden kask satın aldım, İlandaki ürün eksiksiz ve hatasız elime geçti. Gösterdiği ilgi ve alaka için kendisine çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Bugün elime geçen Fuji FS bisikletimi almamda her türlü kolaylığı gösteren,
ödemede bir takım aksilikler olsa da anlayışlı davranan Fatif abiye (fatih çifçi) yardımları için çok teşekkür ederim.
Ayrıca doğum gününü bir defa da burdan kutluyorum.
halil ercins den aldığım heybe elime çok hızlı bi şekilde ulaşmıstır. benden kaynaklanan ödeme problemindeki iletişim bozukluğu konusundaki anlayışından dolayı da kardesime çok teşekkür ederim..
Turan Kelleci adlı üye ile salcano astro kadro alışverişi sorunsuz gerçekleşti kendisine gerek cevapsız bırakmadığı çabuk mesajları gerekse dürüstlüğü için teşekkür ederim
Hem görünüm hem de işlev olarak sorunsuz XTR ön ve arka attrıcıcılar için Erdeniz Çetiner'e ve yine sorunsuz, pırıl pırıl XT rotolar için Fethi Aktunç'a hızlı gönderileri ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.
Erendiz Çetiner arkadaşımızdan bir müşterimiz için almış olduğumuz SLX aynakol seti kusursuzdu ve paketlemesi çok güzeldi.Erdenizden gözünüz kapalı alış veriş yapabilirsiniz.
Öncelikle iyi niyet, daha sonrasında sorunsuz bisiklet ve satış öncesi ve sonrası yardımları için Bülent KARA arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Hiç sorun yaşamadan gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Edirne ye selamlar...