Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Soulrider'dan Hazır Kadro - Yılkı

Scudo
@Pawcraft Ön tekeri sökmek için nasıl bi yöntem uyguluyorsunuz? O şekilde bi maşayı ilk defa görüyorum

göbekleri de ayrı oluyor sanırım değil mi

Hic bi tane olumsuz yönü yada begenmediginiz bir seyi yok mu yav bu Soulrider pisikletlerinin ? Kisiye ozel diye kullanicilar acaba gordukleri bir olumsuzlugu dile getirmek istemiyorlar mi ?

Hic bi tane olumsuz yönü yada begenmediginiz bir seyi yok mu yav bu Soulrider pisikletlerinin ? Kisiye ozel diye kullanicilar acaba gordukleri bir olumsuzlugu dile getirmek istemiyorlar mi ?
Bisiklet değilki abi sadece kadro, zaten columbus borudan senin istediğin renklerde senin boyuna göre yapıyor, olumsuzluğa yer kalmıyor .

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Bisiklet değilki abi sadece kadro, zaten columbus borudan senin istediğin renklerde senin boyuna göre yapıyor, olumsuzluğa yer kalmıyor .
@mariokaldato valla bu yilki hazir zaten bana ozel de degil geometrisi ama gokay'in dedigi gibi zaten ne istedigini bilerek gidiyorsun celik kadro aliyorsun. Adam isinin ehli bu isin yuksek muhendisi memnun olmayacak bir durum yok. Komponentleri zaten ben verdim.

Vites telleri asagi inerken normal mi?

Yılkılar halen 5500 tl, 2019 da da aynı fiyatmış..(Eğer güncelleme unutulmadıysa)
Liste fiyatı vergi hariç olması lazım. Geçen sene 5000 TL'ydi diye hatırlıyorum. 2019'da yazan arkadaş maliyetinden bahsetmiş.

Doğru..
Zaten tekrar baktım, jant fren 6250 TL olmuş.. 5500 TL gördüğüme emindim halbuki :) neyse bu da not düşülmüş olsun..

Set var. Yan parçalar var. Jant seti bu seneye.. Kısmetse kadro 2 seneye 😀

Geri