trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.280
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Allah rızası için mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine toplam maliyetleri de yazıverin ona göre hayal kuralım.
Rival 1 42T 11-42 Groupset
DT Swiss ER 1400 Wheelset
Columbus Zona Tubing
216436 dosyayı görüntüle
216428 dosyayı görüntüle216429 dosyayı görüntüle216430 dosyayı görüntüle216431 dosyayı görüntüle216432 dosyayı görüntüle216433 dosyayı görüntüle216434 dosyayı görüntüle216435 dosyayı görüntüle
bu sabah bolca çamurlandım sonra döndüm senin asssaver'lara baktım fotolarından planlar yapıldıÇamurun, yokuşun eksik olmasın. Güle güle kullan
@Pawcraft Ön tekeri sökmek için nasıl bi yöntem uyguluyorsunuz? O şekilde bi maşayı ilk defa görüyorum
Bisiklet değilki abi sadece kadro, zaten columbus borudan senin istediğin renklerde senin boyuna göre yapıyor, olumsuzluğa yer kalmıyor .Hic bi tane olumsuz yönü yada begenmediginiz bir seyi yok mu yav bu Soulrider pisikletlerinin ? Kisiye ozel diye kullanicilar acaba gordukleri bir olumsuzlugu dile getirmek istemiyorlar mi ?
@mariokaldato valla bu yilki hazir zaten bana ozel de degil geometrisi ama gokay'in dedigi gibi zaten ne istedigini bilerek gidiyorsun celik kadro aliyorsun. Adam isinin ehli bu isin yuksek muhendisi memnun olmayacak bir durum yok. Komponentleri zaten ben verdim.Bisiklet değilki abi sadece kadro, zaten columbus borudan senin istediğin renklerde senin boyuna göre yapıyor, olumsuzluğa yer kalmıyor .
Benim de o şekilde teller Çapraz takılı sadeceVites telleri asagi inerken normal mi?
19070 Numaralı Yılkı'ya detaylı bakıyoruz...
Liste fiyatı vergi hariç olması lazım. Geçen sene 5000 TL'ydi diye hatırlıyorum. 2019'da yazan arkadaş maliyetinden bahsetmiş.Yılkılar halen 5500 tl, 2019 da da aynı fiyatmış..(Eğer güncelleme unutulmadıysa)