Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Space bisiklet tasarımı

Scudo
Bence iki bisijlete de hed gitmiş.Gec oldu cevap biliyorum ama diyeyim ikinci hed daha güzel.Ellerine sağlık ayrıca, süper olmuşlar

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
jantlar renkleniyor.
jantt.jpg

Öncelikle herkese merhabalar :). Şimdi eski çizimlerime bakıyorumda gerçekten çok amatörceymiş:D. Gelelim şimdi konumuza 2017 bitiyor ve 2018 e giriyoruz. İçimdeki tasarım isteğini daha profesyonel hale getirmek için elimden geleni yapiyorum. Okulumuzdada verilen kurslara katılarak kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Evet artik solidworks kullaniyorum. Program çok daha profesyonel ve kaliteli işler için oldukca ideal. Amann yine paintle çizer gibi cizecek dediginizi duyar gibiyim ;). Başlayalım...
İlk olarak marka ve logo tasarımiyla ise basladim. Amacim fabrika kurmak degil onu söyleyeyim hayalim sadece. Markanin ismi "VELOM" markanin turemesi Velespit Ordu Makinası ndan geliyor. Markanin birdiger anlami ordu makinasi yani tank gibi saglam ve güclü olmasina baglanabilir. An itibari ile bisiklet cizimine basladim. İlk bisiklet tasarimi aliminyum bir yol bisikleti olacak.
* Ve jant cizimi ile basladim. Ilk jant göbeği çizildi umarim beğenirsiniz :). Bu arada markanın logosunu tasarlıyorum en yakın zamanda sizlerle paylaşacağım.Zaman buldukça devami gelecek...
Marka Logo
VELOM LOGO .png

BİKE GÖBEK.JPG

@Enes Dökmen
Valla helal olsun. Neredeeeen nereyee. Çizimlerin evrimini zevkle izledim. Takipteyim kolay gelsin :harika:

• Beğen
@Mustafa Zeybek Çok teşekkür ederim abi. İlk çizmeye başladığımda henüz bölüm seçmemiştim bu yüzden kendi bilgimle yapmaya calistim olmadi. Yakinda solidworks eğitim belgemi alacagım. Okudugum bölümde otamasyon bu konuyla alakalı. Mekatronik mühendisliği hedefim. Alay eden kişileri şimdide buralarda görmek isterim :D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Enes Dökmen
Bizim insanımız meraklıdır başkalarını aşağılamaya. Sorsan 15 yaşındaki halinle yaptığını yapamaz ama laf sokmaktan da geri kalmazlar. Bu arada yaşımız aynı sanıyorum(19) aradan 3 yıl geçtikten sonra bırakmayıp devam etmmiş olduğunu görmek çok güzel.

• Beğen
Merhaba bende böyle bir şey tasarlamak istiyorum acaba hangi programla böyle bir çalışma yapabilirim acaba

• Beğen
tasarım açısından fikirlere ihtiyacın olduğunda grabcad.com'a bakabilirsin, gerçekten işine yarayacak şeyler var bana kalırsa.

• Beğen
Geri