@yasarilker teşekkür ederim bugün ayakkabı siparişi verdim 2 güne gelir inşallah.sidinin level ayakkabısını aldım tavsiye üzerine.sizce giriş sınıfında bir bisiklet kullanıcısı için nasıldır
@hydrocon bu arada bi sorum olacak. Yeni kalleri takarken gres sürmedim vidalara ciddi bi sorun oluşur mu? Ya da gres yerine evde bulunacak başka bi şey sürülebilir mi?
Kal vidalarını gereğinden fazla sıkarsanız eğer, Kal eskidiğinde değiştirmek istediğiniz zaman vidalar sökülmeyebilir. Vidaları greslerseniz sökülmesi daha kolay olur ancak en başta bashettiğim gibi, vidaların çok fazla sıkılmaması gerekiyor.
Bu hatayı bir kez yaptım ve kal'i demir testeresi ile kesip çıkartmak zorunda kalmıştım. Hiç hoş bir durum değil, bilgi vermek istedim.
@mahmutbakionemli olan cirt cirtlarin birebir ustuse gelmesi degildir.Eger ayagınız icinde rahatsa goruntuyu cok dert etmeyin.Cırt cırtın birebir kapanmasi cok dusuk ihtimal (ayaklarin daha kemikli olmasi,tarakli olmasi vb gibi bir cok etken var)
@mahmutbaki diğer ayakkabınızdan da anlaşıldığı gibi bileklerinize doğru ayaklarınız daha dolgun. Parmak ucları sıkmıyorsa sorun olmaz. Zaten rahat olmcak ayaklabılar sıkmak gerekcek
Shimanoyu bu gün decalt. Da denedim 45 numara giyindim ayak ölçüm 28.5cm ayakkabıda 28.5cm Baş parmağımı biraz sıktı almadım bende sadece 45 numarası kalmış
Btwin almayı düşünüyorum da aralarında çok fark varmıdır
Shimano nun tabani fiberglas mış btwin ise naylon ikisi aynı şey mi bilmiyorum da btwin kullanan var ise beni Aydınlatabilir mi